Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, máte někdo hypotéku 1,2milionu?
Máme byt ten prodáme a máme 2,5mil z bytu.
Ale baráček co si necháme postavit od firmy stojí na klíč 3,2mil.
Takže by jsme potřebovali tak 700tisic hypotéku,
Ale chci nechat nějaký peníze z prodeje bytu na vybavení a na případnou rezervu.
Měl tady někdo hypotéku 1,2milionu a kolik platíte a kolik přeplatite?
Já vím stim počítám, proto když to spočítáme tak to vychází celkem když za být 2.5,a hypotéku 1,2mil tak je to celkem 3,7mil, takže 500tis navíc no, na vybavení a nechat pro případ nouze
@tynuska1990 píše:
Já vím stim počítám, proto když to spočítáme tak to vychází celkem když za být 2.5,a hypotéku 1,2mil tak je to celkem 3,7mil, takže 500tis navíc no, na vybavení a nechat pro případ nouze
jen ze zvědavosti jaký barák jste vybrali?
My máme hypo na 1,2 milionu, platíme 4550 Kč měsíčně na 30 let (no teď už jen na 26
, přeplatíme cca 430 tisíc.
Prosím anonymně, děkuji.
A.
@Anonymní píše:
My máme hypo na 1,2 milionu, platíme 4550 Kč měsíčně na 30 let (no teď už jen na 26, přeplatíme cca 430 tisíc.
Prosím anonymně, děkuji.
A.
Můžu se zeptat u jaké banky prosím?
@tynuska1990 píše:
@ka2ka firmu enerdomy baráček 102 se nám líbí
koukala jsem moc pěkný jen pozor nemají tam napojení domu na vodu, kanalizaci, elektriku, bude mít pozemek zasíťovaný?
@tynuska1990 píše:
@ka2ka jak nemají? to musí být ne?
no to si zjisti obvykle mají tyhle věci vyvedená cca 1m z domu a pak konec napojení na kanalizaci atd si musíš udělat nebo zaplatit
to je jen jedna z věcí co tyhle domy na klíč zapomenou uvést a tím ti to naskáče
@tynuska1990 píše:
@ka2ka díky zjistím
pokud nemáte pozemek zasítovaný tak si zjisti kde je voda a kanalizace, jestli vůbec obec dovolí případně rozkopat silnici a na čí náklady dovede zasítování k pozemku
No v cene domu site nejsou. To si resite sami nebo u nich za priplatek.