Přihláška na VŠ - IMS Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Hlásilo se asi něco přes tisíc, ale nevím to jistě, je to jenom jpp (jedna paní povídala
). Oni to určitě někde zveřejní.
Bylo tam hlavně zsv, pk asi 3 otázky z politiky a asi 5 otázek z dějepisu, co si tak pamatuju. Dohromady 100 otázek ![]()
- Citovat
- Upravit
Proboha, přes tisíc. Tak to je docela masakr. Takže stačí se učit z těch učebnic co jsi jmenovala??
Pamatuješ si na nějaké otázky?? Jen pro příklad:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že to stačí, z ničeho jiného jsem se neučila a ze školy jsem pryč dýl, takže na vědomosti z gymplu bych nespoléhala ![]()
Otázky, ty jo, budu napínat mozek ![]()
Co je to subkultura?
Kdo za nás sedí v Evropském parlamentu?
Fakt nevím dál, bylo tam hodně práva a filosofie.
Myslím „Kdo může mít společný majetek?“, otázky k podnikání, pak nějaké otázky na filos. díla - kdo je napsal.
Pak tam byly dvojice osobností, jestli se mohly potkat nebo ne, pak myslím kdy letěl Gagarin do kosmu.
Budu vzpomínat, třeba ještě na něco přijdu, po ránu je to těžké ![]()
- Citovat
- Upravit
Hlásilo se něco málo přes 1200 lidí.
A k těm otázkám - tady: http://web.fhs.utb.cz/…_PP_0910.pdf
je zpráva o průběhu přij.řízení z roku 2010 a na posledních 2 stranách je ukázka testu z IMS. Přesně tak nějak to vypadalo
.
- Citovat
- Upravit
Holky už vám přišly dopisy o přijetí/nepřijetí? Mně ještě ne, zatím mám výsledky jenom z netu ![]()
- Citovat
- Upravit
To jsem ráda
Výsledky z netu jsou sice dobrý, ale už bych to radši měla černý na bílým ![]()
- Citovat
- Upravit
holky a nevíte kolik letos příjmali?já se bohužel nedostala ![]()
- Citovat
- Upravit
Nevím, ale mělo by to být vyvěšeno na fakultě někde na vývěsce
Kolikátá jsi byla? Vloni brali 356 ![]()
- Citovat
- Upravit
Počtu přijatých jsem se taky nikde nedopátrala. Resp. na studia ve Zline jo, ale pro IMS to snad nikde neni…
Jo a dneska uz mi konecne prisel dopis - a nerozmysleli si to
.
- Citovat
- Upravit
Taky mám dopis od včera a naštěstí je tam „přijata“, takže dobrý ![]()
Určitě zase vydají tu zprávu o přijímacím řízení a tam budou i ty počty, otázka je, kdy to to bude ![]()
- Citovat
- Upravit
Skripta
Budete si objednávat ty skripta na první semestr? Nebo jsou zbytečné? Ráda bych věděla, jestli jsou opravdu pořebná…
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky

já se taky dostala, čekám na dopis
Na přijímačky jsem se učila z Odmaturuj ze společenských věd a Maturita ze ZSV v kostce, jsem už taky pár let ze školy. Moc času jsem na to neměla, ale prolítla jsem to a bez těch učebnic bych se určitě nedostala, takže doporučuju přípravu