Láhev Avent + jiná savicka?

8
2.9.05 10:10

Láhev Avent + jiná savicka?

Ahoj, prosím, máme láhev Avent, ale malá nechce pít z té jejich savicky. Existuje nejaká jiná savicka, která do té láhve pasuje? Vyhovuje mi sírka hrdla… Jinak díte uz má skoro 7 mesícu, jeste kojíme, ale obcas prikrmuji. Díky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
2.9.05 10:18

Když vám je již 7měsíců, co zkusit ten náustek od Aventu? Aby se už na savičku neučil?
Gabča a Barča, 11měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.9.05 10:35

holky, když už jsme u toho Aventu, tak my máme taky sedm měsíců a včera jsem poprvé vyzkoušela nekapající hrneček , náústek od 6 měsíců. No ale malý to jenom kousal a myslel si , že to je nějaká nová hračka na kousání. Když jsem zkusila oddělat membránu, tak mu to teklo, ale to se spíš lekl , co se to děje, co to teče do pusinky, než aby pil.Jak dlouho trvalo vám, než se z takového hrnečku děti naučily pít?Pořád kojím a zatím jsme normální láhev s dudlíkem nepoužili, tak bych ji nechtěla použít vůbec.Vím že mu zatím kojení stačí i na pití, ale přece jen jsem už ho to chtěla pomalinku učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
2.9.05 10:52

Ahoj,
pokud chces preci jenom savicku, myslim, ze by mela pasovat MAM. Prodavaji je v DM, Tescu, Carrefouru, na caj a mleko maji myslim bezne, s kasi je to horsi, tu jsem v DM nesehnala nikdy, jen v Carrefouru. Ja sice nemam Avent ani MAM, ale jinou lahev se sirokym hrdlem a tahle mi na ni sedi. Myslim, ze se delaji jen dve univerzalni velikosti hrdla.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.9.05 11:01

Gabko, a co zkusit ten bílý náústek od 3měs? Malá byla kojená a když jsem jí dávala flašku jako malinké, měla novorozenecký dudlík. Pak dlouho byla jen a jen kojená a když šlo na flašku, rovnou dostala náústek, ale bílej. Je měkčí. Každopádněnějakou dobu bude trvat, než si zvykne a naučí se to. Akorát zprvu hlídat, ať se neutopí. Při pořádném zátahu vyteče i 10ml najednou:)
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
2.9.05 12:45

u nás také aktuální téma. Již týden učím jíst příkrmy -mrkev a potom pít vodu. Byl dosud plně kojen a dudlík odmítal. Tak zkouším střídavě hrnek s hubičkou a obyč. flašku. Až dnes se sám jakžtakž napil z obou a už se u vody netváří jako bych ho chtěla otrávit :-) Tedy doporučuji zkoušet z obou, Štěpán se po týdnu opravdu naučil trochu pít i z hubičky.
Ten magic hrnek je opravdu dobrý- neteče a tak nechci učit jen ze savičky.

Irias + Štěpán 6,5m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
2.9.05 12:50

Ahoj,

my jsme v půl roce řešili to stejné. Trvalo týden než si syn zvyknul na UM a Aventí láhev. Pak jsem mu pořád zkoušela dávat to jejich pítko, ale jak říkáte, jen to kousal a nechápal o co jde. Pak jsem mu dala obyčejný kapající hrnek z IKEA (zelený s nožičkama) co jsme od někoho dostali a od té doby z něj pijeme. Když ale jdeme ven, nosím mu lahvičku, hrnek by mi vytekl do tašky. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.9.05 13:53

Ahoj, nám se osvědčil hrníčkový náústek od NUKu, zabralo to hned napoprvé, pila z něj asi ve čtyřech měsících dokonce dřív než ze savičky.
Pak jsme bohužel museli používání stopnout, mám příliš samostatné dítko, které nesnese, aby mu někdo láhev držel a protože ještě nemá moc stabilní úchop, bála jsem se, aby jí tvrdý náústek neporanil dásně :oops: … ale pila z něj ráda, takže až bude držet láhev pevně v jednom směru, určitě se k němu vrátíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.9.05 16:26

Re: Láhev Avent + jiná savicka?

OK, tak ja vyzkousim to pitko a pak uvidime. Chce to holt trpelivost :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.9.05 21:43

Avent

Zacala jsem davat piti lzickou a potom jsem koupila lahev Avent ale asi za 5mesicu pouzivani uz silikonovy kouzek netesnil jak mel. Muj Honzik natahoval piti a vzduch neteklo to dobre-jak melo. A dalsi krouzek-nahradni dil stoji 150,–.Ze savicky se nenaucil pit.

• Citovat
  • Upravit
7553
3.9.05 15:20

Ahoj,
Mam na Avent nejde. Avent má široký závit a širokou savičku. Mam jsou standartní. Malej odmítl Aventku, neřešila jsem to a mám jí schovanou pro další dítko nebo nějakou kámošku, která bude potřebovat:-) Teď jsme na Mamu. Pítka jsme zatím nezkoušeli.
Hodně zdaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
4.9.05 22:43

Proc nejde MAM na Avent, kdyz dela siroke i normalni savicky? Moje kamaradka ma Aventky lahvicky a kupuje si dudlik na kasi od MAMu. Tak to asi pujde, na co by je jinak mela, ne? Vsechny ostatni lahve ma obycejne, ne siroke.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
4.9.05 22:47

Ahojky:O)
my tedy máme na lahvičce Avent savičku MAM a v pohodě. Nedá se v tom sice převážet voda (trochu to kape), ale krmíme s tím 2 měsíce a jde to dobře, jen se to musí dost utáhnout. Dáváme z toho Sáře jen mléko, to se stejně nedá uchovávat, pokud v tom chceš vozit vodu nebo čaj, tak to nepůjde.
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.05 22:51

Ahojky

Máme Avent a je moc dobrý,ale myslím že kombinovat a jiným cumlem asi nejde,zase tak moc flex. není,ale taky bych zkusila hubičku,já teď malou nemužu přesměrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
5.9.05 09:32

Evulku jsem učila přímu na pítko, takže savičku vůbec nepoznala. Trvalo to asi měsíc střídání s membránou a bez a osvědčil se mi učící hrnek od Aventu, který má měkké pítko. Trvalo to asi měsíc než pochopila jak sát s membránou. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí