Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zvědavá borůvka nic takového jsem nepodepisovala. Podepisovala jsem jen, že souhlasím s nepovinným očkováním.
@zvědavá borůvka
Podepisovala jsem souhlas a mám dojem, že tam musel být i podpis manžela.
Nic jsem nepodepisovala u zadneho ockovani, ani u tech nepovinnych.
monovakciny jsou urcite na zloutenku, obrnu, tetanus, cenry kasel. ale jestli sjou vhodne pro tak male deti, to netusim.
@zvědavá borůvka taky jsem chtěla dávat preventivně homeopatika, až na očkování dojde, ale dnes jsem narazila na toto a teď teda nevím
budu to muset ještě víc nastudovat
Ano, podepisovala jsem u Hexy i u Prevenaru. Na obou papírech musel být podpis matky i otce, i když ten s námi nežije a o kluka se nezajímá, tak tam musel být…
U dvou starsich (jina pedra) sem nic nepodepisovala u nejmladsi (ted) jsem hexu nepodepisovala a kdybych chtela dat synflorix nebo prevenar tak bych musela podepsat
@maffi píše:
@zvědavá borůvka taky jsem chtěla dávat preventivně homeopatika, až na očkování dojde, ale dnes jsem narazila na toto a teď teda nevímbudu to muset ještě víc nastudovat
super odkaz!
My jsme museli podepisovat souhlas pouze u nepovinného očkování, u Hexy ne…
Podepisovali jsme u nepovinného očkování. Že ho z vlastní vůle nechceme a bereme tím na naše bedra případné následky ![]()
@zvědavá borůvka Ahoj, nic takového bych v životě nepodepsala! ![]()
A ano, záleží pouze a jenom na Tobě, ZDA, KDY a ČÍM necháš své dítě očkovat.
@Sibyla0 píše:
Ne nic takového jsem nepodepisovala. Naopak bych chtěla od doktora podepsat, že to dítěti neublíží, zajímala by mě reakce
Přesně tak
Kdybych očkovala, chtěla bych to také ![]()
@maffi píše:
@zvědavá borůvka taky jsem chtěla dávat preventivně homeopatika, až na očkování dojde, ale dnes jsem narazila na toto a teď teda nevímbudu to muset ještě víc nastudovat
Každej si mele něco jiného
![]()
@vjerunqa píše:
@zvědavá borůvka Ahoj, nic takového bych v životě nepodepsala!
A ano, záleží pouze a jenom na Tobě, ZDA, KDY a ČÍM necháš své dítě očkovat.
@zvědavá borůvka Nic takového se nepodepisuje. Však taky se někde v zahraničí za poškození vakcínami finančně odškodňuje.
Monovakcíny nějaké jsou, ale myslím, že ne na všechno.