Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja jsem zazila pripad, ze maminka nechala kocarek pred obchodem.Bylo to v zime a holcicka mela asi 9 mesicu.Nekdo malou posadil do snehu a kocarek ukradl.Kupodivu lidi chodili kolem a nikomu to neprislo divne.
irrrenka píše:
Ja jsem zazila pripad, ze maminka nechala kocarek pred obchodem.Bylo to v zime a holcicka mela asi 9 mesicu.Nekdo malou posadil do snehu a kocarek ukradl.Kupodivu lidi chodili kolem a nikomu to neprislo divne.
tak to je fakt síla…alespoň,že tam to dítko nechali ![]()
to je des,nikdy bych nenechala kocar ani na vterinu pred kramem,kdyz se tam neda zajet proste tam nejdu nebo vzit mrne do ruky…jako mala si pamatuju nechavaly maminky kocarek venku pred obchodem normalne ,nebo pred bytovkou spat pred oknem aby byli na vzduchu,to dnes uz neprichazi v uvahu ,nevim co se to s tima lidma stalo, je to vazne hnus ![]()
No hnus velebnosti.
Ono se mu to 2× tolik vrátí. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.
Mě jako těhotný minulý rok ukradli celou ledvinku, komplet všechno jsem tam měla, včetně průkazky, už na něj došlo, našli ho někde s rozbitou hlavou- bylo mu 20.
Dobře mu tak, proklela jsem ho. ![]()
Ty lidi jsou fakt hovada, jen doufám že boží mlýnu opravdu melou pomalu ale jistě
![]()
To s těma naušnicema mi říkala máma, že se stalo několikrát v praze, když jsem se narodila, taky se bála nechávat kočár před obchodem
myslim že dneska jsem nechala kláru naposley čekat před lékárnou ![]()
Já tomu nevěřím. Podobnýma příhodama mě už krmila babička, když jem byla malá. Přijde mi to stejného ražení jako ten hoax, že se v Ikee kradou děti ![]()
sieta.m píše:
Já tomu nevěřím. Podobnýma příhodama mě už krmila babička, když jem byla malá. Přijde mi to stejného ražení jako ten hoax, že se v Ikee kradou děti
také jsem přemýšlela o hoax ale ta paní co to povídala v té ulici bydlí ![]()
sieta.m píše:
Já tomu nevěřím. Podobnýma příhodama mě už krmila babička, když jem byla malá. Přijde mi to stejného ražení jako ten hoax, že se v Ikee kradou děti
KEZ BY TO BYL ‚jen‘ hoax' ![]()
Musí to bejt pořádný hovado když tohle udělá,ale divim se že v dnešní době někdo nechá dítě před obchodem
.To už sem fakt tak 20 let neviděla ![]()
No nevím, v dnešní době bych věřila všemu,každopádně je to hnus. Malého nikdy nenechávám před obchodem, když se někam nevejdu i s kočárem, tak tam nejdu.
dzarunka píše:sieta.m píše:také jsem přemýšlela o hoax ale ta paní co to povídala v té ulici bydlí
Už jsem taky slyšela pár zaručených příhod, co se stalo kamarádce kamarádky apod. a pak jsem zjistila, že takové příhody kolují běžně po netu. Uvěřila bych jen, kdybych to slyšela přímo od té maminky anebo viděla ve zprávách.
sieta.m píše:dzarunka píše:Už jsem taky slyšela pár zaručených příhod, co se stalo kamarádce kamarádky apod. a pak jsem zjistila, že takové příhody kolují běžně po netu. Uvěřila bych jen, kdybych to slyšela přímo od té maminky anebo viděla ve zprávách.sieta.m píše:také jsem přemýšlela o hoax ale ta paní co to povídala v té ulici bydlí
já jsem psala že je to z druhé ruky a že se budu dívat do novin jestli se o tom ve sloupku nezmiňují.....ale opatrnosti není nikdy dost…