in-line brusle, kocarek a mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
14.3.05 15:14

in-line brusle, kocarek a mimi

Ahoj vsem priznivcum inline skatingu, je tady nekdo, kdo brusli, nebo planuje na jaro leto bruslit i s mimi, je te vloni jsem bruslila rekreacne sama, a letos planuju zapojit i mimco, nyni 2 mes. Jsem z Prahy, a hledam nekoho do party. Prida se nekdo ????
Mumik+T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.3.05 17:02

Ahoj Mum, já bych se přidala hned, ale jsem od Plzně, takže to máme trochu z ruky. Jenom bych se Tě chtěla zeptat, jestli budeš bruslit s klasickým kočárkem, nebo máš nějaký speciální?
 Renata

• Citovat
  • Upravit
172
14.3.05 22:06

Ahoj Renato,
ja mam kocarek x-lander, je to trojkolka, je urceny na brusleni, nejenom. Ja se stehuju v lete smer plzen, no presne napul, mezi prahu a plzen, tak, treba bychom mohly nekdy zajit na brusle, ty mas jaky kocarek?
mum+t 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.3.05 04:27

Holky já to mám k vám dost z ruky, jsem v Kanadě…ale bruslení s mimčem můžu jenom doporučit. Jezdila jsem takhle s malým od jeho tří týdnů, krásně jsem po porudu tím vším zhubla a malýmu se to taky moc líbilo. Mám kočárek trojkolku s brzdou, tak jsem mohla i v klidu jezdit z kopce…přece jenom jsem se trochu s malým bála.
Malého dětský doktor se na to ale netvářil moc příznivě a tak jsem malému pořídila maličkou helmu na kolo. Nevím nakolik by mu v případě nehody pomohla, ale bylo to dobré pro pocit bezpečí…Užijte si bruslení, já se už taky nemůžu dočkat…jen jak sleze sníh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.3.05 10:20

Mum, to by bylo bezva, kdyby to společné bruslení někdy vyšlo. Až se přestěhuješ blíž k Plzni a pokud budeš mít zájem, dej vědět třeba soukromou zprávou nebo v téhle diskusi. Jinak kočárek mám Asahi Tajfun (piš jak slyšíš), trojkolku s brzdou, prý je taky vhodný na bruslení. Četla jsem totiž, že se prodávají přímo kočárky na in-line bruslení, a to na serveru www.dveplusdve.cz, ale tam jsem je nenašla, byť to inzerují v každé Betynce. Chtěla jsem jenom okouknout, v čem jsou vlastně speciální.
A co Tvůj brouček, už zvýšil spotřebu mlíčka (nespletla jsem, doufám, byla jsi to Ty, kdo psal do diskuse o umělé výživě).

Aldo, jak jsi se octla v Kanadě a kde tam bydlíš, jestli to není tajemství. Já jsem byla v Kanadě před dvěma roky a moc se mi tam líbilo. A tu helmu jsi dávala malému do kočárku?

Přeju všem pěkný den.
Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.3.05 11:48
8)

Ahoj Renco, myslim, ze by to slo, urcite budu jezdit do plzne do olympie, mam to stejne daleko jako do nakupniho centra zlicin, metropole. na ten web se mrknu, nesel mi net tak to musim dohnat, s brouckem mam stale problem, nechce pit, v patek jdu do poradny, tak jsem zvedava, zase ma trochu rymu, tak je takovej celej mrzutej a poplakava, uz aby ten snih slezl, na ty brusle se tesim, jak velky mas mimco ty?

Ahoj Aldo, s tou helmickou je to dobry napad, asi mu ji poridim, jinak, jestli jezdis do cech na navstevu, tak muzes vyrazit nekdy take, ja planuju, ze budu jezdit asi ve stromovce v praze, nebo kdyz bud emit nekdo lepsi tip, tak tam.
mum+t :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
15.3.05 21:09

Ahoj Mum, mojí Klárce budou v sobotu čtyři měsíce. Ať se Ti brouček brzy uzdraví a dej vědět, jak jste dopadli v poradně. Nás zase čeká příští týden druhé očkování, tak doufám, že se to tentokrát obejde bez horečky.
 Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.05 03:01

