Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Tableta píše:
Dobrý den,
je tu nějaký ignor list/block list,…? Nemůžu nic podobného najít a opravdu ráda bych si do
seznamu přidala jistého uživatele.Nechcete něco takového vytvořit? Věřím, že by to potěšilo a využilo více uživatelek.
Děkuji za odezvu od adminů, popř. názory zdejšího osazenstva
EM ignore list nema, proto ti radim udelat si neco jako soukromej ignore, ja to tak delam. Proste je necti, kdyz na tebe reaguji, anebo je preskakuj uplne.
@My Melody píše:
Uz to bylo vic krat navrhnuto, ale emimino to nechce. Znam zahranicne forum, kde to maji. Proste se ti nezobrazuji prispevky toho, koho si das do ignore. A ten dotycny ani nemuze na tebe reagovat. A je to. Ale emimino to odmita, myslim, ze maji obavu, ze by se jim znizila ctenost, coz je myslim nezmysl, funguje to jinde, proc ne tady, vi jenom buh emimina
No ne, Ty žiješ. ![]()
@Klopotkova píše:
No ne, Ty žiješ.
porad ziju ![]()
Kdyz ja si bez tebe, Klopotkova
, neumim ty internety uz ani uzit, fakt jsem rada, ze te tady vidim, zemekoule se tak nejak toci, jak se tocit ma.
Naordinovala jsem si soukromou psychiatrickou lecbu zavislosti na EM.
Je to jak s kourenim, prvni tyden hruza a pak to uz jde samospadem
. Ale dnes jsem si naordinovala recidivu, jdu si za trest kleknout do kouta
![]()
@Netopirek píše:
Tak veřejné diskuzní fórum je od toho, aby mohli diskutovat všichni, ne.
Lidi co mě vytáčí ignoruji. Prostě přeskočím co píší. Co je to za problém
Dobrý den,
jelikož tyto hlasy, že by se třeba mohl někdo bloknout ve vlastní diskuzi a podobně tu byl již vícekrát, pokoušela jsem se to zjistit u techniků, jestli by to bylo možné. Bylo mi odpovězeno, že to technicky možné není. @My Melody Nevím jak na zahraničních webech, ale u nás se mi dostalo informace této.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin píše:
Dobrý den,jelikož tyto hlasy, že by se třeba mohl někdo bloknout ve vlastní diskuzi a podobně tu byl již vícekrát, pokoušela jsem se to zjistit u techniků, jestli by to bylo možné. Bylo mi odpovězeno, že to technicky možné není. @My Melody Nevím jak na zahraničních webech, ale u nás se mi dostalo informace této.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana
Funguje to tak, ze pokud si diskuter oznaci nekoho „ignore“, dotycnej nick nemuze na nej reagovat, ale samozrejme muze reagovat kolik jen chce v dane diskuzi. Proste pokud kliknete na koment nekoho, kto si vas dal do „ignore“, vyhodi se vam veta " nick XY si vas dal na „ignore list“ a proto neni mozne reagovat na daneho uzivatele."
Takze lidi muzou vesele debatovat dal, ctenost neklesne, naopak, neodejde vam nekolik lidi, kteri toho maji po krk. ![]()
Proste, pokud ma nekto problem s nekym, elegantne to vyresi kliknutim na „ignore“, nikomu jinemu se to samozrejme nezobrazuje, ze nick XY je u nekoho na ignore listu, takze v debate to vubec neni videt, jenom nemuze reagovat konkretne na toho jedineho uzivatela, ale s jinimi v dane dizkuzi debatovat muze, co mu hrdlo raci. ![]()
Uff
, doufam, ze jsem to relativne zrozumitelne vysvetlila. ![]()
Technicky je to smaozrejme mozne, funguje to tak jinde, nemyslim, ze je nejakej duvod, proc by to nefungovalo treba na EM ![]()
@My Melody píše:
Funguje to tak, ze pokud si diskuter oznaci nekoho „ignore“, dotycnej nick nemuze na nej reagovat, ale samozrejme muze reagovat kolik jen chce v dane diskuzi. Proste pokud kliknete na koment nekoho, kto si vas dal do „ignore“, vyhodi se vam veta " nick XY si vas dal na „ignore list“ a proto neni mozne reagovat na daneho uzivatele."
Takze lidi muzou vesele debatovat dal, ctenost neklesne, naopak, neodejde vam nekolik lidi, kteri toho maji po krk.
Proste, pokud ma nekto problem s nekym, elegantne to vyresi kliknutim na „ignore“, nikomu jinemu se to samozrejme nezobrazuje, ze nick XY je u nekoho na ignore listu, takze v debate to vubec neni videt, jenom nemuze reagovat konkretne na toho jedineho uzivatela, ale s jinimi v dane dizkuzi debatovat muze, co mu hrdlo raci.
Uff, doufam, ze jsem to relativne zrozumitelne vysvetlila.
Technicky je to smaozrejme mozne, funguje to tak jinde, nemyslim, ze je nejakej duvod, proc by to nefungovalo tady.
Samozřejmě, že by to možné bylo. I kdyby to mělo fungovat jen tak, že u uživatelů ze seznamu by se změnila barva písma a podklad na černá/černá.
Ale když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže. ![]()
Akorát by to mohli říct přímo a nedělat hlupáky (naschvál nepíšu kdo a z koho). ![]()
@reincarnate píše:
Samozřejmě, že by to možné bylo. I kdyby to mělo fungovat jen tak, že u uživatelů ze seznamu by se změnila barva písma a podklad na černá/černá.Ale když se nechce, tak je to horší, než když se nemůže.
Akorát by to mohli říct přímo a nedělat hlupáky (naschvál nepíšu kdo a z koho).
jj ![]()
Na Vinted to funguje. Dáte si uživatele do ignoru a pak nevidíte jeho příspěvky v diskuzi. Šikovná funkce.
@puzzles píše:
Na Vinted to funguje. Dáte si uživatele do ignoru a pak nevidíte jeho příspěvky v diskuzi. Šikovná funkce.
Jo, tak to škoda, že si tě nemůžu na takový list přidat.
@vokishka Ti poradím. Když někde uvidíš přezdívku puzzles s Tedíkem v ikonce, nečti to a jdi o dům dál. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Uz to bylo vic krat navrhnuto, ale emimino to nechce. Znam zahranicne forum, kde to maji. Proste se ti nezobrazuji prispevky toho, koho si das do ignore. A ten dotycny ani nemuze na tebe reagovat. A je to. Ale emimino to odmita, myslim, ze maji obavu, ze by se jim znizila ctenost, coz je myslim nezmysl, funguje to jinde, proc ne tady, vi jenom buh emimina