Ikea hračky a hrníčky na pití - co se vám osvědčilo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
4.2.14 08:34

Mame cely byt vybaveny v Ikea :oops: Dcerka (2 roky) ma pokojicek taky jak z Ikea katalogu :oops: Ale uprimne-jsem pes na kvalitu a nezavadnost a Ikea si to hlida, pokud jsou problemy, nestydi se vyrobek stahnout.
Z hracek mame latkovou farmu-s tou si hraje hodne a vozime ji i na dovoleny, latkovy tunel, meli jsme kelimky, ted jedou zatloukaci koliky, jako miminko mela rada latkovou knizku cirkus. Taky od miminka ji bavi prstovy manasci, kdyz s nimi delame nejaky divadlo. Ted naposledy jsem tam koupila knizku o jezkovi a zahradce a taky to melo uspech. K vanocum jsme poridili tabuli od woodyho a ta z ikea by byla lepsi a za pulku. :mrgreen: Nejvetsi uspech ma detske nadobicko-metlicka opravdu sleha a tak dcerka „pomaha“ v kuchyni a musi slehat :mrgreen:
Me je proste blizka politika Ikea, trefuje se mi do vkusu a dceri taky :mrgreen: Horsi je to s tatinkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
4.2.14 09:46

Sice zatím čekám první miminko, ale co se týče Ikea hraček, ve školce si je nemůžeme vynachválit, děti je mají rády, jsou pěkné a bezpečné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
16.2.14 15:59

Mame take zabaka a nic moc, docela to tece. Pak mame i pejska, pitko je z cumaku.. tak to je skoro stejne:) Takze to mame prozatim schovane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.8.14 09:56

Nebudete nekdo na podzim prodavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie