Ibalgin 400 čtvrtka můžu dát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
4.2.15 20:36

@Z.jev měla přes 38 a brečela že jí boli hlava :-/.asi zabral rychle. dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.2.15 20:39

@Daja.pribram Tak to máš štěstí, že zabral rychle, u nás to někdy trvá i dvě hodiny :roll: Tak hlavně ať se brzo uzdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
4.2.15 20:49

@Pipet já mám vidiny… :-D jsem to blbě přečetla… :-D :zed:

Příspěvek upraven 04.02.15 v 20:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.2.15 20:50

@Ťuhík I blbě píšeš :lol: Už je pozdě, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.2.15 20:51

@isand vím, jen to ocumlala..paracetamol mají děcka aj v panadol sirupu..stalo se. Momentálně se jí beztak tlačí asi zuby, tak aspoň nebude mít přes noc teplotu..myslím, že přežije :mrgreen: dala jsem jí pak dost vody a taky něco k jídlu..co jsem měla dělat..strčit jí prst do krku? Podle mě to nebyl tak drastický případ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1163
4.2.15 20:52

@Pipet :-D co už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.2.15 20:53

@isand jo a mimo to..hlavní obsah léku je až v jádru..na povrchu jsou většinou leštící látky, glukoza a podobné věci, které to celé vůbec drží pohromadě… :P

• Citovat
  • Upravit
verulicek
4.2.15 20:55

@Z.jev viz příspěvek co jsem teď psala.. @BohunkaP nejsem zas takový hrotič a mám představu, co lék obsahuje na povrchu ;)

• Citovat
  • Upravit
2457
4.2.15 20:55

@verulicek ano paracetamol mají v sirupu, ale rozhodně jí ho nedáš dávku pro dospělého.
Vzala bych si z toho pořádné ponaučení, že dítě se k lékům nemá takhle dostat a rozhodně bych nepsala Klíííd…
Ono skončit kvůli tomu někde na transplantační jednotce, asi by tě humor přešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.2.15 20:57

@isand ano, ponaučení jsem si vzala, běžně se mi doma opravudu léky neválí, byly nachystané u dveří v sáčku na vyhoz (jednou za čas proberu léky a ty prošlé vracím do lékárny) ale opět říkám, že vím, že ocumláním se jí nic nestane :P

• Citovat
  • Upravit
22026
4.2.15 21:01
@verulicek píše:
@BohunkaP nejsem zas takový hrotič a mám představu, co lék obsahuje na povrchu ;)

To je Tvoje starost, co a jak u svého dítěte hrotíš nebo ne.

Zakladatelka téhle diskuse neřeší žádný malér… nepotřebuje uklidnit, jakože „neboj, všechno je ok, mně dítě cucalo paralen a taky z toho nic nebylo“…

Ona má doma dítě s horečkou a potřebuje vědět, jestli je čtvrtka Ibalginu už pro něj vhodná nebo ještě ne… jestli ten lék může cíleně použít… a třeba i opakovaně, protože nad ránem může horečka třeba zase vyletět.

Proto jsem Tvůj příspěvek reagovala, protože v téhle situaci je poněkud mimo mísu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
4.2.15 21:09

@BohunkaP vpořádku..už mlčím :twisted: já jen že mi to připomnělo moji dnešní story

Tak tedy rada pro zakladatelku: Ano, můžeš dát poměrnou část - v příbalovém letáčku je i doporučené dávkování. pro děti 6-12 let se běžně používá ibalgin o síle 200 (pokud není malá zvyklá, dej čtvrtku, ale je to jako stovkový)

• Citovat
  • Upravit
K82
2202
4.2.15 21:09

@isand @BohunkaP
V ibalginu neni paracetamol, ale ibuprofen. A Verulocek to urco nedava cucat detem misto bonbonu, ani nenavadi zakl., at to opakuje po ni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
4.2.15 21:13

@K82 Verulocek napsala, že její dítko cucalo Paralen a ten paracetamol obsahuje. O Ibalginu psala zakladatelka diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
4.2.15 21:15

@isand
Ok, tak to se omlouvam. Psala jsem to hl. V reakci na dotaz k Ibaci. Tak, jako tak to bylo mimo zakl. Dotaz, tak uz mlcim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí