Kde vzít savičku MAM Ultivent?

420
2.9.05 00:09

Kde vzít savičku MAM Ultivent?

Prosím prosím, nevíte některá, kde bych mohla v Praze sehnat savičku na kaši k lahvi MAM Ultivent?

V lékárnách je nemají, v obchodech pro děti taky ne, jednou jedinkrát se mi ji podařilo koupit v Carrefouru ve Stodůlkách (už ji taky nemají), v Carrefouru na Smíchově zas mají savičky na kdeco, jen na kaši ne… a já tu naši jedinou teď musela vyhodit a malá z jiné savičky nechce… :roll:

…Je fakt, že ji mají v internetové lékárně, ale tam si ji pořídím už jen ve stavu nejvyšší nouze, protože dávat k savičce za 70 Kč navíc 80 Kč poštovného se mi docela příčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35329
2.9.05 07:33

Ahoj Bebatko!

Ja jsem ji taky shanelal a nemohla sehnat, nakonec jsem ji koupila, jak pises,v Carrefouru. Od kamaradky vim, ze se da sehnat jeste v Tescu. Tak to zkus treba v jine provozovne, fakt ji nikde jinde nemeli a to jsem ji shanela dost dlouho.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.9.05 08:47

Taky tuhle značku používáme,a savičky kupuju v Tescu,DM drogerii,nebo v Droxi…určitě se líp shání než Avent :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
2.9.05 10:56

Bebatko, ted me napadlo, ze nepises na jak sirokou lahev ji shanis. Ja mam sirokou a ta se shani daleko hur. Ty obyc. uzke maji myslim i v DM, celkem bezne.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.9.05 13:37

No právě, mroe, Ultivent, to je ta široká… :( V Tescu na Národní je neměli, zkusím tedy Letňany, díky za tip, holky.

Amazonko, Aventky vídám v lékárně Racek na Andělu, v prodejně Ajouty na Plzeňské (docela široký sortiment) a mají je taky v lékárně u Kauflandu ve Stodůlkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaa
1150
4.9.05 22:50

Ahojky:O)
Myslím, že ji možná budou mít na www.babywelt.cz
 Jaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.9.05 23:19

Děkuju za tip 8) …tam mě sice s poštovným taky vyjde ta jedna savička na 180 Kč :( , ale koukám, že mi asi vážně nic jiného nezbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
7.9.05 23:02

HURÁÁÁ… Mám ji!!!! :D
Pokud je ještě mroe a někdo jiný v podobné situaci jako já (pátrání po MAM Ultivent - „kojící“ láhev se širokým hrdlem a spodním ventilem), vězte, že už i v Carrefouru na Smíchově postavili stojan se skoro úplným sortimentem od MAMu, včetně spousty saviček Ultivent na kaši! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí