Infanrix HEXA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.9.05 22:11

vakcina

Zdravim do diskuse, pred cca 14 dny ji v Medicentru (Mephacentru) v Ostrave-Porube meli za 1530,–.

• Citovat
  • Upravit
868
5.9.05 09:35

...

Nazdárek holky,

díky moc za tipy! Fakt jsem se naštvala, protože když jim může v Brně stačit marže z 1500,– , tak tady by jim to mohlo stačit taky, ne? :evil:

Dneska jede taťka do Brna, tak ji koupí za těch 1500,– na Pekařské. :wink:

Ještě jednou dík! :lol:

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.9.05 11:16

ahoj holky, hlavně znovu opakuju…HNED s ní do ledničky!!! Ať ji nekupujete dvakrát jako já kvůli špatnému skladování!!!!!! Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.11.05 21:58

imfanrix hexa

Na Olomoucku stojí jedna dávka Infanrix Hexa 1550Kč

• Citovat
  • Upravit
85
2.11.05 22:12

ockovani hrazene pojistovnou

prvni ockovani jsme si koupili tu setrnejsi variantu za 1080,– a dalsi dve jsem meli ty obycejnejsi hrazene pojistovnou.
Na reakcich nebyl zadny rozdil, vse v pohode, jen vecer po ockovani jsme meli mirne zvysenou teplotu. Resila jsem to paralenovym cipkem.

Snad to teda nebude mit nasledky jeste pozdeji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.11.05 23:52

Ahojky Petulo…jsem z Chomutova…a tady je za 1500kc…a pak ta jedna zdarma…jsou celkem tri…takze platis jen dve…Myslim ze je to lepsi…si zaplatit..mala to lepe snesla…az moc dobre…Janina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.11.05 23:55

:D jo a jeste jsem chtela dopsat..mala nemela zadny prujem…ani teplotky…Kdyzto moje kamaradka z porodnice rikala,ze jeji mala mela horecky…Sice je to drahe,ale je to lepsi,setrnejsi… :D,hlavne ja mela strach z vysokych horeckach…a v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
3.11.05 11:47

Ahoj

My jsme pořizovali jednu za 1.500,– Kč a ještě jsme chytli akci 2+1 zdarma (bydlíme v Plzni). První jsme dostali ve čtyřech měsích. Malý měl nateklou nožičku, teplejší, takže jsme hladili a nožička ho bolela a měl zvýšenou teplotku, ale do dvou dnů to bylo fuč. Jsem ráda, že jsme se rozhodli po Infanrix hexa. Teď nás čeká drhé očkování.

Oluška a Martínek za 1 den 5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.11.05 14:57

Ahoj mamči,

s tou cenou vám závidím!!!! My už máme za sebou třetí a každá stála 1850,–-. a to jsem obvolala lékárny, které u nás v Berouně jsou a všude stejné.

Ivina a Peťa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.11.05 15:14

Ahojte,ja jsem kupovala infanrix asi pred dvema mesici v Praze v lekarne ve Vysocanske nemocnici za 1520 Kč, coz je super cena.

• Citovat
  • Upravit
4
4.11.05 10:21

Ahoj holky,

jsem z Kladna a minulý týden jsem kupovala Infanrix za 920 Kč (lékárna u Vraha), čekala jsem víc, takže jsem byla mile překvapena. Pa Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.11.05 10:24

Teď koukám na papír, kupovali jsme Infanrix HiB, tak proto ta levnější cena. Pa Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
26.1.14 17:36

obnovuji diskuzi

Spekuluji, přemýšlím o tom, neříkám ani ano ani ne.

Podepisovali jste u lékaře nějaký souhlas nebo něco ve smyslu, že berete na vědomí následky atd.?
Protože, jak mohu podepsat něco (a převzít tak následky na sebe), co je „povinné“?
Neodporuje si to?
To se farmaceutická firma chrání aby ji rodiče nežalovali, ne?
Hexa je proti šesti nemocem, co kdybych si vybrala sama, proti kterým z těchto šesti nemocí nechám své dítě naočkovat (byť bych si to musela sama zaplatit)?

Očkování nás čeká za dva týdny, mám k tomu připravenou Thuyu oc. 15CH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.1.14 17:39

Ne nic takového jsem nepodepisovala. Naopak bych chtěla od doktora podepsat, že to dítěti neublíží, zajímala by mě reakce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.1.14 17:40

A monovakciny myslím nejsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...