Bez kamarádek :(

Anonymní
22.6.19 21:57

Bez kamarádek :(

Vždy jsem byla introvert. Asi hodna a ne neoblibena, ale taková sva, nejsem moc na udrzovani kamarádství, která mi 100% nesednou, nesnáším povrchnost a tak. A holt jak nikdo nejsme dokonaly a já náročná k sobe i na okoli, nemám vlastne žádnou pořádnou kamosku. Po většinu času mi to už, narozdíl od střední skoly, kde me to trápilo vic, nevadí. Mam deti a trávení casu s nimi me maximalne naplňuje, ale pak mrknu treba na FB, kam i moje vrstevnice (34) dávají fotky z nejrůznějších party, oslav a dámských jízd, a ozve se muj dřívější pocit méněcennosti. Máte to někdo stejne? Nehodlám na tom vlastně nic měnit, mám zkrátka samotarskou povahu, ale trochu závist ze zajimavejsiho života ostatních tam je. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
22.6.19 22:14

Ja to mam taky obcas :) nikdo na svete neni stopro stastny s tim co ma a obcas proste pokukuje po ostatnich a vrta mu to hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
22.6.19 22:15

Proc na tom nechces nic menit? Neni to skoda? :) Zivot bude jeste hooodne dlouhej :) Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 22:18

Ja to mam stejne. Když vidím v okolí jak se všichni schází i s dětmi a partnery, dělají oslavy, nebo jen tak grilujou, tak se mi zasteskne, že ja žádné kamarádky nemám, se všemi se maximálně pozdravím..
Ano, je tam trochu závist.
Ale na druhou stranu by mi bylo trapne tam s nimi sedět, nemám si s nima co říct.
A vlastně jsem taky samotarka a pozvání bych nejspíš odmítla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1292
22.6.19 22:21

Vítejte do klubu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 22:24

@Kobrakai Můj život mi vlastně vyhovuje :nevim:, plánuju aktivity podle svých možnosti, takže se s dětmi nemusime přizpůsobovat dalsim lidem a jejich potrebam. :oops: A jsem na lidi moc narocna. Možná o kamarádství se mnou stalo vic lidi, kteří uplne 100% neseděli mne. Staci mi znami na pokec, to je fajn, ale v každodenním kontaktu s nimi byt netoužím. Jsem „jina“. :D Jsem z malého města na Vysočině.

• Citovat
  • Upravit
1192
22.6.19 22:26

Ach ten FB…o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3195
22.6.19 22:26

A proč holky nemáte žádné kamarádky? Já jsem introvert, ale přece jen pár jich mám. Úplně bez kamarádek bych nevydržela. Přece jen za život se občas vyskytne člověk mě blízký. Na druhou stranu taky si kolikrát říkám, co jiné holky mají kámošek a známých. Tohle já bych zas nedokázala. Nejsem ukecaná, opravdu jen v přítomnosti blízkých kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 22:30
@Anonymní píše:
Ja to mam stejne. Když vidím v okolí jak se všichni schází i s dětmi a partnery, dělají oslavy, nebo jen tak grilujou, tak se mi zasteskne, že ja žádné kamarádky nemám, se všemi se maximálně pozdravím..
Ano, je tam trochu závist.
Ale na druhou stranu by mi bylo trapne tam s nimi sedět, nemám si s nima co říct.
A vlastně jsem taky samotarka a pozvání bych nejspíš odmítla :mrgreen:

Nemyslím to nijak negativně, ale třeba ja si o sobě myslím, ze příčina je v minimální povrchnosti z me strany, vadi mi veci, které ostatním nevadí. Napr. naposledy se k nam pozvala kamoska s tim, ze automaticky počítala s hlídáním sveho syna mou mamou, zatímco my bychom šly „ven“, což se mi vzhledem k tomu, jak moc automaticky to podala, nelibilo. Čekala bych aspon, ze o to požádá, nikoli oznámí. Odmitla jsem.
Nemůže to být u tebe taky tim, ze jsi na okoli narocna?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:32
@reny14 píše:
A proč holky nemáte žádné kamarádky? Já jsem introvert, ale přece jen pár jich mám. Úplně bez kamarádek bych nevydržela. Přece jen za život se občas vyskytne člověk mě blízký. Na druhou stranu taky si kolikrát říkám, co jiné holky mají kámošek a známých. Tohle já bych zas nedokázala. Nejsem ukecaná, opravdu jen v přítomnosti blízkých kamarádek.

