Hyenismus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
20.10.10 22:27
jitka 11 píše:
No hnus velebnosti.
Ono se mu to 2× tolik vrátí. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.
Mě jako těhotný minulý rok ukradli celou ledvinku, komplet všechno jsem tam měla, včetně průkazky, už na něj došlo, našli ho někde s rozbitou hlavou- bylo mu 20.
Dobře mu tak, proklela jsem ho. :cert:

To je taky docela strašidelné, co píšeš… A on tě jako přepadl, když jsi přišla o celou ledvinku? :cert: A píšeš, že na něj došlo, tys věděla, kdo to byl? :think: 8-o A co se mu stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.10.10 22:27

holky proboha nehadejte se!!!!!!Je to opravdu nutne?Nekdo to dela tak,nekdo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.10.10 22:29

já jsem hrozně důvěřivá a i kdyby to byla nějaká fáma jako s tím Ikea hoax tak si stejně budu pořád říkat,ale co kdyby,protože já jsem fakt hysterická(a nemyslím to ironicky) a proto jsem to sem i písla,protože mě to fakt vyplašilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
20.10.10 22:39

Neznám nikoho kdo by nechával dítě s kočárem před obchodem,možná tak v roce 1985?
Nenechala bych ani kdyby u nich stál starší 5letej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.10.10 22:51
dzarunka píše:
Sunnny píše:
Já hlavně nechápu,jak se to může někomu vyplatit.Jakou maj ty náušnice cenu?To koupí jedině někdo za pár korun,když už nejsou nové z obchodu.
K člověku co je schopý to udělat hrůza :poblion: :poblion: :pocitac:
to je taky fakt že by někdo takhle riskoval kvůli naušničkám za pár stovek :nevim: :think:

Výkupní hodnota zlata dětských naušniček není ani pár stovek, protože pro miminka jsou malilinké a to by ještě musely být celozlaté. Většinou jsou s kamínkem, který při výkupu vytlučou a zbyde zlatá šlupička hodnoty nula nula nic.
Koukala jsem do Jihlavských listů a Jihlavského deníku zpětně až do září a přestože tam píšou např. o chlapovi, co vykrádal sklepy, tak o naušničkách ani ťuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.10.10 23:04
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
dzarunka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukala
taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy :cert:
Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámem 8-o

nauč se číst prosim tě, navíc je venku protože, do lekarny je 10 schodů, a do tech kolejí se mi nevejde kočár, a vidím na ní přes sklo

já potkávám denně, deset kočárů co čekají před obchodem
Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazard
hm tak už je trochu extrém, možná se to někde stalo, alr u téhle lékárny není silnice, až tak padlá na hlavu nejsem
Je to tvoje dítě.Možná sem pro tebe hysterka,ale stát se muže cokoliv a ukrádst dítě nebo mu schválně ublížit dokáže někdo i během chvilky.
To že by dítěti někdo ukradl naušnice by bylo to nejmenší co by mě trápilo.
tak já až taková hysterka teda nejsem, myslete si o mě co chcete

V klidu, taky nejsem taková hysterka, občas cestou na plavčo nechám malýho před pekárnou, je to na minutu, celou dobu na něj vidím, on na mě křičí, takže ho i slyším. Já dokonce riskuju mnohem víc, malýmu je už 23 měsíců a asi by byl schopnej kočár převrátit, kdyby sebou hodně šil, pekárna je navíc v kopci, na rušné hlavní třídě, u silnice (!), ale kvůli tomu ho nenechám umřít hlady, že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.10.10 23:11
Raduš.ka44 píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
dzarunka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukala
taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy :cert:
Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámem 8-o

nauč se číst prosim tě, navíc je venku protože, do lekarny je 10 schodů, a do tech kolejí se mi nevejde kočár, a vidím na ní přes sklo

já potkávám denně, deset kočárů co čekají před obchodem
Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazard
hm tak už je trochu extrém, možná se to někde stalo, alr u téhle lékárny není silnice, až tak padlá na hlavu nejsem
Je to tvoje dítě.Možná sem pro tebe hysterka,ale stát se muže cokoliv a ukrádst dítě nebo mu schválně ublížit dokáže někdo i během chvilky.
To že by dítěti někdo ukradl naušnice by bylo to nejmenší co by mě trápilo.
tak já až taková hysterka teda nejsem, myslete si o mě co chcete
V klidu, taky nejsem taková hysterka, občas cestou na plavčo nechám malýho před pekárnou, je to na minutu, celou dobu na něj vidím, on na mě křičí, takže ho i slyším. Já dokonce riskuju mnohem víc, malýmu je už 23 měsíců a asi by byl schopnej kočár převrátit, kdyby sebou hodně šil, pekárna je navíc v kopci, na rušné hlavní třídě, u silnice (!), ale kvůli tomu ho nenechám umřít hlady, že? :wink:

