Hyenismus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
22.10.10 08:44

A kočár na minutku před prosklenou pekárnou či obchodem klidně nechám…a pozor! i u silnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.10 09:48
dzarunka píše:
karkulina píše:
sexyfraga píše:
Já bych malého bez dohledu v kočárku NIKDY nenechala.Buď ho vezmu s sebou dovnitř s kočárkem a pokud tam kočárek nemůže tak jdu nakoupit jinám a nebo se dá mimi vzít na ruku,ale bez dohledu ani před pekárnou bych ho nenechala.Nebo když je potřeba něco koupit řeknu manželovi a on to koupí.
půlroční mimi za ruku nevezmeš. a ne každý manžel může/chce nakupovat tehdy, kdy je to třeba. Ale to je zase jiná pohádka.
psala na ruku :wink:

a joooo, neumím číst. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.10.10 15:06
zuzka.mamka píše:
Raduš.ka44 píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
zuzka.mamka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
dzarunka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukala
taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy :cert:
Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámem 8-o

nauč se číst prosim tě, navíc je venku protože, do lekarny je 10 schodů, a do tech kolejí se mi nevejde kočár, a vidím na ní přes sklo

já potkávám denně, deset kočárů co čekají před obchodem
Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazard
hm tak už je trochu extrém, možná se to někde stalo, alr u téhle lékárny není silnice, až tak padlá na hlavu nejsem
Je to tvoje dítě.Možná sem pro tebe hysterka,ale stát se muže cokoliv a ukrádst dítě nebo mu schválně ublížit dokáže někdo i během chvilky.
To že by dítěti někdo ukradl naušnice by bylo to nejmenší co by mě trápilo.
tak já až taková hysterka teda nejsem, myslete si o mě co chcete
V klidu, taky nejsem taková hysterka, občas cestou na plavčo nechám malýho před pekárnou, je to na minutu, celou dobu na něj vidím, on na mě křičí, takže ho i slyším. Já dokonce riskuju mnohem víc, malýmu je už 23 měsíců a asi by byl schopnej kočár převrátit, kdyby sebou hodně šil, pekárna je navíc v kopci, na rušné hlavní třídě, u silnice (!), ale kvůli tomu ho nenechám umřít hlady, že? :wink:
no já jenom že jsi byla z mého příspěvku hned v šoku, a koukám že děláš nemlich to samý

To bylo na mě? 8-o Páč já jsme v šoku nebyla..  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
24.10.10 16:09

raduš nebylo to na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.11.11 12:45

http://www.novinky.cz/…si-zena.html?… vkládám pro ty kgterý zde tvrdí jak nechat kočár venku je v dnešní době normální a bezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karinka
9.11.11 13:15
Kamča.dalmatinka píše:
http://www.novinky.cz/…si-zena.html?… vkládám pro ty kgterý zde tvrdí jak nechat kočár venku je v dnešní době normální a bezpečné
Kamča.dalmatinka píše:

Tak jak to tady zase sleduji, tak nejvíc jsou opět pohoršené maminky, které mají pouze jedno dítě. Jé, taky jsem byla taková a když jsem šla na benzině zaplatit za tankování, tak jsem nebyla líná tahat celou sedačku s miminkem. Ted jsem taková zlá maminka, že nechám obě dcery v autě a jdu zaplatit. A co vy na benzince, které máte dvě a více dětí. Taky všechny taháte k pokladně. Holky, nemá cenu si tady dokazovat , jak je která skvělá. Mimochodem, většinou tady vidím ty samé nicky a místo hrání s dětmi, taky raději píšete na emimi, což taky není zrovna moc chvályhodné. :-)

• Citovat
  • Upravit
48576
9.11.11 13:24
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Tak jak to tady zase sleduji, tak nejvíc jsou opět pohoršené maminky, které mají pouze jedno dítě. Jé, taky jsem byla taková a když jsem šla na benzině zaplatit za tankování, tak jsem nebyla líná tahat celou sedačku s miminkem. Ted jsem taková zlá maminka, že nechám obě dcery v autě a jdu zaplatit. A co vy na benzince, které máte dvě a více dětí. Taky všechny taháte k pokladně. Holky, nemá cenu si tady dokazovat , jak je která skvělá. Mimochodem, většinou tady vidím ty samé nicky a místo hrání s dětmi, taky raději píšete na emimi, což taky není zrovna moc chvályhodné. :-)

tak nechat v autě je snad něco jiného než venku :nevim: a jak mužeš vědět co zrovna dělaj děti matky která zde píše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.karinka
9.11.11 13:32
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Tak jak to tady zase sleduji, tak nejvíc jsou opět pohoršené maminky, které mají pouze jedno dítě. Jé, taky jsem byla taková a když jsem šla na benzině zaplatit za tankování, tak jsem nebyla líná tahat celou sedačku s miminkem. Ted jsem taková zlá maminka, že nechám obě dcery v autě a jdu zaplatit. A co vy na benzince, které máte dvě a více dětí. Taky všechny taháte k pokladně. Holky, nemá cenu si tady dokazovat , jak je která skvělá. Mimochodem, většinou tady vidím ty samé nicky a místo hrání s dětmi, taky raději píšete na emimi, což taky není zrovna moc chvályhodné. :-)
tak nechat v autě je snad něco jiného než venku :nevim: a jak mužeš vědět co zrovna dělaj děti matky která zde píše :roll:

