Přihláška na VŠ - IMS Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Skripta IMS Bc. obor: Sociální pedagogika
Prodáno
Příspěvek upraven 14.09.12 v 21:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caminka píše:
Nakonec dobirali i dalsi na odvolani, takze prijatych bylo jeste vic. Sance na prijeti pres 30 % mi prijdou jako docela vysoke. Nehlede na to, ze velka cast lidi to jde jenom zkusit, vzhledem v „proslulosti“ teto skoly, takze se podle me neda mluvit o nejake extremne vysoke konkurenci…
Ale obecne si myslim, ze mam pomerne dobry vseobecny prehled, takze mozna nejsem ten „pravy“ vzorek na posuzovani obtiznosti prijmacek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Docela mne udivuje, že některé jako studentky IMSu o této škole mluvíte né zrovna moc s úctou. Když si této školy nevážíte, tvrdíte o ní, že není moc,,proslulá" a pod., tak ji nestudujte a najděte si jinou školu. Já sama studuji IMS, letos budu končit. IMS možná v minulosti byl jaksi,,proslulý", ale ty doby jsou dávno pryč. Kolegyně v práci studuje soc. pedagogiku na Masaryčce. Věřte mi, že IMS klade na studenty daleko vyšší nároky, než Masaryčka. Ty doby, kdy bylo možno IMS studovat 6 let na Bc. apod., jsou dávno pryč. Spousta mých spolužáků žádali přerušení studia z různých důvodů - odpověd IMSU - nepovoluje se, ukončete studium. Pár jich to ukončilo, pár bojuje dál. Škola velmi zvedla svoji úroveň a mrzí mne, že studenti IMSu ji takhle prodávají. Se pak nemůžeme divit, že se neustále zvyšují nároky na studenty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iv83 píše:
Docela mne udivuje, že některé jako studentky IMSu o této škole mluvíte né zrovna moc s úctou. Když si této školy nevážíte, tvrdíte o ní, že není moc,,proslulá" a pod., tak ji nestudujte a najděte si jinou školu. Já sama studuji IMS, letos budu končit. IMS možná v minulosti byl jaksi,,proslulý", ale ty doby jsou dávno pryč. Kolegyně v práci studuje soc. pedagogiku na Masaryčce. Věřte mi, že IMS klade na studenty daleko vyšší nároky, než Masaryčka. Ty doby, kdy bylo možno IMS studovat 6 let na Bc. apod., jsou dávno pryč. Spousta mých spolužáků žádali přerušení studia z různých důvodů - odpověd IMSU - nepovoluje se, ukončete studium. Pár jich to ukončilo, pár bojuje dál. Škola velmi zvedla svoji úroveň a mrzí mne, že studenti IMSu ji takhle prodávají. Se pak nemůžeme divit, že se neustále zvyšují nároky na studenty.
naprosto souhlasím, já jsem tuhle školu dokončila letos a tehdy když jsem se tam dostala bylo to druhý pokus, poprvé jsem to prostě byla jen vyzkoušet, ale zjistila sem, že mi k tomu chybí ten přehled, další rok jsem se opravdu intenzivně připravovala a dostala jsem se na dva obory v Hradci Králové a sem, chtěla jsem porovnat obě školy, ale nakonec jsem HK po 2 návštěvách zrušila, nevadila mi ani tak cesta a ubytko, ale ten systém nesystém, studijní průkaz v papírové podobě, literatura jen v jejich knihovně prezenčně, přednášky v učebně, kde díky prostoru nebylo nic slyšet a nakonec množení materiálu, každý dostal 1 list a do přístě ho 150× ofotil a pak se to kompletovalo… brrrrrrrr… zlatý Brno, skripta, elektronická komunikace a jsem ráda, že jsem zůstala na IMSu i když poslední rok s miminkem byl náročnější, tak jsme to zvládli. A pro mě tady nebylo nic zadarmo, já na přednášky chodila poctivě, práce si psala sama a na žádnou zkoušku nebo test jsem nešla bez naučení nebo s tahákem… takže to bude zřejmě o lidech, lidi co tvrdí takovýhle věci, jsou lidi co chodí s tahákama i když je jim 50, stejně jako když to dělali na základce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
celoživostní vzdělávání
Máte někdo zkušenost s celoživotním vzděláváním na IMS Brno? Případně s pokračováním studia z CŽV na Bc. program?
- Citovat
- Upravit
V celoživotním studiu a 1. ročníkem není téměř žádný rozdíl, krom toho, že si rok platíš. Pokud v CŽV budeš mít určitý průměr známek ( asi 1,5 ), postupuješ do druháku bez přijímaček a ve druháku je z tebe řádný student IMS. Pokud jej nemáš, tak musíš dělat přijímačky. Jo a nemusíš si platit skripta, ty dostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslela jsem, že o postupu do 2.ročníku (z CŽV na Bc.)rozhoduje, po dosažení určitého počtu kreditů, akademický senát.
- Citovat
- Upravit
Ano, počet kreditů, ale za podmínky splnění určitého průměru. Kolegyňka z CŽV musela splnit kredity + celkový průměr známek 1,5. Možná to nyní upravili, že stačí splnit kredity, ale moc se mi to nezdá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hodně štěstí ve studiu
, já letos snad úspěšně zakončím 3. ročník titulem Bc.
Uteklo to jako voda. Jestli budeš potřebovat ke studiu nějaké info, písni, řeknu ti vše co vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak po prvních přednáškách jsem trochu na rozpacích, co jsem to za drzouna, že lezu do školy bez přípravy. Ani ty doporučované 3 odborné knihy jsem nestihla přečíst a ze školy jsem už nějaký ten pátek venku. Skripta jsem si taky platila, bohužel budou až příště (snad). Trochu mě zarazil p. Vavřík, co přednášel sociologii, neboť jsem mu vůbec nerozumněla. Myslím, že právě z tohoto předmětu vyletím. Dá se vůbec sociologie naučit? A kde začít? Pomoooc ![]()
- Citovat
- Upravit
přihlášky 2013
Ahoj holky. Přemýšlím, že si příští rok znovu podám přihlášku na IMS. Zkoušela jsem to letos, ale nějak jsem podcenila přípravu na přijímačky, víceméně jsem to šla jen vyzkoušet. Teď už to nechci ale podcenit a ráda bych se na školu dostala. Proto bych se ráda zeptala jestli některá z Vás nemá podklady k přijímačkám třeba ve wordu? Jestli byste byly ochotné se o ně podělit. A jestli je tu některá maminka, která se chystá příští rok to také zkusit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak fajn
Já se teda zatím nepřipravuju, ale chystám si v nejbližší době koupit nějaké ty knížky, které tu holky psaly.. A taky si chci přečíst své maturitní otázky, spoustu věcí jsem tam měla… Tak uvidíme, jestli se vůbec něco naučím