jaké pití pro 11měsíční miminko

333
31.8.05 14:09

jaké pití pro 11měsíční miminko

Holky, co pijí vaše miminka ?
Dáváte jím čaje a jaké ? a teplé nebo studené ?
Dík.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
246
31.8.05 14:19

Ahoj,
moje malá (13měs) pije vodu nebo neslazený šípkový čaj. Uvařím ho ráno a během dne ho popíjí, takže má pokojovou teplotu, není ani teplý ani studený. Pije hodně a ráda. Ještě ji nefutruju žádnýma Kubíkama a spol., na to má ještě dost času.
Ahoj,
 Radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
31.8.05 14:54

Ahoj, u nas se pije caj, vsechny druhy (podle veku), obcas teply, obcas studeny (spise pokojova teplota). Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
31.8.05 14:55

Ahoj, u nas se pije caj, vsechny druhy (podle veku), obcas teply, obcas studeny (spise pokojova teplota). Sany+mimi 7m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
31.8.05 14:56

Omlouvam se. Spatne sem to odtukala. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.8.05 15:22

A holky dáváte čaj granulovaný nebo porcovaný sáčkový? A od jakých firem?

Evula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
31.8.05 15:40

Ja davam granulovany, od ruznych firem hlavne zalezi na druhu. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
31.8.05 21:32

Můj miláček je pěkně vypečenej - samotnou vodu pít nechce, takže to řeším tak, že buď dávám šťávu z melounu a doředím vodou, nebo koupím Hipp a taky ředím. Už jsme se dostali na 50ml Hippu a 180 vody…tak jsem zvědavá, kdy to stýáhnu na ještě míň. Když jsem zkusila jen vodu, tak pít nechtěl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.05 23:41

My mame problem, ze pit moc nechceme… :(
Zkousela jsem vsechno mozny. Pije akorat cerny caj a obycejnou vodu. Tak mu davam vodu , ale zadna slava, jestli do nej dostanu denne 200ml tak to je uspech, krome toho ma jenom Nutrilon 2× 200ml. Nic jineho za den nevypije…A to mu uz bude 14 mesicu. Takze jestli mate nekdo typ tak dejte vedet. Jana

• Citovat
  • Upravit
12600
31.8.05 23:45

Nebyla jsem prihlasena! Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.05 12:36

Ahoj, tak já asi moc neporadím, jen napíšu co nedoporučuju. Náš pán pije jen dětský šťávy- ředím to sice 1 ku 2, ale stejně je to sladký. Je to pěkně blbej návyk a závidím těm, co pilou vodu. Veškerý brčka a tak se mi tou štávou zanesly, navíc to v létě pěkně kysne, takže má pití v lednici, horší, když někam jdeme na dýl. Taky to občas vyplivne, takže teď pije s bryndákem, fleky od ovoce nic moc.
Takže bych zkusila čaje, spíš sáčkovaný, nejsou sladký a nejlepší je asi ta voda.
Zkusila jsem i odvykání na těch štávách, ale jednou byl nemocnej, tak to jsem se bála bez tekutin. Podruhý to bylo v hrku a jakmile to bylo víc naředěný, tak prostě nepil, večer už úplně nemohl, ale stejně se nenapil, tak jsem mu to musela dát v rámci zachování zdraví.
Omlouvám se , že jsem tak odbočila, celým výlevem jsem jen chtěla říct, ýe pokud nebudeš muset, tak na štávy bych fakt neučila.

Rea a Tomík 1rok

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.9.05 13:03

Ahoj,
moje malá (11 měs.) taky nechce vodu, čaj ochutnala jen v nemocnici a hned ho vyblinkala. Pije šťávičky, a protože se to docela prodražuje, tak jsem ve zdravé výživě koupila jablečný koncentrát (350 ml za 34 Kč) a vždycky jí do lahvičky přidám 1 lžičku toho koncentrátu do kojenecké vody. Tak nám vydrží asi na 2-3 týdny. Ta šťávička má pak jen velmi jemnou nasládlou chuť a malá toho vypije zdaleka nejvíc ze všech šťáv, co jsem zkoušela.
Samozřejmě bych taky byla radši, kdyby pila samotnou vodu (zoubky, fleky, nezkazí se…), ale žízní ji nenechám :)
Nepřihlášená Mamulka

• Citovat
  • Upravit
Iri
141
1.9.05 13:54

Ahoj, tak malá pije většinou granulky od Sunárky, ovocný a máme připravené doma i čajčky proti nachlazení. Teď má zrovna rýmu, tak ji ráno připravuju ten čajík, ale mrška to pozná, že to už nechutná tak dobře a pije mnohem méně. :roll: A to v tom teplu. Musím jí hold zase dát ty granulky.
Kvůli penízkům ji ale musíme už učit pít normální vodu..
 Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.9.05 22:20

Ahojky, malá taky pije gran. čaje ale i vodu.To není prblém,ale píšete.že
vaše děti píjí méně při změně,ALE jaká je optimální dávka tekutin u dítěte 13 měsíců. dík za reakce moc sama nevím jestli to dělám dobře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí