Ideální plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Tak muj muz ma treba hrubeho vic, chuvu a uklizecku nemame, do Asie nejezdime, auto z druhe ruky a ano, utratime![]()
A za co? Ja ani nevim, za zivot, za hypo a polatky panelakove 3+1 v Praze, za jidlo, za vylety? Za dovolene - letos bude Bibione, tabor pro rodice s detmi, hotel Peklo a urcite jeste neco - opet dle me zadny tezky nadstandard.
V lete spoustu vyletu, to se hodne prodrazi.
Deti maji obleceni z druhe ruky.
Jestli myslíš hotel Peklo v Josefáči, tak tam je to úplně nejvíc super! Byli jsme tam snad už pětkrát:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když je ten dotyčný sám, tak tolik neutratí…
Kdyz jsem byla sama pred MD, tak jsem mela 70 hrubeho, a horko tezko jsem z toho setrila desitku. Holt cestovani se take prodrazi. Ano, to byla ta Asie, Rim, lyze… Cca 5 (low cost) dovolenych za rok, taky se clovek do prace musi nejak oblekat, pak nejake posezeni s prazeli, drahe darky pro pribuzne a prachy pryc.
Fakt to neni tolik. Ty dovolene jsem delala opravdu levne, utratila bych klidne 2× tolik.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Úplně ne, ale i 80 je na Prahu dobré…
No uplne ne, tak nejakou luxusni kabelku si dovolit nemuzes napriklad,
Hele, za up si zavedena jako do Alp, na dovolenou k mori, to jo..
Příspěvek upraven 31.01.20 v 21:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jasatko píše:
Jestli myslíš hotel Peklo v Josefáči, tak tam je to úplně nejvíc super! Byli jsme tam snad už pětkrát:-)
Jojo, uz se tesim
![]()
- Citovat
- Upravit
@listento píše:
Proč by to měli utrácet? Můžou šetřit, ne? Ale zrovna 80 000 u soudce je dost málo, když schopný advokát má běžně 100 000 (pokud není líný, či umanutý neziskovec), lepší mají mnohem víc - a tam to fakt nemají kde utratit, poněvadž jsou 16h denně v práci… Hromada podnikatelů má taky víc, doktoři to samé.
není to nevyhnutné, proto jsem psala, že záleží v jaké oblasti práva dotyčný působí… Manžel patří k těm „lepším“ advokátům, vydělává násobně víc než tady padlo a třeba celý tenhle týden má home office, takže v pohodě ráno obstará děti, odpoledne taky
Jiné dny tomu není jinak, akorát je přes den v kanclu… Představa, že každý kdo vydělává velké peníze musí nutně v práci trávit čas od nevidím do nevidím i po několika letech v praxi/podnikání je dost přežitá. Tenhle kouř zaneprázdněnosti kolem sebe dělají většinou ti, kteří tráví čas jinde než v práci
…nebo chroničtí workoholici
Příspěvek upraven 31.01.20 v 21:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoduchy. Vyssi plat = vyssi naklady. Manzel ma cistyho asi 160 000,– neplatime bydleni, ale deti chodi na mezinarodni skoly (cca 70 mesicne za obe deti)
2× do roka letame na dovolenou do zamori. Kdyz poplatime vse (davam i dost na sporeni a fondy) ale Nemyslim si, ze si zijeme extra v luxusu. Mame se dobre, ale rozhodne nemam problem ty penize utratit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Škoda, ale šla bich…
hele když už chceš trollit, tak trochu sofistikovaněji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Průměrný plat je v ČR cca 33 000 Kč, vím, že na tento plat spousta lidí nedosáhne. Každopádně jsou tady i tací, kteří mají 80 000 Kč (soudci). Nezávidím jím to, ale myslíte, že takto vysoký plat může ten daný jedinec utratit?
No za to jací by soudci měli být je 80k ještě málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dalsi anketa, ktera bude clankem v novinach nebo ve zpravach?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit