Přihláška na VŠ - IMS Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Díky moc za reakci, já asi nakonec na ten první semestr taky budu - radši. Ale na netu je tolik zápisků z přednášek a jiných různých výpisů a příprav na testy z předmětů od bývalých studentů že jsem si právě říkala jestli ty skripta k něčemu budou…
- Citovat
- Upravit
Hodíš odkazy prosím prosím? Já jsem našla něco na ulož to, ale jinak nic ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem myslela ulož to. Připadlo mi že je tam toho v té složce docela hodně ohledně vyuč. předmětů…Kdybych ještě na něco narazila určo hodím odkaz…
- Citovat
- Upravit
Já si ty materiály kupovat nebudu. Něco jsem si stáhla z ulozto a zbytek se nějak vytříbí během semestru… Popř. je sehnat později (si myslím) nebude problém.
Jinak já na všechny přednášky taky chodit nebudu, z práce se na celý pátek neuvolním, takže jen soboty + max. pátek později odpoledne. I teď na ten zápis + první výuku tam budu jen v pátek, a to asi ani ne až do konce. Pak se přesunuju do Frenštátu p.R. na Beskydskou sedmičku:D
- Citovat
- Upravit
Holky ještě jsem našla fajn stránky, po registraci je možno postahovat taky hodně materiálů ![]()
- Citovat
- Upravit
Odkaz je super!
Možná bysme se mohli nějak domluvit, já budu chodit když budu moct, ale asi hned ten druhý termín co je škola jedeme na dovolenou. Tak bysme si to mohli nějak psát nebo doplňovat, co kdo má z přednášek.
- Citovat
- Upravit
Jojo, to by bylo super, já nemůžu zase 30.9/1.10, jdu na svatbu
Ale ono taky záleží, jaké budeme studijní skupiny. Oni to mají rozdělené asi podle příjmení na 2 - 3 skupiny a ty hodiny se nějak střídají a každá má něco jiného. Já mám příjmení od CH, takže předpokládám, že budu buď 1 nebo 2 ![]()
- Citovat
- Upravit
http://socialnipedagogika2009-2012ims.mypage.cz/…vska-stranka
Další stránky s poznámkama ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já seděla úplně vzadu, jsem ve druhé skupině protiže jsem od R. A zrovna v pátek a v sobotu mi bylo tak strašně špatně od žaludku, že jsem vždycky vydržela sotva dvě hodiny a pak musela domů - takže hrozný začátek. Jste někdo taky ve skupině II? Potřebovala bych doplnit ty přednášky…
- Citovat
- Upravit
Paulee to je blbý, že Ti to tak blbě vyšlo ![]()
Já jsem v I. skupině, ani nevím, jestli máme stejný pedagogy, ale zrovna na psychologii máme myslím někoho jiného, aspoň co jsem zaregistrovala z hovoru holek od vedle ![]()
- Citovat
- Upravit
A říkalo se něco o tom přihlašování do toho jejich školního systému?
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
tak já studuji IMS druhý rok. Pokud mohu poradit tak skripta byla potřeba celkem dost - hlavně v psychologii - kdo se hůř učí tak radím zrovna tento předmět nepodcenit- je to nejtěžší zkouška. Jinak nikdo vás nebude sledovat jestli chodíte na přednášky nebo ne. A nikdo vám to oficiálně asi neřekne,ale můžete na některé přednášky přeběhnou to jiné skupiny, pokud si budete mít kde sednout. Dělá se to hlavně na předměty kde je předepsaná zkouška, pokud vám rozvrh jiné skupiny vyhovuje líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Sedli ![]()
to už jsem zjistila po první přednášce, že psychologie bude masakr, nevím teda jak se to naučím, jsou toho strašná kvanta
A jaké jsou další zkoušky? V té toxikologii je jenom seminárka, jinak nic? A co pedagogika a sociologie? ![]()
- Citovat
- Upravit
Paullie já určitě budu, nebudu stíhat všechny přednášky, nemám tolik hlídání, tak ať to mám v kupě