no já jenom že jsi byla z mého příspěvku hned v šoku, a koukám že děláš nemlich to samý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
21.10.10 09:21
kedri píše:
dzarunka píše:
Sunnny píše:
Já hlavně nechápu,jak se to může někomu vyplatit.Jakou maj ty náušnice cenu?To koupí jedině někdo za pár korun,když už nejsou nové z obchodu.
K člověku co je schopý to udělat hrůza :poblion: :poblion: :pocitac:
to je taky fakt že by někdo takhle riskoval kvůli naušničkám za pár stovek :nevim: :think:
Výkupní hodnota zlata dětských naušniček není ani pár stovek, protože pro miminka jsou malilinké a to by ještě musely být celozlaté. Většinou jsou s kamínkem, který při výkupu vytlučou a zbyde zlatá šlupička hodnoty nula nula nic.
Koukala jsem do Jihlavských listů a Jihlavského deníku zpětně až do září a přestože tam píšou např. o chlapovi, co vykrádal sklepy, tak o naušničkách ani ťuk :nevim:

taky jsem to nikde nenašla ale třeba se o tom ani psát nebude a třeba to fakt ani není pravda ale říkala to paní co v té ulici bydlí :nevim: každopádně mě prosím za to neukamenujte :kytka: stát se fakt může cokoliv a vždy je dobré být připraven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
21.10.10 13:41
karkulina píše:
jitka 11 píše:
No hnus velebnosti.
Ono se mu to 2× tolik vrátí. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.
Mě jako těhotný minulý rok ukradli celou ledvinku, komplet všechno jsem tam měla, včetně průkazky, už na něj došlo, našli ho někde s rozbitou hlavou- bylo mu 20.
Dobře mu tak, proklela jsem ho. :cert:
To je taky docela strašidelné, co píšeš… A on tě jako přepadl, když jsi přišla o celou ledvinku? :cert: A píšeš, že na něj došlo, tys věděla, kdo to byl? :think: 8-o A co se mu stalo?

Ne, bylo špatné počasí, pršelo a já měla pláštěnku. Na rajoně s poštou jsem si ledvinku položila na sloupek u vrátek a nechávala jsem podepsat doporučenou poštu.
Potom jsem se otočila a ledvinka byla pryč, a nikdo tam.
Po nějakém čase jsem se dozvěděla od policajtů, že ho našli- nevím jak- nepídila jsem se- asi ho někdo buď zbil nebo ho porazilo auto. Vůbec jsem ho neznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
21.10.10 18:48

Já nevím co z toho děláte takovou vědu? V některých centrech jsou krámy o rozloze pomalu metr na metr čtvereční a tam se prostě s kočárem nevlezu..a kde nechám malého? No před krámem…když prostě něco koupit musím, jakože musím..tak co mám asi dělat? Budit ho, když třeba spí? Nebo se s ním protahovat okolo 5 dalších ženských?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
21.10.10 21:15

Já bych malého bez dohledu v kočárku NIKDY nenechala.Buď ho vezmu s sebou dovnitř s kočárkem a pokud tam kočárek nemůže tak jdu nakoupit jinám a nebo se dá mimi vzít na ruku,ale bez dohledu ani před pekárnou bych ho nenechala.Nebo když je potřeba něco koupit řeknu manželovi a on to koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.10.10 23:06
BettyB. píše:
Já nevím co z toho děláte takovou vědu? V některých centrech jsou krámy o rozloze pomalu metr na metr čtvereční a tam se prostě s kočárem nevlezu..a kde nechám malého? No před krámem…když prostě něco koupit musím, jakože musím..tak co mám asi dělat? Budit ho, když třeba spí? Nebo se s ním protahovat okolo 5 dalších ženských?

velmi souhlasím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
21.10.10 23:07
sexyfraga píše:
Já bych malého bez dohledu v kočárku NIKDY nenechala.Buď ho vezmu s sebou dovnitř s kočárkem a pokud tam kočárek nemůže tak jdu nakoupit jinám a nebo se dá mimi vzít na ruku,ale bez dohledu ani před pekárnou bych ho nenechala.Nebo když je potřeba něco koupit řeknu manželovi a on to koupí.

půlroční mimi za ruku nevezmeš. a ne každý manžel může/chce nakupovat tehdy, kdy je to třeba. Ale to je zase jiná pohádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
22.10.10 08:35
karkulina píše:
sexyfraga píše:
Já bych malého bez dohledu v kočárku NIKDY nenechala.Buď ho vezmu s sebou dovnitř s kočárkem a pokud tam kočárek nemůže tak jdu nakoupit jinám a nebo se dá mimi vzít na ruku,ale bez dohledu ani před pekárnou bych ho nenechala.Nebo když je potřeba něco koupit řeknu manželovi a on to koupí.
půlroční mimi za ruku nevezmeš. a ne každý manžel může/chce nakupovat tehdy, kdy je to třeba. Ale to je zase jiná pohádka.

psala na ruku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.10.10 08:38

Mě jako 4-leté strhla naušničky místní cigaňa - dospělá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová