IG, blogy - jaké maminky sledovat?

27259
23.6.19 11:30

@radka_bbb sleduj svojí intuici a rozum, to je to nejlepší, co můžeš pro svoje dítě dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
23.6.19 11:38
@lleennttiillkkaa píše:
@radka_bbb sleduj svojí intuici a rozum, to je to nejlepší, co můžeš pro svoje dítě dělat.

To samozrejme ;). Ale tady se jedna o neco uplne jineho - hledam inspiraci na ruzne vylety, hracky, DIY apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.6.19 11:49

Já, doporučuji maminku schoolofmylife. Je to pedagozka a má vždycky skvělé tipy jak rozvíjet, učit a hrát si s dětmi. Nehraje se na luxusní maminku s dětmi narvanych do Hugo bosse s prossecem v ruce. :mrgreen: Je milá, upřímná, na nic si nehraje. Potom mam ráda i mamadomisha, ale ta mě Teda nijak ničím neinspiruje moc, spíš ji znám ještě předtím, než měli děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
23.6.19 11:53
@Terez001 píše:
Já, doporučuji maminku schoolofmylife. Je to pedagozka a má vždycky skvělé tipy jak rozvíjet, učit a hrát si s dětmi. Nehraje se na luxusní maminku s dětmi narvanych do Hugo bosse s prossecem v ruce. :mrgreen: Je milá, upřímná, na nic si nehraje. Potom mam ráda i mamadomisha, ale ta mě Teda nijak ničím neinspiruje moc, spíš ji znám ještě předtím, než měli děti.

tu jsem sledovala ale už se to nedá, samý sponzorovaný příspěvek, samá reklama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.19 11:56

Lucie ouradova :srdce: skvela maminka dvou skvelych holcicek, sleduji ji uz dlouho a je to jedna z mala mamin, kterou sleduji opravdu pravidelne ;)

• Citovat
  • Upravit
1364
23.6.19 11:57

@Kaileee aha, tak to už mají všechny, většina mamiblnek se tím živí. A já se ani nedivím, Davaji tipy, rady a chtějí trochu taky z toho něco mít, věnují tomu dost času. Jinak vtipná maminka je i nelasoldmann, u ní se vždy zasmeju. Taky inspirativní, ale spíš tak pro ty, co mají mimca. Výborná na jídla pro děti od miminek po batolata je matka v kuchyni. Má hromadu receptu, tu taky ráda sleduji. Jinak jsem taky nikoho nějak moc nenašla a nezaujal mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.6.19 11:59

Ja mam na Facebooku Toddler Approved, pani ma myslim 4 deti a ma tam hodne aktivit, ma tusim I blog…ja to moc nectu, vzdy jen prolitnu ty aktivity ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.6.19 11:59

@Kaileee jo píšeš o mamadomishe, jo tak ta mě už taky přestává bavit. Fakt sama reklama, nic moc neprinasi. Spíš ji mám na tom ig tak ze zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
23.6.19 12:00
@Terez001 píše:
@Kaileee aha, tak to už mají všechny, většina mamiblnek se tím živí. A já se ani nedivím, Davaji tipy, rady a chtějí trochu taky z toho něco mít, věnují tomu dost času. Jinak vtipná maminka je i nelasoldmann, u ní se vždy zasmeju. Taky inspirativní, ale spíš tak pro ty, co mají mimca. Výborná na jídla pro děti od miminek po batolata je matka v kuchyni. Má hromadu receptu, tu taky ráda sleduji. Jinak jsem taky nikoho nějak moc nenašla a nezaujal mě.

právě, že se tím živí, takže ty peníze potřebují, takže propagují všechno co se jim dostane do ruky… vážím si těch, kteří ještě třeba dělají svoji práci a nenechají se kvůli peněz takhle umluvit
tady moc těch inspirativních maminek není, spíše těch, co ještě děti nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.6.19 12:01

Jee ještě bych zapomněla, mám moc ráda timeformommy, ta je super. Taky má dvě holky a je taky moc fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L23
98
23.6.19 12:05

Holky a profil dvatatove sledujete? :) Maji uz vetsi dvojcatka - holcicky. Jsou i na youtube. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
23.6.19 12:33
@L23 píše:
Holky a profil dvatatove sledujete? :) Maji uz vetsi dvojcatka - holcicky. Jsou i na youtube. :)

jojo ale taky odešli z práce a dělají už jen toto, takže samá reklama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.6.19 12:43

@L23 ty znám, mě Teda nezaujali..jsem spíš pro ten klasicky model rodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7202
23.6.19 12:51

Lucie. ouradova je super, prirozena a fajn :)

U mamadomisha mě štve že to poslední dobou vůbec není o dětech, ale o jejím uklidu a reklamách. O té maličké vůbec nic, stejně jako nic o Anousovi. To už je toho víc u Erika. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
23.6.19 14:15

Já sleduji ty, které mají podobné staré děti, to je základ. Jiné věkové rozhraní mě nebaví, protože buď se nás to ještě netýká a je to pro mě abstraktní a nebo je to již za námi a již mě to nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová