Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já bych se na to vyprdla, at si to uživatelky přeskočí a je to… ![]()
Při každé změně tady, naposledy při zavedení
, se mi to všechno strašně sekalo, pomalu načítalo, nemohla jsem se ani přihlásit…
Jsem ráda, že se to dalo do pořádku a raději bych do toho zbytečně nevrtala… ![]()
Jsem spokojená se vším, maximálně by bylo dobré rozlišení chlap - žena - trans, to mě občas trochu mate… ![]()
@free333 píše:
@adminJá bych se na to vyprdla, at si to uživatelky přeskočí a je to…
Při každé změně tady, naposledy při zavedení
, se mi to všechno strašně sekalo, pomalu načítalo, nemohla jsem se ani přihlásit…
Jsem ráda, že se to dalo do pořádku a raději bych do toho zbytečně nevrtala…
Jsem spokojená se vším, maximálně by bylo dobré rozlišení chlap - žena - trans, to mě občas trochu mate…
Taky se moc přimlouvám za ten ignor.
Je celkem opruz číst příspěvky od uživatelů, kteří „klamou tělem“, na první pohled dává text smysl, ale pak člověk zjistí, že to byly zase hovadiny a ztráta času to číst.
A když už jsme u toho - kdyby ten ignor pokryl i anonymní vystupování, prostě daného uživatele nemá smysl číst, ať je zrovna anonymní nebo ne.
I obráceně - hodím do ignoru anonymního trolla a vyruší to komplet.
Jsem se trochu zasnil, no. ![]()
Ne, rozhodně bych něco takového nedělala. V první řadě je to veřejné diskuzní fórum, ne mateřská školka. A v druhé řadě, pokud tě někdo tak moc rozčiluje, tak se hlavně zamysli nad tím proč? Minimálně si uvědomíš, jak se opravdu chovat nechceš. I sebevětší exemplář kosočtverce tady pro tebe může udělat víc než nejdražší osobní kouč…
Ale preci pokud se text ignor osoby skryje, tak unika vlakno ne? Ten text po skryti textu uzivatele, ktere chci ignorovat, na ktery reagoval neignor uzivatel uz nebude davat smysl ne? Kdyz uvidim jen reakci nekoho, ale nevim na co…
@Kolarkaa píše:
Ale preci pokud se text ignor osoby skryje, tak unika vlakno ne? Ten text po skryti textu uzivatele, ktere chci ignorovat, na ktery reagoval neignor uzivatel uz nebude davat smysl ne? Kdyz uvidim jen reakci nekoho, ale nevim na co…
Já to risknu. ![]()
Však by to nikdo používat nemusel. A když, tak vím, že to je filtrované.
Mně by se to šiklo velmi a ten seznam ignorovaných nicků by rozhodně nebyl jen o dvou třech položkách. ![]()
@stín katedrál Otevrela bys diskuzi o sto strankach a tam prazdno. ![]()
@stín katedrál píše:
Mně by se to šiklo velmi a ten seznam ignorovaných nicků by rozhodně nebyl jen o dvou třech položkách.
Tak abys pak nediskutovala jen sama se sebou… ![]()
I když uznávám, že občas si člověk sám se sebou pokecá nejlépe… ![]()
@malákráličice píše:
@stín katedrál Otevrela bys diskuzi o sto strankach a tam prazdno.
To by byla parádní úspora času.
Od některých stejně nepadá nic lepšího než rýpání a zesměšňování zakladatelek a jiných názorů, tak to by bylo fajn ten hnůj vyvézt už dopředu, ať se pak tím nemusím brodit. Stačí pak číst ty reakce.
Jo, to je dobrá funkce. Aspoň by si mě nenávistné uživatelky zablokovaly a mohla bych si konečně založit seriózní téma a slušně diskutovat.
@Tableta píše:
Jenže pak narazím na obvyklá slova, jako např. především, primárně, udělej, přečti, musíš,… To hned přeskakuju, ale některá slova přece jen vidím a nevím. Prostě mě vytáčí doběla.
Uživatelku, kterou charakterizují tato klíčová slova, bych si na ignore-list také přidala okamžitě.
Přesto bych se tady do jeho zavádění spíš nepouštěla - nejspíš by to přineslo víc zmatku než užitku ![]()
@puzzles píše:
Jo, to je dobrá funkce. Aspoň by si mě nenávistné uživatelky zablokovaly a mohla bych si konečně založit seriózní téma a slušně diskutovat.
S kým by probíhala ta diskuse? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat