Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikimu píše:
Co to meleš? Kdo psal, že jsem zadlužená?Pokud nemáš jak přispět, tak sem radši nelez a jdi se projít na sluníčko.
Jo a ještě agresivní. Whauuuu.
@Nikimu píše:
Co to meleš? Kdo psal, že jsem zadlužená?Pokud nemáš jak přispět, tak sem radši nelez a jdi se projít na sluníčko.
A ten registr nemáš za dluh? Aha, asi si jim byla jen nesympatická…
PS : v osm večer už sluníčko není
PS2 : Jak přispět mám - na konci píšeš : VÁŠ NÁZOR? Tak píšu svůj názor, že nad tímto může uvažovat jen člověk padlý na hlavu.
@Nikimu píše:
No, nevim co se certis… mi to taky totiz nepripada jako normalni pristup ![]()
@Nikimu píše:
v osm večer?
![]()
A jinak doma vsichni dusevne zdravi…
o tom jsem ani neslysela, ani bych neuvazovala. Jo, a u nas je zatazeno… ![]()
Samozřejmě do toho nejít. Mohu se zeptat, která bankovní instituce vám navrhla tento postup?
Slyšela jsem o tom, je to podvod…!!! dostala jsem se k podobnýmu případu…!!! jestli jsi se dostala do registru např. u banky AB, můžeš požádat banku AB jestli by nebyla tak ochotná a nenapsala do registru, že už nic nedlužíš, pak je výmaz okamžitý. Dostala jsem se do registru díky poplatkům za účet (cca 200 Kc) a výmaz po požádání byl hotový do měsíce. Záleží, jestli banka AB bude ochotná to pro tebe udělat.
Nešla bych do toho ani omylem.
když už jste se dostali do registru, tak taky počkejte, až se z něj dostanete. řešit problém dalším „špatným“ rozhodnutí nedoporučuji, může vás to dostat do ještě větších problémů.
@Lolllo píše:
@LesinaOT: fotky dětí úžasný! nejlepší, co jsem tady zatím viděla
Díky
Všimni si jak zleva doprava blednou barvy oblečení a prostěradla.
A ty děti jsou už taky úplně k nepoznání.
Zakladatelko, tohle je fakt hodne spatny napad. Nesla bych do toho ani nahodou. Radsi res vymaz z registru nebo ten rok a pul pockejte.