Přihláška na VŠ - IMS Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
paulee12
14.9.11 11:09

Nemáte někdo zápisky přednášky z matiky a informatiky? strašně blbě mi to vychází že mi utečou přednášky. Teď snad už se z matiky a info. nedělá seminárka ale počítaj se příklady. Nevíte někdo něco o tom?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.11 11:15

Teď zatím jsme nic neprobírali, řešili jsme ten systém a nějaké info ke škole, opravdová matika bude asi až toho 30tého :roll:
A už se píše test,žádná seminárka :zed:

• Citovat
  • Upravit
20
14.9.11 17:45

Ahoj, tak pokud máte Vízdala (nepíšu kvanta titulů před a za jménem) :-P tak se bude psát test a doporučuji se přihlásit hned na první termín co bude a orientuj se při učení podle otázek za kapitolou. Pedagogika celkem v pohodě a do sociologie dostanete okruhy a vše najdete ve skriptech. A toxi je opravdu jen seminárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.11 19:51

Jojo Sedli, máme Vízdala 8-o Docela se toho děsím, jsou toho teda kvanta a on asi nic moc neodpustí, že :?: :think: A ten první termín bývá už jak jsou ty cvika = poslední přednášky? Tam se toho teda ale bude psát víc, zatím to vypadá i na pedagogiku :-?

• Citovat
  • Upravit
345
20.9.11 13:26

ahoj holky já se budu hlásit letos. Chci se začít pomalu připravovat. Je tam docela nával, tak nechci nic ponechat náhodě. Mohli byste mi poradit, na co připravit. moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.11 19:58

Juice já jsem se učila z Maturita ze ZSV v kostce a Omaturuj ze ZSV, jsem pár let ze školy a tyhle učebnice mi stačily a dostala jsem se :palec:

• Citovat
  • Upravit
345
22.9.11 12:03

co je to PÁR let?? :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krommy
29.9.11 18:43

Učebnice

Ahoj, také letos zvažuji přípravu na přijímačky na IMS, tak jsem si podrobně pročetla zdejší diskusi. Můžeš mi dát typ, kde jsi sháněla učebnice, které jsi studovala na přijímačky? Zkoušela jsem je vyhledat v knihovně, ale nebyla jsem úspěšná. Můžeš eventuelně uvést autory? Zmiňoval se tu také přípravný kurz - nevím, jestli jsem hledala na stránkách školy dobře, ale žádnou zmínku o přípravném kurzu jsem nenašla. Možná je ještě na uveřejnění těchto informací brzo. Každopádně budu ráda za nějaké informace k tomuto tématu.
Díky a přeji hodně úspěchů ve studiu :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 20:46

Ahoj Krommy, omlouvám se za zpožděnou odpověď, byla jsem bez netu.

Ad přípravný kurz - byl myslím 4víkendový a stál kolem 4 500 kč, nevím to přesně, nebyla jsem na něm, ale prý je velmi kvalitní a 90procent absolventů se pak dostane. Na stránkách o něm psali, ale už to zmizelo, asi se to objeví zase až příští rok před přijímačkama :palec:

Ad učebnice

http://www.dobryskolak.cz/…ly-22904605/

http://www.kosmas.cz/…enskych-ved/

• Citovat
  • Upravit
krommy
5.10.11 17:39

Díky za info a odkaz na učebnice. Budu ráda, když sem vy (už studující) napíšete občas nějaké Vaše dojmy apod. ze studia. Pročítala jsem si Vaše zprávy od začátku, teď Vy už jste zkušené a já (a možná i Juice) stojíme na startovní čáře :roll: Tímto Tě Juice oslovuji, pokud jsi svůj záměr studovat na této škole ještě nevzdala, nechceš si tu se mnou občas vyměňovat zkušenosti, informace atd?

• Citovat
  • Upravit
garr
10.10.11 16:19

IMS

Informace: V této škole jsou skvělí vyučující se kterými se dá mluvit, pokud nastane nějaký problém ve studiu. Myšleno ve smyslu náhradních termínů apod. Nikdy se mi nestalo, že bych slyšel, že někdo nemá čas, když jsem potřeboval konzultaci. Škola má oproti ostatním výhodu, že poskytuje studentům výborně zpracovaná skripta, která doporučuji kupovat, protože se Vám budou výborně hodit jak u dílčích zkoušek, tak u státnic. Nic není zadarmo, takže doporučuji učit se protože na konci prvního ročníku zpravidla odpadá 30% studentů. Co víc říct. Tuto školu doporučuji, všechno co se naučíte využijete nejen v profesním, ale i osobním životě. A ještě něco: o této škole kolují všelijaké fámy. Nedejte na ně, jsou to nesmysly, které nejsou ničím podložené a jejich cílem je pošpinit to co je na této škole dobré. Takže hodně štěstí při studiu.

• Citovat
  • Upravit
Veveve
12.10.11 11:28

kvalita

Jsem absolventem této školy a že by nebyla kvalitní, to bych asi neřekla. Kecy typu - neučil jsem se, to okecám, nebo na to jdu selským rozumem, NENÁVIDÍM. Poctivě jsem se učila a procházela jsem výborně. Ale fakt drtit. A to nejsem nijak pitomá (a mohu porovnat se státní školou - stejné úsilí před zkouškami).

• Citovat
  • Upravit
kvítko111
11.11.11 09:21

ims

Mohu potvrdit, studuji posledním rokem. Škola je to vážně skvělá, výborní pedagogové a hlavně, co je nejdůležitější, s Vámi jednají jako s rovnocenným partnerem a snaží se Vám vyjít vstříc. Skripta doporučuji kupovat, jsou skvěle zpracované a při státnicích se Vám budou určitě hodit.Všem přeji mnoho úspěchu. :-D

• Citovat
  • Upravit
Gab-Rom
4.1.12 21:23

Ahojte, loňský rok jsem se hlásila na IMS, ale bohužel jsem se nedostala. Je pravda, že jsem nevěnovala moc času přípravě, proto bych se na to chtěla letos zaměřit. Moc by mi pomohly nějaké informace ohledně přípravného kurzu. Cena je vysoká, proto bych uvítala jakékoliv zkušenosti, abych si mohla rozmyslet, zda opravdu částku investovat. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
67
13.1.12 14:24

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, jaké to je studovat tuto školu s dětmi. Jak zvládáte přednášky, učení, kolik toho je a tak? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze