Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukala
Kamča.dalmatinka píše:
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukala
taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy ![]()
dzarunka píše:Kamča.dalmatinka píše:taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy
Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámem ![]()
To je k bliti
Hovado jedno co to udelalo
![]()
Ale teda nechavat miminko samotne pred obchodem
V zivote bych to neudelala i kdyby byl dalsi obchod kam bych mohla s kocarkem treba kilak daleko.
Tohle se v ´89 stalo i mámě. Nechala ségru v kočáru před obchodem, byli tam asi čtyři kočáry. Po návratu zjistila, že ségra je bez náušnic a vedle holčina (dokonce už roční!!) taky. Naštěstí jim náušnice někdo sundal a obešlo se to bez krve. Ale v dnešní době nevím, kdo by nechával dítě před obchodem ![]()
Já hlavně nechápu,jak se to může někomu vyplatit.Jakou maj ty náušnice cenu?To koupí jedině někdo za pár korun,když už nejsou nové z obchodu.
K člověku co je schopý to udělat hrůza
![]()
Sunnny píše:
Já hlavně nechápu,jak se to může někomu vyplatit.Jakou maj ty náušnice cenu?To koupí jedině někdo za pár korun,když už nejsou nové z obchodu.
K člověku co je schopý to udělat hrůza![]()
![]()
to je taky fakt že by někdo takhle riskoval kvůli naušničkám za pár stovek
![]()
Kamča.dalmatinka píše:dzarunka píše:Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámemKamča.dalmatinka píše:taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy
nauč se číst prosim tě, navíc je venku protože, do lekarny je 10 schodů, a do tech kolejí se mi nevejde kočár, a vidím na ní přes sklo
já potkávám denně, deset kočárů co čekají před obchodem
zuzka.mamka píše:Kamča.dalmatinka píše:dzarunka píše:Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámemKamča.dalmatinka píše:taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukalanauč se číst prosim tě, navíc je venku protože, do lekarny je 10 schodů, a do tech kolejí se mi nevejde kočár, a vidím na ní přes sklo
Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazard
Kamča.dalmatinka píše:zuzka.mamka píše:Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazardKamča.dalmatinka píše:dzarunka píše:Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámemKamča.dalmatinka píše:taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy
Mužete mi prosim někdo vysvětlit co donutí matku nechat dítě před krámem?Nějak nemohu přijít na jedinej duvod proč i třeba na vteřinu dítě opustit.Nenechala bych malého ani minutu samotného a to ani v autě ani kdybych na něj koukalanauč se číst prosim tě, navíc je venku protože, do lekarny je 10 schodů, a do tech kolejí se mi nevejde kočár, a vidím na ní přes sklo
hm tak už je trochu extrém, možná se to někde stalo, alr u téhle lékárny není silnice, až tak padlá na hlavu nejsem
a tím jsi si jistá?, že nenecháš minutu kočár venku na který vidíš, a raději půjdeš pět kilometrů navíc??
zuzka.mamka píše:Kamča.dalmatinka píše:hm tak už je trochu extrém, možná se to někde stalo, alr u téhle lékárny není silnice, až tak padlá na hlavu nejsemzuzka.mamka píše:Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazardKamča.dalmatinka píše:dzarunka píše:Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámemKamča.dalmatinka píše:taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy
Je to tvoje dítě.Možná sem pro tebe hysterka,ale stát se muže cokoliv a ukrádst dítě nebo mu schválně ublížit dokáže někdo i během chvilky.
To že by dítěti někdo ukradl naušnice by bylo to nejmenší co by mě trápilo.
zuzka.mamka píše:
a tím jsi si jistá?, že nenecháš minutu kočár venku na který vidíš, a raději půjdeš pět kilometrů navíc??
Jo sem si tím na 10000000000000000% jistá.Myslim že nejsem jediná.Pro mě je totiž dítě duležitější a radši tam nejdu a nebo jdu jinam i když kromě jedné drogerii sem v Plzni nenarazila na krám kam by dítě nesmělo a lékárny všechny mají nájezdy
Kamča.dalmatinka píše:zuzka.mamka píše:Je to tvoje dítě.Možná sem pro tebe hysterka,ale stát se muže cokoliv a ukrádst dítě nebo mu schválně ublížit dokáže někdo i během chvilky.Kamča.dalmatinka píše:hm tak už je trochu extrém, možná se to někde stalo, alr u téhle lékárny není silnice, až tak padlá na hlavu nejsemzuzka.mamka píše:Neboj číst umim dobře.Nechala si kočárek venku.Duvod že tam jsou schody možná stačí tobě,já bych si to nikdy nelajzla a i kdybych měla táhnout kočár popřípadě jet 5km jinam tak to neudělám.Co by si jako dělala kdyby zastavilo auto,naložilo mimčo?Nestihla by si vubec nic.Tobě to připadá normální,mě hazardKamča.dalmatinka píše:dzarunka píše:Já teda opravdu tak 20 let na někoho kdo je schopnej nechat dítě před krámem nenarazila a tak mě to docela šokuje když někdo v dnešní době napíše tak to už malou nebudu nechávat před krámemKamča.dalmatinka píše:taky nechápu,kord v dnešní době.....já nenechávám před obchodem ani 6-letou dceru.....a to tchán vykládal že nějaký tele postavilo kočárek před obchod a přímo pod mega rampouchy
To že by dítěti někdo ukradl naušnice by bylo to nejmenší co by mě trápilo.
tak já až taková hysterka teda nejsem, myslete si o mě co chcete
to snad ani není možné, aby se něco takového dělo…
![]()
Jinak ale, nebudu tu vstupovat do rozjitřené debaty, ani se nebudu nějak obhajovat, ale chci napsat, že někdy taky nechám kočárek před obchodem, když na něj vidím ven.