Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jsem.Tak jako v diskusi o spoření.
Nemá smysl s tebou o tom diskutovat. Já píšu jen podložená všeobecná fakta nic víc.Možná,že tady chceš nalovit klienty,ale já bych ti určitě nevěřila. Jsi přesvědčený o své pravdě. Napsala jsem pouze fakta. Poradců mě kontaktuje spousta, zatím jsem na jejich radách neshledala nic výhodného. Ráda si vyměním názory,ale s někým rozumným, kdo nebude argumentovat posměšně a lacině jako ty.
Tak upřímně, nevím, jak si můžeš být jistá, že ceny nemovitostí porostou ještě 10 let.....
A kdybys byla trošku znalá, tak víš, že na internetu je úspěšnost získání klienta téměř nulová.
A je to z toho důvodu, že tu píše hodně rádoby chytrolínů.
A abys byla v obraze, nejsem mistr, ale finanční poradce. Ale i já jsem pouze člověk, takže občas můžu udělat nějakou chybu. Ale snažím se těch chyb dělat co nejméně.
Jo a mimo jiné mám i zkušenosti s realitním trhem, proto tvrdím, že ceny nemovitostí neporostou stále nahoru…
Kdyby tys byl znalý,tak tady neradíš takový hovadiny. Já se přikláním k hypotéce a pořízení bydlení v dnešní době. Ceny porostou- dokonce se to již chystá ke konci tohoto roku. Samozřejmě ne každému hypotéka (kterou ty tady pořád vnucuješ a svoje „rady“) vyhovuje. Tohle je vysoce individuální záležitost- to bys měl jako poradce vědět. Záleží na mnoha věcech.
já jsem popsala pouze případ mojí osoby a názor,který se s vývojem trhu hypoték a půjček může změnit. Samozřejmě krize v oblasti realit přijdou,ale pokud bude poptávka stále taková jaká je,tak se toto neočekává.
Ty jsi ale demagog.......
A řekni mi prosím Tě, co se chystá ke konci roku, určitě to bude zajímat i ostatní návštěvníky fóra…
Potvurka166 píše:
Kdyby tys byl znalý,tak tady neradíš takový hovadiny. Já se přikláním k hypotéce a pořízení bydlení v dnešní době. Ceny porostou- dokonce se to již chystá ke konci tohoto roku. Samozřejmě ne každému hypotéka (kterou ty tady pořád vnucuješ a svoje „rady“) vyhovuje. Tohle je vysoce individuální záležitost- to bys měl jako poradce vědět. Záleží na mnoha věcech.já jsem popsala pouze případ mojí osoby a názor,který se s vývojem trhu hypoték a půjček může změnit. Samozřejmě krize v oblasti realit přijdou,ale pokud bude poptávka stále taková jaká je,tak se toto neočekává.
Je tady někde Potvurka166?
Ještě pořád chce tvrdit, že ceny stále porostou?
jojo, ceny bytů a domů jdou díky krizi pomalu dolů, takže v tom se potvůrka spletla. Naši známí nemůžou prodat byt, páč zájemci by byli, ale vždy do nevyjde kvůli tomu, že jim banky nakonec zamítnou úvěr. Takže naši známí šli už s cenou bytu dolů. ![]()
Potvurka166 píše:
Zatím pořád rostou.Ročně o zhruba 10%,takže se to stále vyplatí nakupovat. Ceny neporostou samozřejmě až do nebe,ale ustálí se až bude trh nasycen a nebo budou ceny přemrštěné. Zatím to tak není a poptávka neustále převyšuje nabídku. Taky v tom pracuji „mistře“ už hodně dlouho. Ještě min 5-10 let budou podle nejbližších výhledů ceny bytů a domů stoupat,takže pokud teď nakoupím na hypotéku, pořád se mi to vrátí.
Pravda se vždycky ukáže:-) A stačilo na to cca půl roku:-)
Tos na to jako celej ten půlrok čekal, abys sem mohl napsat, že se potvurka spletla?
Bravo…
potlesk prosím.