Přihláška na VŠ - IMS Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenalea
29.12.12 13:48

začátek

Ahoj holky.
Momentálně jsem na mateřské s dvouletými dvojčaty a chtěla bych se pokusit o přijímačky.
Už několik let o škole přemýšlím, ale pořád bylo něco- proč ne, ale poslední 2 roky jsem se o tom začala přemýšlet intenzivně. Do toho přišli maloši, takže zase odklad… Půl roku jsem se zajímala o všechny možné školy, mám pěkně velký seznam (spíše-měla jsem) a ze všech pro a proti mi vyšla jako nejzajímavější tahle škola a hlavně tyhle studijní předměty- které mě vždycky bavily a zajímaly.
Takže už jen čekám na knížky a začnu se připravovat. Zatím si vůbec nedovedu představit, jak to budu stíhat a zvládat a hlavně taky jestli mi ještě pořád po dvou letech na mateřské pracuje mozek :) No to se hned ukáže, jak začnu s přípravou.
Jsem moc vděčná za „tyhle“ diskuze, daly mi hodně.

• Citovat
  • Upravit
9269
29.12.12 16:40

Ahoj, taky o tom s manželem uvažujeme. Chtěla bych se tě zeptat, má tahle škola akreditaci MŠMT? Taky jsem hledala na jejich webových stránkách, ale žádné informace o bakalářském studiu o přijímačkách tam nejsou. Tak nevím, jestli vůbec letos berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenalea
29.12.12 22:28

No co jsem se dočetla, tak má společnou akreditaci s univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně. A co se týče přijímaček pro další rok, tak doufám, že aktualizace webovek se všemi údaji a termíny bude po novém roku. Aspoň tak mi bylo řečeno, že to bývá.
A to chcete jít s manželem studovat oba?

• Citovat
  • Upravit
9269
30.12.12 09:38

Ano, dívala jsem se na stránky Univ. T. Bati, a tam se přijímají žádosti až od 3.1., takže možná proto. Zkusím se tam ve st zajet podívat a napíšu. Přeju krásný rok 2013.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenalea
30.12.12 13:13

Jo jo, určitě napiš…ať teda víme… Krásný Nový rok i Tobě!!!
A taky vám ostatním holky!!! :)

• Citovat
  • Upravit
45
30.12.12 21:18

to Fiona 313

Holky na termíny přijímaček se mrkněte na adresu www.imsbrno.cz, tam najdete úplně vše k přijímacímu řízení. Jinak IMS spadá pod Baťovu univerzitu ze Zlína, ale sídlí v Brně a je pro dálkové studium. Akreditaci má pro Bc. i Mgr. Hodně zdaru při přijímačkách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
30.12.12 21:22

@Iv83 Díky za odkaz. Dívala jsem se tam, ale stále tam není vyvěšené nic k přijímacímu řízení na rok 2013/2014. Je ještě asi brzo. Jak dlouho studuješ na IMS a z čeho jsi se připravovala na přijímačky? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenalea
30.12.12 21:31

Jo jo, tu webovku mám prostudovanou, ale jak už jsem psala, bylo mi řečeno, že aktualice pro další rok bývá po novém roce.
Na přijímačky jsem si objednala 2 knížky, co přímo doporučují na těch stránkách a asi si pořídím i ty zbylé dvě.

• Citovat
  • Upravit
9269
30.12.12 21:34

OK, myslíš ty Základy společenských věd? Hodně doporučují i Odmaturuj ze základů společenských věd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenalea
30.12.12 22:43

Jo jo, Základy… a Společenské vědy v kostce pro SŠ. Uvidím, jak mi to poleze do hlavy. Podle toho se uvidí, jestli se vůbec do toho mám pouštět.

• Citovat
  • Upravit
9269
31.12.12 09:19

Tak uvidíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
3.1.13 13:41

Ahoj, tak jsem tam včera byla. Přijímací řízení bude na webu vyvěšené v nejbližších dnech. Čekají na schválení směrnice. Kolik lidí se bude letos přijímat neví, loni to prý bylo jen 80! To je teda maso! A přednášky budou probíhat nově na Mendelově univerzitě. Takže zatím nic konkrétního nevědí. Je tam zbytečné volat. Tak budeme sledovat webovky. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
3.1.13 13:42

Ještě mi řekla, že přihlášek je cca 1000. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenalea
3.1.13 14:29

No tak to je teda vysokej počet…na to, že nás ještě teda spousta čeká se zasláním přihlášky… Ale i tak se pokusím!!!
Díky za info!

• Citovat
  • Upravit
134
3.1.13 16:12

Ahoj holky. Taky o tom přemýšlím, že bych to zkusila. Ale to je teda mazec že se hlásí tolik lidí a berou tak mááálo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze