Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mate problém s tím, když kolega v kanceláři pouští hudbu? (Dle jeho vkusu samozřejmě)
Ano. Měli jsme buď ticho, nebo rádio. Kdo chtěl něco svýho dal si sluchátka.
@JancaS84 píše: Více
Tak mezi radiem a hudbou co pouští kolega v repracich ale rozdíl není ne? Oboje je hudba nahlas.
@Fee-bee píše: Více
Jen se ptám, jak to vnímají jiní lidé. Zda by to ostatním přišlo normalni a já jsem divná a mám prehnane nároky.
V byvale kancelari sem mela „na starost“ radio já. Poustelo se něco obecného, vetsinou blanik, frekvence atp. Svou hudbu sem si poustela jen kdyz měla kolegyne dovolenou, nedovolila bych si ji cpat muj vkus.
V aktualni práci jsme bez rádia. Jednou jsem si zkusila něco pustit, nedalo se vubec soustředit. A tim je problém vyřešen ![]()
Obecne pokud nekdo hraje proti vkusu i jen jedineho kolegy, at si to pustí do sluchátek.
Kdysi jsem měla kolegu folkaře, tam mi to nevadilo. Mít kolegu technaře bych asi protestovala ![]()
Pokud by to nesnesitelně řvalo nebo by pouštěl dechovky, které nesnáším. Tak by mi to dost vadilo. Jinak bych problém neměla. Ale existují sluchátka, ať používá teda sluchátka.
@Annike píše: Více
Nejses, je to naprosto opravneny pozadavek a pokud to neni nejaky kok0t, tak si da sluchatka a zivot jde dal. ![]()
@Annike píše: Více
Záleží jak nahlas. My jsme ho měli celkem potichu aby se u toho dalo telefonovat a nikoho to extra nerušilo. Navíc rádio je takový univerzál. Hrají od každýho něco a samozřejmě když by to někomu vadilo tak by bylo vypnutý.
Ano, mně to vadí. Snesu rádio ale potichu, fakt jen jako kulisu.
Mně by to vadilo, ruší mě to. Když jsem seděla ve společné kanceláři, měla jsem nejraději brzká rána a pozdní odpoledne, kdy byl klid (ostatním kolegům to nevadilo, tak jsem to trpěla). Teď bych už kolegy požádala o sluchátka nebo ticho. A jako současná komerční rádia se snad ani nedají poslouchat, fyzicky mě to bolí.