Bez kamarádek :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.6.19 23:32

@mrav Tak prosim, začni. :) Já opravdu budu schopna vyjadřovat svoje myšlenky az ve chvili, kdy položim všech 10 prstu na klávesnici a budu moct psat, co mi bude prstoklad stacit, mobil je vůči memu literární mu talentu bezmocný. :lol:

• Citovat
  • Upravit
122170
22.6.19 23:34
@Anonymní píše:
@mrav Tak prosim, začni. :) Já opravdu budu schopna vyjadřovat svoje myšlenky az ve chvili, kdy položim všech 10 prstu na klávesnici a budu moct psat, co mi bude prstoklad stacit, mobil je vůči memu literární mu talentu bezmocný. :lol:

Začnu, když se odtajníš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 23:40

@mrav Hele, a vis ty, ze mi to tu plevelis, chlape? Měla jsem chut si pofnukat a pofoukat bebicka, ne vykecavat s Roznovakem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
122170
22.6.19 23:44
@Anonymní píše:
@mrav Hele, a vis ty, ze mi to tu plevelis, chlape? Měla jsem chut si pofnukat a pofoukat bebicka, ne vykecavat s Roznovakem. :lol:

A přitom se mnou už vykecáváš. Znáš Valašskou Bystřici? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.19 23:58

@mrav Ne, tedy teoreticky uz ano, neboť strýček Gugl vi vsecko. Dolní Becvu ano.

• Citovat
  • Upravit
43029
23.6.19 07:31

Ja na fcb nedavam zamerne zadne fotky ze soukromeho zivota, pominu-li otazku bezpecnosti, myslim si, ze je to trochu projev nedostateku sebevedomi s kazdym pozitkem se takto exhibovat.
vsimla jsem si sama, ze nektere zazitky lidem zavidim, tak jsem se rozhodla nedavat lidem zaminku zavidet me.

Akle zato tam s oblibou zverejnuji svoje neuspechy, trapasy a podobne :-) (bez fotek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
23.6.19 07:32

Já jsem taky taková - rezervovana, spíš uzavřená, klidně si vystačí sama. Ale blízké kamarádky mám tři a jsem za ně ráda, v dospělosti se ty bližší vztahy už navazuji hůř. A lidem se nevyhybam, jen to automaticky udržuji v rovině „známý“ a ani se nesnažím to prehoupnout do bližšího vztahu, asi už ani není moc prostor a čas na tvoření „přátelství“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
23.6.19 07:56
@Anonymní píše:
@mrav Ne, tedy teoreticky uz ano, neboť strýček Gugl vi vsecko. Dolní Becvu ano.

A Opavu? 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová