Hypotéka, u koho jste si brali?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2216
27.4.08 21:36

my jsme si vzali meziúvěr od Lišky Kč 1 100 000,–. Měsíčně platíme Kč 6200,– a máme to na 21 let. Múžeme to splatit ale dřív a můžeme tam dát jednorázově vyšší splátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.08 22:27
karinka píše:
my jsme si vzali meziúvěr od Lišky Kč 1 100 000,–. Měsíčně platíme Kč 6200,– a máme to na 21 let. Múžeme to splatit ale dřív a můžeme tam dát jednorázově vyšší splátku.

A to je nějaká výhra? Kdo Vám to poradil?
Proč to nemáte na 30 let? A proč to není hypotéka?
Zamysli se nad tím, jestli když půjdeš do nějaké banky nebo stavební spořitelny, jestli ti budou tvrdit, že jiná konkurenční banka nebo stavební spořitelna pro Tebe vyjde výhodněji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
27.4.08 22:37

nám to vyhovuje. Brali jsme si ji před 4 lety a zjišťovali jsme si podmínky v různých bankách a Liška v tom vyšla nejlépe. Nevím jaké podmínky mají teď , ale tenkrát nám vyhovovaly. Webdesign, to co vyhovuje tobě přece nezmanená,že musí vyhovovat i ostatním. Já ti tvoje neberu, tak nechápu proč ti připadá nepochopitelné, když má někdo jiný názor, než ty :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
27.4.08 22:47

ted jsem si pročetla nějaké tvoje příspěvky, takže už je mi jasné, proč tak hájíš hypotéky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.08 11:58

Karinko,
tak mi prosím řekni, proč tak hájím hypotéky?
Já vím, proč je hájím a co je lepší, ale hodně lidí to neví.
A to že mají lidi jiné názory je úplně normální, nemám s tím problém:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
28.4.08 12:21

protože je to tvoje práce. To je fajn, že s tím nemáš problém , ale nevypadá to tak. Víš , takových co mi nabízeli právě tu jejich hypotéku, protože právě ta jejich je ta nejlepší, jsem zažila už dost. Nevím, jak teď, ale tenkrát, když jsme zjišťovali, od koho si vezmeme půjčku ,tak právě hypotéku vyšly nejhůř. Nevím, jak si na tom z penězi ty, ale nám se za půjčení Kč 1 100 000 moc nechtělo vracet skoro jednou tolik a splácet to 30 let. Každému prostě vyhovuje něco jiného a u každého je hodnota peněz jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.08 21:54

Jo máš pravdu, dělám v tom, ale dělám v poradenské firmě a můžu udělat úvěr ze stavebka i hypotéku.
A přesto tady hájím hypotéky, které na částky cca od 500.000,– Kč vycházejí lépe.
A víš, že nejdelší dluhy jsou ty nejlepší?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
28.4.08 22:02

Tak ja zase musim hajit uver ze stavebka, pro nas je vyhodnejsi, splacime, mesicne o 6 tis. vic, takze to jde rychleji. Byli jsme v nekolika bankach a u nekolika stav. sporitelen a meli jsme i poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.08 22:09

A to u hypotéky nešlo splácet víc?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.4.08 08:28
webdesign3000 píše:A víš, že nejdelší dluhy jsou ty nejlepší?:-)

Jasně, hlavně pro banku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.08 08:58
PetraJ píše:

Ach jo, škoda, že se na základních školách neučí finanční vzdělání, nauka o penězích.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
29.4.08 10:04

teda chlape, ty musíš mít ale skvělou práci, když si věčně na těchto stránkách a neustále do někoho ryješ?! Ty jsi asi moc rád v ženském kolektivu, že jo? A v práci si ho asi moc neužiješ. Ach jo, typický chlap, který si myslí, že pouze ten jeho názor je ten nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
29.4.08 10:20
webdesign3000 píše:
PetraJ píše:
Ach jo, škoda, že se na základních školách neučí finanční vzdělání, nauka o penězích.....

Jako sorry, ale vždycky platí, že čím dýl budu splácet, tím víc přeplatím. To je snad jasný každýmu. Možná jenom tobě ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.4.08 14:05

My si uver brali pred 4 lety a hypoteky se nedalo splacet vic, takze pro nas je proste vyhodnejsi to stavebko. Ono se i da tezko rict, ze je dobre to ci to, kdyz se meni podminky a uroky, ted je to zase jine nez pred 4 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.08 21:51

Dámy sorry, omlouvám se, že nemáte poslední slovo:-)
Provize za úvěr ze stavebka je o něco vyšší než z hypotéky a přesto jsem zastáncem hypotéky, protože je výhodnější a hlavně o dost míň nákladovější do doby, než se u stavebka dostanete na běžný úvěr.
A kdy má 1000 Kč největší hodnotu? Dnes, za 15 let a nebo za 30 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel