Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@vokishka píše:
Jo, tak to škoda, že si tě nemůžu na takový list přidat.
@Michelle_M Ale no tak. Jste rády, že si do mě můžete kopnout a upustit páru. Jinak byste se tady zhádaly mezi sebou. ![]()
Samozřejmě všude jinde ignore listy existují a fungují. Tady mě ale právě baví mentální trénink zenového přístupu, který lze s občasným úspěchem aplikovat v reálném životě.
V životě se blbcům taky nejde úplně vyhnout, že jo. Proč si to ulehčovat tady. Praxe dělá Mistra
Mě tady chybí skrytí témat. Když nechci číst 155 téma o dvou čárkach skryla bych, jak to jde na fb.
@Michelle_M včera něco bylo? ![]()
Jinak jsem pro black list nikdy nebyla, ale co mě fakt dráždí, to jsou kecy o sériovém vrahovi. Musím říct, že ženská, ktera z něj slinta, pro mě nemá váhu
@g.sandova píše:
@Michelle_M včera něco bylo?
Jinak jsem pro black list nikdy nebyla, ale co mě fakt dráždí, to jsou kecy o sériovém vrahovi. Musím říct, že ženská, ktera z něj slinta, pro mě nemá váhu
@Anonymní píše:
Mě tady chybí skrytí témat. Když nechci číst 155 téma o dvou čárkach skryla bych, jak to jde na fb.
Mně tady chybí skrytí anonymních příspěvků, které by podle pravidel anonymní být neměly.
Příspěvek upraven 13.06.20 v 08:54
@g.sandova píše:
@Michelle_M včera něco bylo?
Jak rekla nekde @sirikit, i kopnuti je pozornost. Ta uboha paní je sama o sobe tak strase nezajimava, ze si ‚zajem‘ udrzuje kontroverznim podanim kontroverzniho tematu. Ma pocit, ze kdyz na ni nekdo reaguje, byt znechucenim ci rozhorcene, ze ji to tady frčí. Za me fakt chudinka. A uz nikde jinde to tema nehodlam živit ![]()
@Michelle_M píše:Chápu… Já jsem se včera a dnes po dlouhé době nechala strhnout k diskusi a akorát jsem měla zkažené odpoledne
Ale moje chyba, měla jsem to čekat.
S lucenkou nebo markytkou? ![]()
@PaníKadrnožková píše:
S lucenkou nebo markytkou?
Prosím tě, přímo s Theodorou
Ale naprosto s tebou náčelníku souhlasím, že už jsem jí i té zrůdě věnovala stokrát víc pozornosti, než si oba zaslouží.
@g.sandova Diskuse „Jdu si tak trochu postěžovat“, ale je to furt o tom samém ![]()
Na internetu si chci povídat o tom, co mě zajímá. Plkání o běžných věcech mám dost v práci atd.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat