Hysterický pláč na nočníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
2.2.23 12:50

Hysterický pláč na nočníku

Ahoj, teď hrozně bojujeme s nočníkem. Do teď jí to šlo, když se povedlo zatleskala si, chválila jsem. Teď z ničeho nic když jí dám na nočník tak začne hysterický pláč. Sama si řekne že by chtěla (aa) a když ji posadím tak řve. Co s tím? Malé je 18 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
2.2.23 12:53

Koupila bych redukci a zkusila na normální záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
2.2.23 12:53

Tak na záchod :nevim: nebo prostě to odložit, má ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7280
2.2.23 12:56

Zkusit záchod když to nepůjde nestresovat a zkusit třeba za 2-3měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.2.23 13:01

Ještě na to není připravená. Zkoušej to 1× za měsíc. Jednoho dne začne, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
2.2.23 13:06

Je mala jeste :) netrápila bych nas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612
2.2.23 13:26

Náš dělá to stejný a za 2 týdny mu budou tři roky. Už jsem z toho taky nešťastná. Nočník, záchod, pisoár nic. Řev jak kdyby jsme mu dělali kdo ví co.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.2.23 13:41

Se jí zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
2.2.23 13:58

Odložit, není zralá na nočník. Zkusit třeba znovu za měsíc či později. Že jí to dosud sem tam šlo neznamená, že chápe, co dosud dělala. Od 2 let je většina dětí zralá pochopit, co znamená vykonat potřebu jinam než do pliny.

Dcera se mi odplenkovala sama během 14 dnů, když měla 2r a 2m. Žádný tlak, žádné zkoušení na sílu třeba měsíc v kuse. Sama si začala říkat o nočník a v podstatě i dost noci hned od začátku zlzvladla se suchou plenou. Do té doby byl nočník jen vystaven v pokoji.

Kluk mi nyní pomalu začíná na záchod s adaptérem, bo starší sestricka chodí na záchod. Kluk má 2 r a 2m. Sám od sebe si řekl. Ale zatím to je takový pokus z jeho strany a dává si na cas, holka byla dynamičtější.

Bohužel i po úspěšném zvládnutí může přijít regrese, holka mi třeba šla zpět do pliny, kdy v jeslích přišly děti na plinkach. Takže cca 3 měsíce znovu plenka po víc jak 3 měsících, kdy plenku neměla. Pak po nemoci jsem musela pro změnu nasadit plenu na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.2.23 14:43

@Euleia no právě že do teď bez problému chodila a teď najednou řev :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.2.23 19:01

Holky, ještě bych chtěla dodat, že se vzteká i ječí i při přebalování. Četla jsem že to může být začátek období vzdoru. Je to možné v tomhle věku? Já už fakt nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4121
2.2.23 19:04

@Mirča99 Malá má 19 měsíců a asi poslední měsíc strašný problém u přebalování a hlavně převlékání. A celkově je dost vzteklá. Myslím, že začátek období vzdoru, a u nás teda asi i povaha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
2.2.23 22:15

@Nicole 1234 tak to asi budem mít stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
3.2.23 09:25

Běž jí příkladem. Moje 18m dcera se ráda dívá, jak čůrám. Ještě to komentuje, že to patří tam. Umí ukázat sobě i mně mezi nohy a říct ach ach (její výraz pro vyměšování). Když se do nočníku vykaká, tak ho spolu vyklopíme do záchodu a při spláchnutí tomu bobku zamáváme. Máme průhledný dekl, takže to spláchnutí vidí. Pak si spolu umyjeme ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze