Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, ty víkendy jsou tam masakr, měsíc před Vánoci tam vůbec nejezdíme. Zítra chci jet pro stromeček na Zličín, tak snad ještě budou ![]()
Me to ted na webu ikea- cernak ukazuje, ze jich maji dostatek
@lidlinka : my byli v patek na Zličíně a měli jich ještě dost. Co si tam zkusit zavolat?
@2468 píše:
@Ladie Mám to stejně. Ať žije itesco a lidi se v obchodech ušlapou..Blááááázni.
Take souhlasim s itesco:-))) uz mam doma zasobu
@Jannnča Dnes jsme si od tama privezli nadherny skoro 2 metry vysoky a fakt husty
zatim se tam da vybirat, ale lidi tam bylo opravdu moc a hlavne cekat na zaplaceni u pokladny je mazec.. ![]()
Zaplatit muzete vevnitr a s uctenkou jen vyzvednut je to urcite rychlejsi.
@Hanka1 píše:
to je prave muj pripad. Pojedu pro stromek, projedu benzin, ale hlavne nakoupim tam minimalne za dva tisice kraviny a jeste petikilo nechame v restauraci a v obchode se svedskymi specialitami, protoze to spojime s obedem ci veceri…Takze mne suma sumarum stromek vyjde na tri tisice a to nepocitam benzin…
takze jedle za 999,– se mi jevi jako idealni…
Ikea stromek? To jako v plochém balení, sládací, z recyklovaných ruliček toaletního papíru zaručeně vyrobeného ve Švédsku s vůní jehličí? Tak bacha ať nechybí šroubky, lepidlo a zaručeně přehledný návod v Ruštině ![]()
Nevite nekdo jak je to letos? Koukam na web Ikea a nikde ani zminka ![]()
@kolik Diky a ten stromek je kanadska jedle, jak tvrdi muj muz, nebo ne? Meli sme ho loni, ale co to bylo nevim
Me na nem bavi, ze neboli kdyz na nej sahnu ![]()
@kolik píše:
Myslim, ze je to kavkazka jedle. Jsou krasny, ale musi si clovek vybrat. Nastesti tam opravdu maji dost na vyber. Ta cena je pecka a jeste pak dostanes zpet kus na kartu, takze parada. Za nas bezkonkurencni. Ja mam ten stromek rad, protoze je takovej hustej a pekne se zdobi.
Jo to bude kavkaz(dik) - porovnama na google pictures a to odpovida.Jak sem psala - meli sme ho loni z Ikea a parada - kdyz na nej po lahvince vina trosku padnu, neboli to
A zdobi se sam, to je fakt.
@Sue.Ellen : většinou začínají s prodejem kolem 4.12., taky si pro ní pojedeme, už po 4, je fakt super, a hlavně, že moc neopadava ( skoro vůbec
)