Tak treba ja mela kamaradky ze školy, ze sportovních kroužku a tak.. Ale jak jsem sla ze základky na stredni do jinyho města, uz jsem ztratila kontakt s kamaradkamk ze zakladky a to bylo opravdu kamaradky, ne je spolužačky.. Pak jsem odesla ze střední, byla jsem odjinud takze lidi ze stredni jsem taky uz nikdy neviděla.. Prestala jsem delat sport a ty lidi uz jsem pak taky nikdy nevidela :nevim:
A ted je to proste tak, ze nemam vubec zadnou kamarádku :nevim: mam deti, takže u skolky, na hristi atd. Prohodin par slo s jinyma maminkama, ale to je tak všechno, neumim se seznámit abysme se nejak pravidelne scházely, hlavne ty zensky se tady uz znaj, bych byla jak vetrelec..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:32

@reny14 Nevim. Objevují se a zase z života mizí. Jsem mizerná kamoska. :) Moc individualita, přísná, náročná, divna. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:35
@Anonymní píše:
Tak treba ja mela kamaradky ze školy, ze sportovních kroužku a tak.. Ale jak jsem sla ze základky na stredni do jinyho města, uz jsem ztratila kontakt s kamaradkamk ze zakladky a to bylo opravdu kamaradky, ne je spolužačky.. Pak jsem odesla ze střední, byla jsem odjinud takze lidi ze stredni jsem taky uz nikdy neviděla.. Prestala jsem delat sport a ty lidi uz jsem pak taky nikdy nevidela :nevim:
A ted je to proste tak, ze nemam vubec zadnou kamarádku :nevim: mam deti, takže u skolky, na hristi atd. Prohodin par slo s jinyma maminkama, ale to je tak všechno, neumim se seznámit abysme se nejak pravidelne scházely, hlavne ty zensky se tady uz znaj, bych byla jak vetrelec..

Mám to stejne. Bez pravidelného „small talk“ nedokážu zit, pravidelný kontakt a prilis tesny vztah me dusi. :)

• Citovat
  • Upravit
2962
22.6.19 22:37
@Anonymní píše:
@Kobrakai Můj život mi vlastně vyhovuje :nevim:, plánuju aktivity podle svých možnosti, takže se s dětmi nemusime přizpůsobovat dalsim lidem a jejich potrebam. :oops: A jsem na lidi moc narocna. Možná o kamarádství se mnou stalo vic lidi, kteří uplne 100% neseděli mne. Staci mi znami na pokec, to je fajn, ale v každodenním kontaktu s nimi byt netoužím. Jsem „jina“. :D Jsem z malého města na Vysočině.

Nehledí se na kvantitu, ale kvalitu :) Take jich nemam mnoho, ale uplne, nevim, prijde mi to skoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 22:39
@Anonymní píše:
Nemyslím to nijak negativně, ale třeba ja si o sobě myslím, ze příčina je v minimální povrchnosti z me strany, vadi mi veci, které ostatním nevadí. Napr. naposledy se k nam pozvala kamoska s tim, ze automaticky počítala s hlídáním sveho syna mou mamou, zatímco my bychom šly „ven“, což se mi vzhledem k tomu, jak moc automaticky to podala, nelibilo. Čekala bych aspon, ze o to požádá, nikoli oznámí. Odmitla jsem.
Nemůže to být u tebe taky tim, ze jsi na okoli narocna?

U me si spis myslim, ze si o mne okoli mysli, ze se ani bavit, seznamovat nechci.. Projdu okolo lidi pozdravim a proste jdu dal.. Nemam potrebu se vybavovat.. Jsem z vesnice a prijde mi, ze se tu všichni znaj, bavi se mezi sebou.
Nekdo tu začne stavet a uplne cizi člověk projde okolo a začne se s nim o necem bavit :nevim: to ja proste nedelam, neumím to :nevim:
Tak mozna na lidi působím trochu arogantne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.19 22:40

@Kobrakai Asi ano. Je to škoda. Jak vidis, občas mi to taky dochází. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová