Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radka_bbb sleduj svojí intuici a rozum, to je to nejlepší, co můžeš pro svoje dítě dělat.
@lleennttiillkkaa píše:
@radka_bbb sleduj svojí intuici a rozum, to je to nejlepší, co můžeš pro svoje dítě dělat.
To samozrejme
. Ale tady se jedna o neco uplne jineho - hledam inspiraci na ruzne vylety, hracky, DIY apod. ![]()
Já, doporučuji maminku schoolofmylife. Je to pedagozka a má vždycky skvělé tipy jak rozvíjet, učit a hrát si s dětmi. Nehraje se na luxusní maminku s dětmi narvanych do Hugo bosse s prossecem v ruce.
Je milá, upřímná, na nic si nehraje. Potom mam ráda i mamadomisha, ale ta mě Teda nijak ničím neinspiruje moc, spíš ji znám ještě předtím, než měli děti.
@Terez001 píše:
Já, doporučuji maminku schoolofmylife. Je to pedagozka a má vždycky skvělé tipy jak rozvíjet, učit a hrát si s dětmi. Nehraje se na luxusní maminku s dětmi narvanych do Hugo bosse s prossecem v ruce.Je milá, upřímná, na nic si nehraje. Potom mam ráda i mamadomisha, ale ta mě Teda nijak ničím neinspiruje moc, spíš ji znám ještě předtím, než měli děti.
tu jsem sledovala ale už se to nedá, samý sponzorovaný příspěvek, samá reklama..
Lucie ouradova
skvela maminka dvou skvelych holcicek, sleduji ji uz dlouho a je to jedna z mala mamin, kterou sleduji opravdu pravidelne ![]()
@Kaileee aha, tak to už mají všechny, většina mamiblnek se tím živí. A já se ani nedivím, Davaji tipy, rady a chtějí trochu taky z toho něco mít, věnují tomu dost času. Jinak vtipná maminka je i nelasoldmann, u ní se vždy zasmeju. Taky inspirativní, ale spíš tak pro ty, co mají mimca. Výborná na jídla pro děti od miminek po batolata je matka v kuchyni. Má hromadu receptu, tu taky ráda sleduji. Jinak jsem taky nikoho nějak moc nenašla a nezaujal mě.
Ja mam na Facebooku Toddler Approved, pani ma myslim 4 deti a ma tam hodne aktivit, ma tusim I blog…ja to moc nectu, vzdy jen prolitnu ty aktivity ![]()
@Kaileee jo píšeš o mamadomishe, jo tak ta mě už taky přestává bavit. Fakt sama reklama, nic moc neprinasi. Spíš ji mám na tom ig tak ze zvyku.
@Terez001 píše:
@Kaileee aha, tak to už mají všechny, většina mamiblnek se tím živí. A já se ani nedivím, Davaji tipy, rady a chtějí trochu taky z toho něco mít, věnují tomu dost času. Jinak vtipná maminka je i nelasoldmann, u ní se vždy zasmeju. Taky inspirativní, ale spíš tak pro ty, co mají mimca. Výborná na jídla pro děti od miminek po batolata je matka v kuchyni. Má hromadu receptu, tu taky ráda sleduji. Jinak jsem taky nikoho nějak moc nenašla a nezaujal mě.
právě, že se tím živí, takže ty peníze potřebují, takže propagují všechno co se jim dostane do ruky… vážím si těch, kteří ještě třeba dělají svoji práci a nenechají se kvůli peněz takhle umluvit
tady moc těch inspirativních maminek není, spíše těch, co ještě děti nemají
Jee ještě bych zapomněla, mám moc ráda timeformommy, ta je super. Taky má dvě holky a je taky moc fajn.
Holky a profil dvatatove sledujete?
Maji uz vetsi dvojcatka - holcicky. Jsou i na youtube. ![]()
@L23 píše:
Holky a profil dvatatove sledujete?Maji uz vetsi dvojcatka - holcicky. Jsou i na youtube.
jojo ale taky odešli z práce a dělají už jen toto, takže samá reklama ![]()
@L23 ty znám, mě Teda nezaujali..jsem spíš pro ten klasicky model rodiny ![]()
Lucie. ouradova je super, prirozena a fajn ![]()
U mamadomisha mě štve že to poslední dobou vůbec není o dětech, ale o jejím uklidu a reklamách. O té maličké vůbec nic, stejně jako nic o Anousovi. To už je toho víc u Erika. ![]()
Já sleduji ty, které mají podobné staré děti, to je základ. Jiné věkové rozhraní mě nebaví, protože buď se nás to ještě netýká a je to pro mě abstraktní a nebo je to již za námi a již mě to nebaví.