Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Kobrakai Asi ano. Je to škoda. Jak vidis, občas mi to taky dochází.
Jak mas velke deticky? ![]()
@Anonymní píše:
@Kobrakai Můj život mi vlastně vyhovuje, plánuju aktivity podle svých možnosti, takže se s dětmi nemusime přizpůsobovat dalsim lidem a jejich potrebam.
A jsem na lidi moc narocna. Možná o kamarádství se mnou stalo vic lidi, kteří uplne 100% neseděli mne. Staci mi znami na pokec, to je fajn, ale v každodenním kontaktu s nimi byt netoužím. Jsem „jina“.
Jsem z malého města na Vysočině.
Tak si pojď pokecat. Jestli ti nevadí, že jsem chlap a z malého města v Beskydech.
![]()
@Anonymní píše:
U me si spis myslim, ze si o mne okoli mysli, ze se ani bavit, seznamovat nechci.. Projdu okolo lidi pozdravim a proste jdu dal.. Nemam potrebu se vybavovat.. Jsem z vesnice a prijde mi, ze se tu všichni znaj, bavi se mezi sebou.
Nekdo tu začne stavet a uplne cizi člověk projde okolo a začne se s nim o necem bavitto ja proste nedelam, neumím to
Tak mozna na lidi působím trochu arogantne
Tak to já jsem dost komunikativni, myslím. Nedela mi problem bavit se téměř s kýmkoliv. Ale jsem asi na dlouhodobější přátelství příliš… ted me to slovo vypadlo… rezervovana??
Něco takového asi. ![]()
@mrav Expedice YdykseB.
Zdravím, mrave, tebe znam. Z diskuzi. Vdovec s malou holčičkou. Nyní ve vztahu, ale většinou hledající. ![]()
Ahoj holky, mam to stejne
Casto sedim doma sama, protoze pritel pracuje v Nemecku a je doma o vikendech. Sedim a lituji, ze nemam kamaradky. Jenze, to je ve me a ja to vim. Casto me nekdo zve z prace treba na posezeni, bowling jako parta ale me se nechce. Vzdycky kdyz jsem si nekoho pustila k telu, tak to pratelstvi stejne skoncilo ve zlem
nechci si nikoho poustet k telu ale zaroven me mrzi ze nemam kamaradku.. Obcas bych vyrazila na nejakou party ale nemam skym a kdyz se nekdo ozve, tak s tim dotycnym nechci jit ja
asi mam taky rada takovy ten svuj klid
..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mam to stejneCasto sedim doma sama, protoze pritel pracuje v Nemecku a je doma o vikendech. Sedim a lituji, ze nemam kamaradky. Jenze, to je ve me a ja to vim. Casto me nekdo zve z prace treba na posezeni, bowling jako parta ale me se nechce. Vzdycky kdyz jsem si nekoho pustila k telu, tak to pratelstvi stejne skoncilo ve zlem
nechci si nikoho poustet k telu ale zaroven me mrzi ze nemam kamaradku.. Obcas bych vyrazila na nejakou party ale nemam skym a kdyz se nekdo ozve, tak s tim dotycnym nechci jit ja
asi mam taky rada takovy ten svuj klid
..
@Anonymní píše:Ano. Tak to je. Obcasna touha byt stejna jako ostatní, vic užívat zivot a lehkost byti; na druhé straně, když jsi mezi lidmi a konecne u toho, toužit po svém klidu a zážitek radu
Chtit mit kamarádky neni to stejne jako mit povahu na to je skutečně mit.
Zazitem radu, ne zážitek. ![]()
@Anonymní píše:
@mrav Expedice YdykseB.Zdravím, mrave, tebe znam. Z diskuzi. Vdovec s malou holčičkou. Nyní ve vztahu, ale většinou hledající.
A pokecat chceš?
![]()
@mrav O cem? Já partnera nehledám
a na mobilu jsem vůbec rada, ze vypotim tech par vet.
Furt se mi to prepisuje. Takze se omlouvam, ale pokec si predstavuji jinak, nez s udrenym palcem na displeji a snecim prepisem jinak bleskoveho toku myslenek.
Ale kolikrat me napadlo, ze bys mohl sepsat denicek, pokud mas trochu basnicke strevo, prece jen, jiste mas o cem psat.
Rada si ho přečtu. Jsi z Roznova, ze? Krasne městečko.
@Anonymní píše:
@Kobrakai 3, 5.A ty?
Ja nevydařené těhotenství a v září zase začnem, jsem mladá celkem 😊
@Anonymní píše:Ano. Tak to je. Obcasna touha byt stejna jako ostatní, vic užívat zivot a lehkost byti; na druhé straně, když jsi mezi lidmi a konecne u toho, toužit po svém klidu a zážitek radu
Chtit mit kamarádky neni to stejne jako mit povahu na to je skutečně mit.
Ta posledni veta, to je přesné ![]()
@Anonymní píše:
@mrav O cem? Já partnera nehledáma na mobilu jsem vůbec rada, ze vypotim tech par vet.
Furt se mi to prepisuje. Takze se omlouvam, ale pokec si predstavuji jinak, nez s udrenym palcem na displeji a snecim prepisem jinak bleskoveho toku myslenek.
Ale kolikrat me napadlo, ze bys mohl sepsat denicek, pokud mas trochu basnicke strevo, prece jen, jiste mas o cem psat.
Rada si ho přečtu. Jsi z Roznova, ze? Krasne městečko.
Vždyť já partnerku taky ne.
A o čem? O životě… ![]()