Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, máte taky zkušenost s nepravidelnou menstruací při kojení?
Já jsem MS dostala půl roku po porodu, tak jsem myslela, že bude pravidelná,jenže další přišla až za 40 dní.. teď čekám, co bude dál
Nikdy jsem problém s délkou cyklu neměla, tak doufám, že se hormony srovnají po skončení kojení.., že jo?? ![]()
Díky za odpovědi.
Zuzina
Ahoj, telu trva rok nez se totalne srovna po tehu a porodu. Sany.
Nerekla bych, ze jen rok. Pokud clovek koji, je to proste ruzne a vse je mozne. Jak pravidelnost, tak vynechani. Opravdu se to srovna az po ukonceni kojeni.
Ahoj Zuzi,
taky si myslím,že po skončení kojení se vše vrátí do normálu.Já dostala menstr. už 3m po porodu-šok a byla hooodně nepravidelná,ale já měla problémy i před těhu.Teď už 4m nekojím a srovnává se to.Ikdyž ne přesně na den,ale je to mnohem lepší.
Nezbývá než důvěřovat svýmu tělu.
Ahoj Naďa
Ahojky, já měl porody rychle po sobě a tak jsem celé 3 roky neměla ms, a teď nekojím půl roku a za tu dobu ms jenom jednou. JInak jsem s tím taky neměla problémy, takže určitě neplatí že do roku se dá tělo dohromady.:-)
Myslím, že to chvilku bude trvat ,než se to srovná (ale nemusí). První MS jsem od porodu dostala po 8měs, další přišla po 38dnech, další jen o den později, tj. po 29 a jsem zvědavá na další…každopádně to chce čas
GaB, 11měs
Ahojky,
já jsem dostala MS hned týden po ukončení šestinedělí
a pak po celé kojení (cca 2 roky) po 21 dnech!!! Po skončení koja se mi cyklus naštěstí zase „natáhl“
. Neboj, tělo si to samo srovná!
Hezký den přeje Pajda