menstruace při kojení-pravidelná?

39
1.9.05 12:52

menstruace při kojení-pravidelná?

Holky, máte taky zkušenost s nepravidelnou menstruací při kojení?
Já jsem MS dostala půl roku po porodu, tak jsem myslela, že bude pravidelná,jenže další přišla až za 40 dní.. teď čekám, co bude dál :) Nikdy jsem problém s délkou cyklu neměla, tak doufám, že se hormony srovnají po skončení kojení.., že jo?? :?
Díky za odpovědi.
 Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
1.9.05 13:38

Ahoj, telu trva rok nez se totalne srovna po tehu a porodu. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
1.9.05 19:44

Nerekla bych, ze jen rok. Pokud clovek koji, je to proste ruzne a vse je mozne. Jak pravidelnost, tak vynechani. Opravdu se to srovna az po ukonceni kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
1.9.05 20:15

Ahoj Zuzi,

taky si myslím,že po skončení kojení se vše vrátí do normálu.Já dostala menstr. už 3m po porodu-šok a byla hooodně nepravidelná,ale já měla problémy i před těhu.Teď už 4m nekojím a srovnává se to.Ikdyž ne přesně na den,ale je to mnohem lepší.
Nezbývá než důvěřovat svýmu tělu.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 21:35

Ahojky, já měl porody rychle po sobě a tak jsem celé 3 roky neměla ms, a teď nekojím půl roku a za tu dobu ms jenom jednou. JInak jsem s tím taky neměla problémy, takže určitě neplatí že do roku se dá tělo dohromady.:-)

• Citovat
  • Upravit
6545
1.9.05 23:14

Myslím, že to chvilku bude trvat ,než se to srovná (ale nemusí). První MS jsem od porodu dostala po 8měs, další přišla po 38dnech, další jen o den později, tj. po 29 a jsem zvědavá na další…každopádně to chce čas
GaB, 11měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
2.9.05 09:20

Ahojky,
já jsem dostala MS hned týden po ukončení šestinedělí :cry: a pak po celé kojení (cca 2 roky) po 21 dnech!!! Po skončení koja se mi cyklus naštěstí zase „natáhl“ :) . Neboj, tělo si to samo srovná!

Hezký den přeje Pajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
2.9.05 11:35

Holky,díky moc za uklidnění :)
Zuzina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek