Ignor list

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
14842
12.6.20 22:35
@vokishka píše:
Jo, tak to škoda, že si tě nemůžu na takový list přidat.
:mrgreen: Chápu… Já jsem se včera a dnes po dlouhé době nechala strhnout k diskusi a akorát jsem měla zkažené odpoledne :? Ale moje chyba, měla jsem to čekat.
  • načítám...
puzzles
12.6.20 22:39

@Michelle_M Ale no tak. Jste rády, že si do mě můžete kopnout a upustit páru. Jinak byste se tady zhádaly mezi sebou. :pocitac:

• Upravit
Janli
12.6.20 23:08

To je jak ve školce a ne ve veřejné diskuzi… :roll:

• Upravit
Mango_Lassi
12.6.20 23:50

Samozřejmě všude jinde ignore listy existují a fungují. Tady mě ale právě baví mentální trénink zenového přístupu, který lze s občasným úspěchem aplikovat v reálném životě. :jazyk: V životě se blbcům taky nejde úplně vyhnout, že jo. Proč si to ulehčovat tady. Praxe dělá Mistra

• Upravit
Anonymní
13.6.20 05:02

Mě tady chybí skrytí témat. Když nechci číst 155 téma o dvou čárkach skryla bych, jak to jde na fb.

• Upravit
19388
13.6.20 05:19

@Michelle_M včera něco bylo? :lol:
Jinak jsem pro black list nikdy nebyla, ale co mě fakt dráždí, to jsou kecy o sériovém vrahovi. Musím říct, že ženská, ktera z něj slinta, pro mě nemá váhu

• načítám...
43447
13.6.20 05:43
@g.sandova píše:
Jinak jsem pro black list nikdy nebyla, ale co mě fakt dráždí, to jsou kecy o sériovém vrahovi. Musím říct, že ženská, ktera z něj slinta, pro mě nemá váhu
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
6534
13.6.20 07:45
@Anonymní píše:
Mě tady chybí skrytí témat. Když nechci číst 155 téma o dvou čárkach skryla bych, jak to jde na fb.

Mně tady chybí skrytí anonymních příspěvků, které by podle pravidel anonymní být neměly.

Příspěvek upraven 13.06.20 v 08:54

• načítám...
PaníKadrnožková
13.6.20 08:45
@g.sandova píše:
Jinak jsem pro black list nikdy nebyla, ale co mě fakt dráždí, to jsou kecy o sériovém vrahovi. Musím říct, že ženská, ktera z něj slinta, pro mě nemá váhu

Jak rekla nekde @sirikit, i kopnuti je pozornost. Ta uboha paní je sama o sobe tak strase nezajimava, ze si ‚zajem‘ udrzuje kontroverznim podanim kontroverzniho tematu. Ma pocit, ze kdyz na ni nekdo reaguje, byt znechucenim ci rozhorcene, ze ji to tady frčí. Za me fakt chudinka. A uz nikde jinde to tema nehodlam živit :roll:

• Upravit
PaníKadrnožková
13.6.20 08:45
@Michelle_M píše: :mrgreen: Chápu… Já jsem se včera a dnes po dlouhé době nechala strhnout k diskusi a akorát jsem měla zkažené odpoledne :? Ale moje chyba, měla jsem to čekat.

S lucenkou nebo markytkou? :P

• Upravit
14842
13.6.20 09:06
@PaníKadrnožková píše:
S lucenkou nebo markytkou? :P

Prosím tě, přímo s Theodorou :roll: Ale naprosto s tebou náčelníku souhlasím, že už jsem jí i té zrůdě věnovala stokrát víc pozornosti, než si oba zaslouží.

@g.sandova Diskuse „Jdu si tak trochu postěžovat“, ale je to furt o tom samém :lol:

• načítám...
PaníKadrnožková
13.6.20 09:07

@Michelle_M poceeem :hug:

• Upravit
66865
13.6.20 09:13

@PaníKadrnožková mam to stejne

• načítám...
puzzles
13.6.20 09:56

Na internetu si chci povídat o tom, co mě zajímá. Plkání o běžných věcech mám dost v práci atd.

• Upravit
43447
13.6.20 10:37
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová