Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi jo, taky si myslím. Tak si koupím menší za 700, no. Ale to bych stejně za benzín dala, i pokud bych si tam nic nekoupila. A mám to za rohem. Jedličky jsou pěkný, taky je máme každý rok.
Hele, taky máte zkušenost, že vám začnou tak po 14 dnech - třech nedělích uvadat? Že jehličí ztratí barvu, je pak takové do šeda?
Netušíte prosím někdo, odkdy budou letos v Ikee stromky prodávat? Loni jsme si vzpomněli moc pozdě a už nebyly, tak chceme letos koupit včas. Díky
http://www.ikea.com/…tore/ostrava
Mělo by to být jednotné pro všechny OD ![]()
@Žirafátko ty stromky jsou řezané a jsou to jedle.
@Lesina píše:
Od zítraVčerejší informace (Ostrava).L.
pockej, tam je od sestyho. dneska je ctvrtyho
Praha-Černý most od 4.12. Kupovali jsme předloni a letos určitě pojedeme zase. Mají různě velké i široké
Průběžně doplňují
Stojí 499 a v lednu vrátí 250Kč na nákupní poukázku ![]()
@Pudloslava píše:Tak vidíš:
pockej, tam je od sestyho. dneska je ctvrtyho
@JMyska píše:
Praha-Černý most od 4.12. Kupovali jsme předloni a letos určitě pojedeme zase. Mají různě velké i širokéPrůběžně doplňují
Stojí 499 a v lednu vrátí 250Kč na nákupní poukázku
Holky, nemáte někdo aktuální informace, jak jsou na tom se zásobama stromků na Zličíně? Chtěli bysme tam zítra dopo zajet, ale nerada bych jela zbytečně…
…tak už ho máme od neděle doma (z Prahy-Černý most) Výběr podle přítele dobrý. Byl tam hned ráno v 10h ![]()
Take hlasim z Cerneho mostu, ze stromky jsou a jsou pekne. Ani neni potreba to moc prebirat, byla jsem tam odpoledne.
…už někdo vracel „stromek“ na Čerňáku?! Chystám se tam, tak jestli opravdu i letos stačí účtenka, nebo mám cpát stromek do auta?!
Díky za každé info ![]()
Staci uctenka, delame to tak uz 3. Rok a nikdy po nas nikdo nechtel videt stromek… A jezdime na Cernak;-)