Přihláška na VŠ - IMS Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
to Fiona 313
Ahoj, já teď jsem ve třeťáku na Bc., takže už jdu pomaličku do finále. No, každý rok se hlásí cca 1200 - 1400 lidí. Loni brali 80 lidí a na odvolání se ještě jich pár dostalo. Já se připravovala z těch knížek co doporučují. Také není špatný ten kurz k přijímacím zkouškám. Sice je placený, ale připravují tě vyloženě na přijímačky, což pro lidi, kteří jsou delší dobu ze školy není špatný. Navíc účastníci kurzu mají vysoké procento na přijetí. Nás tenkrát brali něco kolem 350 lidí. Výhoda přijímaček je, že nedělají TSP ( test studijních předpokladů), ten mi nikdy a opakovaně v předchozích letech vůbec nešel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Vanýssku
…třeba to bude trošku jinak…uvidíme, až vyjdou aktualizace na webovkách. Budu se snažit připravit, jak jen to půjde, i když šance jsou takové…nevzdám to jen tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@Iv83 Díky, jsem ráda, že někdo napíše a poradí. Jedná překážka u mě je, že budeme mít teď v lednu miminko. Takže se teď snažím nahnat co jde. Zatím se nejde přihlásit ani do toho kurzu. Nevíš, kolik ten přípravný kurz stál? Na webovkách to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenalea píše:
Ahoj Vanýssku…třeba to bude trošku jinak…uvidíme, až vyjdou aktualizace na webovkách. Budu se snažit připravit, jak jen to půjde, i když šance jsou takové…nevzdám to jen tak
Ahojky. a budeš se učit jen doma nebo půjdeš i na ten kurz? A ty jsi z Brna? jestli se můžu zeptat teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vanýssek Chtěla bych zkusit ten kurz, ale budeme mít první mimčo, takže si ještě nedovedu představit, jak to kolem mimina bude. Teď bydlím v Brně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě se zdá, že to někde na těch webovkách bylo-ohledně toho kurzu. Jestli si pamatuju, stál něco kolem 4 500,–. Ale už nevím, na jak dlouho,..možná 6 víkendů (několik hodin v pátek a několik v sobotu). Ale fakt si nejsu jistá.
Já se budu učit doma, už mám objednané 2 knížky, co doporučuje škola a další dvě ještě doobědnám. Je pravda, že asi po tom kurzu máš o dost větší šanci, ale i tady psaly holky, které se dostaly, že se připravovaly doma z těchto knížek. A i co jsem se dozvěděla jinde, tak jim knížky stačily a dostaly se.
- Citovat
- Upravit
Já jsem 30 km od Brna, takže pro mě není problém dojíždět.
Když jsem začala přemýšlet o škole, taky jsme plánovali mimušo. Chtěla jsem to skusit studovat i s právě narozeným. Ale protože jsem nakonec měla dvojčata, tak jsem to odložila. Ale těžko říct, jestli bude pro Tebe jednodušší studovat s jedním právě „vylíhnutým“
, nebo pro mě sice s dvouletýma ale dvojčatama. No třeba uvidíme…na to ještě nemyslím, spíš teď myslím na ty přijímačky.
- Citovat
- Upravit
@fiona313
taky o tom kurzu přemýšlím, ale zas si říkám abych „nevyhodila“ tolik peněz a pak se stejně nedostala… musím ještě popřemýšlet… jinak já mám doma půlroční holčičku, tak snad by to s malou šlo no
Lenalea - já jsem taky cca 30km od Brna, taky bych dojížděla v pohodě. S tím kurzem mám taky pocit že kolem těch 4500kč no.. Ale zas mám obavy že sama se nenašprtám hlavně na ten všeobecný přehled no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem si zatím koupila ty Společenské vědy v kostce a taky Odmaturuj ze spol. věd + testy k tomu. V té „kostce“ je to psáno heslovitě, takže je to lepší z té druhé knihy. Je to tam víc rozvedené, takže si to napřed přečtu v Odmaturuj, pak v kostce a pak si dělám testy. Byla jsem se dívat na Základy společenských věd a jsem z toho celá nesvá. Zdálo se mi to docela nestravitelně napsané, ale měla jsem ty knihy v ruce tak 5 minut, takže těžko posoudím. Neuděláme si uzavřenou skupinu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fiona313 klidně můžeme, ale já to neumm zakládat
… tak asi některá z vás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Posílala jsem ti ji. Ale hlásilo mi to, že uživatel neexistuje. Máš založený profil na e-miminu? Já ho vidím černě, ostatní holky vidím modře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit