Ikea - vánoční stromek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26894
10.12.16 07:27

@anivbl on to mozna spis myslel tak, ze za tisicovku se da koupit pekny i osklivy. Pak cosi ze lidi jdou po cene a to uz jsem si rikala, ze co bych si za par korun nemohla koupit vetev, kdyz mi to staci. A kdyz mluvil o ty pravidelnosti, tak to uz mi prislo vylozene skoda. My vybeali stromek, co ma krive vetev, ze vypada jak s dvema spickama, na jedny strane placatejsi, ale to dame ke zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
10.12.16 07:37

@Martysek tv uz fakt nevi, co davat, dotahnou tam nekoho a ten musi neco poradit, i kdyz neni co. Tuhle jsem v Dobrem ranu koukala na pani odbornici na uklid. Propagovala svuj system ruznobarevnych hadru na prach, cerveny na obyvak, ruzovy treba na detsky pokoj, modry na wc (ty barvy si nepamatuju). Kdyz se ji zeptali, proc by to tak melo byt, tak pry proto, aby az si zaplatime pani na uklid, tak aby vedela, jaky hadr kde pouzit :lol: jako pochopim, jiny na wc a jiny na ostatni, ale zbytek mi prijde stejny jako rada at si poridim pravidelny stromek :) stejne na nej nahazime ozdoby a bude pekny, jak jsi psala ty, na prvni pohled muze byt nedokonaly, ale to preci nevadi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
11.12.16 20:52

Tak jsme stromek v sobotu zakoupili na Černém Mostě. Lidí hafo, ale stromek jsme si vybrali bez problémů, měli menší i větší. Jen mi přijde už takový sušší, tak jsem zvědavá, jestli nám neopadá, až se na Štědrý den pustíme do zdobení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.12.16 21:02

@Jaaaaba pokud dáváme na balkon, ještě před ozdobením, tak ho dáme do kýble s vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
12.12.16 15:04

My z Ikei měli minulý rok a byl krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
16.12.16 11:54

Nevíte, jak to tam teď vypadá? Jestli je ještě dobrý výběr? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
16.12.16 12:59

My jsme byli v Ostravě a bylo tam stromků dost, vybrali jsem si hustou jedličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.12.16 15:15

Jedeme dneska večer a úplně se toho děsím.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.12.16 15:38

@JoJoLi To bych tam snad ani nejela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.1.17 09:13

Holky, prosim, nevite, jak je to s „vracenim“ stromku? My meli stromek z Ikey letos prvne, tak nevim, jak to chodi. Jestli ho mame jet „vratit“ a nebo uz mame nactene penize zpet na te karte, co prinesl manzel spolu se stromkem? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.1.17 09:16
@fatin píše:
Holky, prosim, nevite, jak je to s „vracenim“ stromku? My meli stromek z Ikey letos prvne, tak nevim, jak to chodi. Jestli ho mame jet „vratit“ a nebo uz mame nactene penize zpet na te karte, co prinesl manzel spolu se stromkem? Moc dekuji.

nevracíš fyzicky strom, když jsi platila stromek, dostala ji zelenou kartu a ta je „nabitá“ na 250Kč a to můžeš v Ikei utratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.1.17 09:19

@bublinek Super, diky! Ja prave vcera hledala a nasla jsem, ze se driv fyzicky vracel. :lol: Ale kdovi co jsem kde zas videla… :oops: Manzel se teda cukal, s nim jet. :mrgreen: Takze je to na te karte. Diky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.1.17 09:29
@fatin píše:
@bublinek Super, diky! Ja prave vcera hledala a nasla jsem, ze se driv fyzicky vracel. :lol: Ale kdovi co jsem kde zas videla… :oops: Manzel se teda cukal, s nim jet. :mrgreen: Takze je to na te karte. Diky moc. :kytka:

nechci si ani představit, jak by vypadalo auto :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
8.1.17 19:37
@bublinek píše:
nechci si ani představit, jak by vypadalo auto :P

No toho se prave manzel desil. Takze tohle je lepsi varianta. Kdyz jsem hledala, nasla jsem toto www.ikea.com/…ocni_stromek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
8.1.17 20:33
@fatin píše:
No toho se prave manzel desil. Takze tohle je lepsi varianta. Kdyz jsem hledala, nasla jsem toto www.ikea.com/…ocni_stromek

tak asi to tak bylo, ale dneska jsem byli utratit zelenou kartičku a žádný strom po nás nechtěli, ani by ho nedostali, ještě je v obýváku a asi ještě chvíli bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová