Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annike píše: Více
ano, mám, absolutní!
pracuji hlavou, se zákony, musím mít na to TICHO
hudbu miluju, ale v práci ne, nesnesu ani rádio
a byl by to důvod pro rozdělení kanceláří a velmi vážnou diskusi (může mít sluchátka)
já prokrastinuju v bočním okně na e-mimi, ale nikomu tam nepouštím své milované metalové ploužáky nebo folk-rock, myslím, že bychom se oboustranně zabili ![]()
takže pokud je někdo schopen pracovat s hudebním vjemem a soustředit se (což já neumím, když hraje hudba, vnímám hudbu), i v autě to musím mít při řízení dost potichu… nechť tak pracuje, ale ať laskavě použije sluchátka!
a umím si představit jen JEDNU výjimku - sedí spolu dva, oba milují hudbu a mohou u toho makat, a oba milují STEJNOU HUDBU
tak to je pak boží, ale to jsem ještě neviděla ![]()
naše sekretářka je stará metlouška skoro je jí 60, jezdí na ty nordické kapely, nevím, jak se jmenují, prostě už totálně mimo můj vkus, a my jí všichni fandíme, ale maká u toho na pc se sluchátky a nikoho tím neobtěžuje.. svou práci u toho odvede..,pak je život v pořádku ![]()
Vadí mi puštěné rádio v práci, ale sedím se šéfovou v kanceláři, tak s tím bohužel nic neudělám. Ale práci budu měnit, tak snad to pak bude lepší. I v minulé práci bylo puštěné rádio a ty písničky se fakt už nedaly poslouchat po nějaké době
Sluchatka jsou bezne i doma, nechapu, jak nekoho muze napadnout si to pustit nahlas. V openspacu byl kolega, co mel v usich sluchatka a trsal do rytmu. Trhane pohyby, rozhazovani rokou. Sustilo mu obleceni, mlatil hodinkama o stul, jak se neslysel, mlaskal, funel, zabit malo.
Máme v práci několik kanceláří od 1 až po 5 lidí. V každé je to jinak. Já zrovna poslouchám rádio, ale jsem sama. Vedle má člověk sluchátka, o kancl dál poslouchají nahlas, dál zase jeden nahlas a druhý sluchátka. Je to o komunikaci a jak se lidé domluví.
Já si hudbu někdy pouštím, ale jsem sama v kanclu.
Ale upřímně radši jsem sedávala mezi lidmi v openspace. Cítila jsem se víc jako člen týmu a taky podle mě byla i lepší morálka.
A v open space si nikdo hudbu nepouštěl, ale neměla jsem nikdy ráda, když lidi měli sluchátka. Pak je těžké na ně mluvit.
Záleží jak moc nahlas, já mám z notebooku celý den puštěný Radiožurnál, ale mám ho tak nahlas, že ho slyším já a trochu kolegyně, která sedí naprti mě ( s tou jsem se o tom bavil, když jsme se sestěhovávali do kanceláře a řekla mi, že je ráda, že ho mám puštěné, pokud by jí to obtěžovalo, rozhlas bych zapnutý neměl). Kolega co sedí přes uličku zjistil, že mám puštěné rádio asi tak po půl roce.
Je nás v kanclu 12, neumím si představit, že bych to rádio měl tak na hlas, aby ho slyšeli všichni, nejsem hovado.
@Dollorres píše: Více
Tak to u nás mají sluchátka všichni téměř celý den, buď kvůli on line schůzkám, nebo si tvoří zvukovou kulisu ![]()
Mně by tedy rádio vadilo. Hodně. Nemožnost vybrat si svoji hudbu, do toho reklamy a falešně nadšený hlas komentátora mezi tím. Můj kolega byl kdysi s jiným, který si pouštěl nahlas metal. Tak mu to oplatil a pouštěl do toho ještě více nahlas techno. Nakonec je museli dát od sebe;)
Je nás v kanclu 5 a rádio pouštíme. Každý řekl, které rádio nemá rád a tak nějak se to ustálilo tak, že posloucháme internetová hitradia osmdesatky a devadesatky kde není moc reklam a písničky tak nejak neruší a nebo rakouský Krone hit. Hlasitost jen tak aby se dalo telefonovat.