Jo, a v čem je to jiné, prosímtě. :roll: i když ho zamkneš, tak stát se může cokoliv. Jinak, nedávno tady proběhla diskuze, kde se většina stálých zákaznic emimina přiznala,že na emimi stráví čas na úkor rodiny. Na koníkovi jsem nedávno četla diskuzi, kde psala jedna maminka z USA, ted neví jaký to byl přesně stát, že tam je zakázáno nechávat děti samotné i v autě. Ona telefonovala venku, aby nevzbudila děti, vedle auta a už ji policajti sebou brali

• Citovat
  • Upravit
48576
9.11.11 13:38
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
tak nechat v autě je snad něco jiného než venku :nevim: a jak mužeš vědět co zrovna dělaj děti matky která zde píše :roll:
Jo, a v čem je to jiné, prosímtě. :roll: i když ho zamkneš, tak stát se může cokoliv. Jinak, nedávno tady proběhla diskuze, kde se většina stálých zákaznic emimina přiznala,že na emimi stráví čas na úkor rodiny. Na koníkovi jsem nedávno četla diskuzi, kde psala jedna maminka z USA, ted neví jaký to byl přesně stát, že tam je zakázáno nechávat děti samotné i v autě. Ona telefonovala venku, aby nevzbudila děti, vedle auta a už ji policajti sebou brali

to je snad otázka pro 3 leté dítě :nevim: .V tom že kočár ti někdo s dítětem vyfoukne během vteřiny zatímco s auta ho asi těžko někdo bude páčit :nevim:.Samozřejmě beru jen příklad čs.Nakoupit do tesca a nechat děti v autě je něco jiného a prosim tě neptej se co je na tom jiného. :wink:
Tak to si nedokážu představit na ukor rodiny.Kdo má dítě chodící,mluvící tak těžko ho přiváže k sedačce.Když si chce syn hrát nebo je doma u pc by mě asi těžko nechal sedět :lol: na to už je dost velkej aby řekl co chce a nedokážu si představit že někdo řekne nevotravuj sem na emiminu.To by u nás určitě neprošlo :lol: .Navíc děti maj dva rodiče a o výchovu se a strávenej čas se dělíme.Já třeba uklízim v noci a ráno abych si pak mohla hrát s dítětem a když mám klid užívat si čas kde chci

a na čerpací stanici ho taky nenechám ani když mám dvě .Bud je vemu sebou obě a nebo jezdim natankovat bez nich.Navíc pokud spí jsem zpátky ani né do minuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
9.11.11 13:40
Kamča.dalmatinka píše:
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukala
:think: Jem nucena nechávat kočárek taky venku,jsme na dědině,krám má před dveřma schody,a ve finále je tak malí,že se tam sotva vytočím,takže s kočárem,nebo dítětem na roukou,pokud chci něco koupit,je to naprosto nemyslitelné.Takže někdy si vybírat nejde.

Ale teda,co všechno jsou schopni lidi udělat teda zírám,jak s těmi náušničkamy,tak dítě ve sněhu,a kočár nikde :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
nepřihl.karinka
9.11.11 13:43
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Jo, a v čem je to jiné, prosímtě. :roll: i když ho zamkneš, tak stát se může cokoliv. Jinak, nedávno tady proběhla diskuze, kde se většina stálých zákaznic emimina přiznala,že na emimi stráví čas na úkor rodiny. Na koníkovi jsem nedávno četla diskuzi, kde psala jedna maminka z USA, ted neví jaký to byl přesně stát, že tam je zakázáno nechávat děti samotné i v autě. Ona telefonovala venku, aby nevzbudila děti, vedle auta a už ji policajti sebou brali
to je snad otázka pro 3 leté dítě :nevim: .V tom že kočár ti někdo s dítětem vyfoukne během vteřiny zatímco s auta ho asi těžko někdo bude páčit :nevim:.Samozřejmě beru jen příklad čs.Nakoupit do tesca a nechat děti v autě je něco jiného a prosim tě neptej se co je na tom jiného. :wink:
Tak to si nedokážu představit na ukor rodiny.Kdo má dítě chodící,mluvící tak těžko ho přiváže k sedačce.Když si chce syn hrát nebo je doma u pc by mě asi těžko nechal sedět :lol: na to už je dost velkej aby řekl co chce a nedokážu si představit že někdo řekne nevotravuj sem na emiminu.To by u nás určitě neprošlo :lol: .Navíc děti maj dva rodiče a o výchovu se a strávenej čas se dělíme.Já třeba uklízim v noci a ráno abych si pak mohla hrát s dítětem a když mám klid užívat si čas kde chci