Čau,

taky plánuju bruslit s miminkem - dcerka bude mít příští týden 3 měsíce, Budu chodit na Ladronku nebo Letnou, kam už chodíme se starší dcerkou (6,5) a kamarádkou s její dcerou od loňského jara. Obě místa jsou super - můžu doporčit. Kočárek mám Quinny tříkolku.
Ahoj Lipka a zlatíčka

• Citovat
  • Upravit
291
16.3.05 03:52

Holky, hned bych s váma na brusle vyrazila, ale hned tak se do Čech nechystáme…to možná až malej bude umět bruslit sám :)
To by bylo na dlouhý povídání jak jsem se sem dostala…jsem v Edmontonu a líbí se mi tu. A kde jsi byla ty?

Vzpomněla jsem si, že jsem vlastně malému z počátku helmičku nedávala, protože byl v autosedačce, co se dala zaklapnout do té tříkolky, takže byl dost chráněný. Když ale trochu povyrostl a začal sedět přímo v tříkolce, (někdy kolem čtyř měsíců) tak dostal tu helmu a používáme jí dodnes, kdy jsou mu skoro dva. Pravda je ale, že teprve teď do ní pořádně dorostl, předtím mu byla dost velká…nevím jestli se vyrábí ještě menší velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.05 21:28

Ahoj Mum ja bych se rada pridala na brusleni.Mam trojkolku takze muzu s mimcem vyrazit.Jsem z Prahy a chodila jsem bruslit na Letnou a moc me to bavilo.Zatim se mejte Martina s Lucou.

• Citovat
  • Upravit
172
17.3.05 20:41

Ahojky a hezky vecer vsem, muj soukromy mail je sarinka.f@centrum.cz muzete mi psat i tam a domluvit se tam i tady, jak komu vyhovuje, letna je na brusleni ok, a jak roztaji posledni zbytky snehu a bude krasne tak bych dala prvni jizdu :lol: zitra me ceka kontrola v poradne tak dam vedet, porad nam cumacek stavkuje s umelym mlekem tak jsem zvedava co se dozvim, zatim ahojky a dobrou noc,
 mum+t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
18.3.05 10:47

Ahoj všem, tak jsme si včera střihly letošní první jízdu na bruslích, no paráda, doufám, že to brzy zopakujeme a třeba s někým z vás.

Aldo, já jsem byla v Calgary a okolí, tj. všude v okruhu 300 km od Calgary, neboť jak jsem zjistila, v Kanadě 100 km žádná vzdálenost.

Mum, držím palečky, ať vám to v poradně dobře dopadne.

Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.3.05 10:54

:lol: Ahoj vsenm,
Renco , zavidim ti prvni jizdu, ale taky se chystam! z poradna jsem zpet, takze um.vyzivu menit nebudeme, na vaze naztraci, i kdyz nic moc nepribyva, dalsi kontrola pokud budeme bez obtizi az ve trech mesicich, tak mam celkem radost, jen musime do te doby jeste na kycle.
zatim ahojky,
 mum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.05 13:21

Ahoj Mum,
ja bych taky chtela bruslit s kocarkem, ale nemam vybaveni. Nevis, jestli ho na Ladronce uz pujcuji? Ani to neumim, ale doufam, ze se chytnu, jako dite jsem bruslila na lede.
Zdravi Alena

• Citovat
  • Upravit
175
18.3.05 13:55

Ahoj Aldo,

sice ještě mimíska nemám, ale na bruslích ráda jezdím.. Spíš jsem chtěla jen napsat, že v Edmontonu jsem byla, mám tam tetu a líbilo se mi tam, hlavně ten super aqua park u obchoďáku… ))) Jinak jsem byla 2× ve Vancouveru, tam je moc krásně, mám tam rodinu:))) A tam jsem právě viděla ve Stanley parku ( jestli ho znáš) maminy na bruslích s kočárkama, fakt super… !!! Kdybych tam žila, tak taky určo jezdím se svým mimi )) Já jsem z Brna, takže těch možností tu moc není, nebo aspoň nevím o nějakém místě kde by se dalo ))))))

Měj se hezky Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky