Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím prosím, nevíte některá, kde bych mohla v Praze sehnat savičku na kaši k lahvi MAM Ultivent?
V lékárnách je nemají, v obchodech pro děti taky ne, jednou jedinkrát se mi ji podařilo koupit v Carrefouru ve Stodůlkách (už ji taky nemají), v Carrefouru na Smíchově zas mají savičky na kdeco, jen na kaši ne… a já tu naši jedinou teď musela vyhodit a malá z jiné savičky nechce… ![]()
…Je fakt, že ji mají v internetové lékárně, ale tam si ji pořídím už jen ve stavu nejvyšší nouze, protože dávat k savičce za 70 Kč navíc 80 Kč poštovného se mi docela příčí.
Ahoj Bebatko!
Ja jsem ji taky shanelal a nemohla sehnat, nakonec jsem ji koupila, jak pises,v Carrefouru. Od kamaradky vim, ze se da sehnat jeste v Tescu. Tak to zkus treba v jine provozovne, fakt ji nikde jinde nemeli a to jsem ji shanela dost dlouho.
Mroe
Taky tuhle značku používáme,a savičky kupuju v Tescu,DM drogerii,nebo v Droxi…určitě se líp shání než Avent ![]()
Bebatko, ted me napadlo, ze nepises na jak sirokou lahev ji shanis. Ja mam sirokou a ta se shani daleko hur. Ty obyc. uzke maji myslim i v DM, celkem bezne.
Mroe
No právě, mroe, Ultivent, to je ta široká…
V Tescu na Národní je neměli, zkusím tedy Letňany, díky za tip, holky.
Amazonko, Aventky vídám v lékárně Racek na Andělu, v prodejně Ajouty na Plzeňské (docela široký sortiment) a mají je taky v lékárně u Kauflandu ve Stodůlkách.
Ahojky:O)
Myslím, že ji možná budou mít na www.babywelt.cz
Jaa
Děkuju za tip
…tam mě sice s poštovným taky vyjde ta jedna savička na 180 Kč
, ale koukám, že mi asi vážně nic jiného nezbude.
HURÁÁÁ… Mám ji!!!! ![]()
Pokud je ještě mroe a někdo jiný v podobné situaci jako já (pátrání po MAM Ultivent - „kojící“ láhev se širokým hrdlem a spodním ventilem), vězte, že už i v Carrefouru na Smíchově postavili stojan se skoro úplným sortimentem od MAMu, včetně spousty saviček Ultivent na kaši!
![]()