Hele, jako tady se nemusíš obhajovat, proč si na emiminu, místo hraní s klukem. Je to tvoje věc a když to nikomu z tvé rodiny nevadí, tak tím líp, ne?Napsala jsem tady o tom autě, protože tady někdo napsal, že NIKDY by své dítě nenechal samotné. Takže, když nikdy, tak přece nikdy. Ale v autě je přece taky samotné, tak potom to hrdé NIKDY, jaksi ztrácí význam, ne? A víš co, mrkni na youtube jak dlouho trvá otevřít zamčené auto. Je to otázka pár sekund. Dokonce i ty lepší auta dokážou profíci otevřít za chvilinku. Vzbudila se mi dcera, takže pokračování příště :lol:

• Citovat
  • Upravit
15054
9.11.11 14:43

já bych kočárek nikdy venku nenechala,já nakupuju s chlapem jen o víkendu na celý týden a pečivo rvu do mrazáku,stejně bych prd nakoupila kdyby mi kočár stál venku,bych strachy zešedivěla..........pak budete brečet až se otočíte a ditě v trapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.11.11 15:41
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Tak to si nedokážu představit na ukor rodiny.Kdo má dítě chodící,mluvící tak těžko ho přiváže k sedačce.Když si chce syn hrát nebo je doma u pc by mě asi těžko nechal sedět :lol: na to už je dost velkej aby řekl co chce a nedokážu si představit že někdo řekne nevotravuj sem na emiminu.To by u nás určitě neprošlo :lol: .Navíc děti maj dva rodiče a o výchovu se a strávenej čas se dělíme.Já třeba uklízim v noci a ráno abych si pak mohla hrát s dítětem a když mám klid užívat si čas kde chci
Hele, jako tady se nemusíš obhajovat, proč si na emiminu, místo hraní s klukem. Je to tvoje věc a když to nikomu z tvé rodiny nevadí, tak tím líp, ne?Napsala jsem tady o tom autě, protože tady někdo napsal, že NIKDY by své dítě nenechal samotné. Takže, když nikdy, tak přece nikdy. Ale v autě je přece taky samotné, tak potom to hrdé NIKDY, jaksi ztrácí význam, ne? A víš co, mrkni na youtube jak dlouho trvá otevřít zamčené auto. Je to otázka pár sekund. Dokonce i ty lepší auta dokážou profíci otevřít za chvilinku. Vzbudila se mi dcera, takže pokračování příště :lol:

nebud prosim tě ubohá :wink: .Myslím si že málokdo se věnuje dítěti natolik jako já proto že já do práce nechodim a to právě proto abych se mu mohla věnovat nonstop,ale když je v mš tak doma není :jazyk:
Ano a pokud si si všimla psala sem to v době kdy byl muj malinkem malej a stále si za tím stojim.Ted už se za tu pulminuty co doběhnu ke kase(u nás se teda platí bez vylejzání s auta :mrgreen: )by se ani nedusil a i pochopí že nemuže plakat,že se vrátim :wink: .
Miminko bych nenechala a vždy se dá vše řešit situaci jinak než opustit dítě.Na dítě číhá spoustu nebezpečí tak ho schválně nebudu vystavovat dalšímu.

A pokud ti přijde opustit dítě normální tak to prosim tě mě nevnucuj.Mě určitě né proto že musim je výmluva.Vždy se najde jiné východisko at už či vzít dítě do náruči a nechat kočár venku,nákup jinde,nakoupí tatínek atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.11.11 15:52
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
nepřihl.karinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Hele, jako tady se nemusíš obhajovat, proč si na emiminu, místo hraní s klukem. Je to tvoje věc a když to nikomu z tvé rodiny nevadí, tak tím líp, ne?Napsala jsem tady o tom autě, protože tady někdo napsal, že NIKDY by své dítě nenechal samotné. Takže, když nikdy, tak přece nikdy. Ale v autě je přece taky samotné, tak potom to hrdé NIKDY, jaksi ztrácí význam, ne? A víš co, mrkni na youtube jak dlouho trvá otevřít zamčené auto. Je to otázka pár sekund. Dokonce i ty lepší auta dokážou profíci otevřít za chvilinku. Vzbudila se mi dcera, takže pokračování příště :lol:

karinko a nekoukej tak na tv.Na čS jsem dělala 6 let vedoucí a nikdy se nám nestalo aby někdo otevřel cizí auto než by majitel zaplatil,to už je opravdu míchání jablek s hruškama :mrgreen:
ale ty chodíš do každé diskuze se schválně dohadovat a snažíš se ostatní urazit,stačí mrknout na tvé diskuze,takže tímhle končim já i když dítě ještě spí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
9.11.11 17:30

to snad neni mozny :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie