Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Prosím, nevíte kam tohle patří nebo k čemu se to používá? Našla jsem to u malého a doufám teda, ze v tom nic nebylo. Ty kuličky asi ne na tu vlhkost zejo, ale nějak mi to nikam nezapadá.
Urcite ne, nekupovalas neco mensiho? Vetsinou se do toho dava obleceni, penezenky, doplnky…
To opravdu čekáš, že ti to tu někdo řekne k čemu je tenhle kus igelitu? ![]()
@Berry77
11 měsíců mu je, nic z toho cítit není. Možná z nějaké hračky. Byl v ohradce. Ničeho jsem si ale před tím nevšimla.
@Galitea
Méně, nic jsem nekupovala, na stole jsem měla akorát tašku z dárkového balení samponu. Na tu dosahnul a sundal si ji, jinak nic jiného neměl a nic by se do toho nevešlo. Je to nahoře i dole dirkovany, jakoby to bylo utržený odněkud.
A není to ten vršek z těch trhacích igelitek? Je jich vždycky hodně na sobě a při odtrhnutí upadne ta část kde byly spojené…nemůže to být ono?
@Apple11
On je to sice igelit, ale trosku jinej, než ta igelitka. Je to asi dvě hodiny co jsem to u nej našla, pak tu lital, teď v klidu usnul, je vysmatej. Bříško nebolí. Já vím, ze si Asi někdo mysli, ze jsem asi blázen, ale tak třeba někdo ví. Bojím se, aby se mu něco nestalo zejo. To jsem se otočila jen na chvilku ![]()
Prosím tě klid, děti běžně nečekají na každé otočení rodičů, aby hned něco sebraly a snědly. A i kdyby to snědl, tak je to jen kus igelitu, ne sklo. Takže klid, nic se nestalo
. U dětí jsou nebezpečný jenom baterky a dva magnety. Ostatní projde
.
Ja bych rekla, ze v tom byl nahradni knoflik..od kalhot, kosile..
Ani kdyby tam byly ty kuličky proti vlhkosti, se nic nestane. Malý mi je jednou ocucal, část asi i snědl, tak jsme volali na toxikologii a tam nám řekli, že z toho se nic nestane, že je to celkem běžné, že to děti snědí ![]()
@Gabiiinka
Díky!
Já na nej v noci koukala pořad a dobrý ono v tom nebylo vůbec nic asi. Je to vymodleny dítě první no, jsem plašan.
Vypadá to trochu jako ty vzduchový polštářky, co se dávají do krabic proti rozbití
Prosím, nevíte kam tohle patří nebo k čemu se to používá? Našla jsem to u malého a doufám teda, ze v tom nic nebylo. Ty kuličky asi ne na tu vlhkost zejo, ale nějak mi to nikam nezapadá.