Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@mrav Tak prosim, začni.Já opravdu budu schopna vyjadřovat svoje myšlenky az ve chvili, kdy položim všech 10 prstu na klávesnici a budu moct psat, co mi bude prstoklad stacit, mobil je vůči memu literární mu talentu bezmocný.
Začnu, když se odtajníš. ![]()
@mrav Hele, a vis ty, ze mi to tu plevelis, chlape? Měla jsem chut si pofnukat a pofoukat bebicka, ne vykecavat s Roznovakem. ![]()
@Anonymní píše:
@mrav Hele, a vis ty, ze mi to tu plevelis, chlape? Měla jsem chut si pofnukat a pofoukat bebicka, ne vykecavat s Roznovakem.
A přitom se mnou už vykecáváš. Znáš Valašskou Bystřici? ![]()
@mrav Ne, tedy teoreticky uz ano, neboť strýček Gugl vi vsecko. Dolní Becvu ano.
Ja na fcb nedavam zamerne zadne fotky ze soukromeho zivota, pominu-li otazku bezpecnosti, myslim si, ze je to trochu projev nedostateku sebevedomi s kazdym pozitkem se takto exhibovat.
vsimla jsem si sama, ze nektere zazitky lidem zavidim, tak jsem se rozhodla nedavat lidem zaminku zavidet me.
Akle zato tam s oblibou zverejnuji svoje neuspechy, trapasy a podobne
(bez fotek)
Já jsem taky taková - rezervovana, spíš uzavřená, klidně si vystačí sama. Ale blízké kamarádky mám tři a jsem za ně ráda, v dospělosti se ty bližší vztahy už navazuji hůř. A lidem se nevyhybam, jen to automaticky udržuji v rovině „známý“ a ani se nesnažím to prehoupnout do bližšího vztahu, asi už ani není moc prostor a čas na tvoření „přátelství“.
@Anonymní píše:
@mrav Ne, tedy teoreticky uz ano, neboť strýček Gugl vi vsecko. Dolní Becvu ano.
A Opavu?
![]()
@mrav Tak prosim, začni.
Já opravdu budu schopna vyjadřovat svoje myšlenky az ve chvili, kdy položim všech 10 prstu na klávesnici a budu moct psat, co mi bude prstoklad stacit, mobil je vůči memu literární mu talentu bezmocný.