Infanrix HEXA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5570
27.1.14 23:13
@zvědavá borůvka píše:
Každej si mele něco jiného 8o :roll:
@maffi
holky, on je docela rozdil mezi homeopaty z nejake homeopaticke skoly a mezi „homeopaty“ proskolenymi boironem…
homeopate ze skol obecne nedoporucuji pred ockovanim nic davat, pripadne az potom na miru lecit nasledky. Pokud chcete davat neco preventivne tak viz ten odkaz - ccko, dcko, omega, hlavne aby mimco bylo 100% fit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
27.1.14 23:46

@Haninac

Máš recht :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
4.2.15 16:45

Chtěla bych oživit diskusi dotazem na vakcínu Infanrix Hexa.
Zdálo se mi, že už jsem to tu na emimi někde četla, ale nemůžu to najít, chtělo by to asi nějaké shrnutí pro všechny nováčky, jakože čeho si všímat při očko Hexou.

1. Jakou barvu má ten roztok očkovací látky v ampulce? Mám pocit, že jsem někde četla o bílé, ale u dr jsem viděla čirou tekutinu.
2. Očkuje se do svalu. Očkoval vám někdo Hexu jinam než do stehýnka? A střídali vám to stehýnko?
3. Samolepka o provedeném očkování se lepí do očkovacího průkazu (zřejmě ta z ampulky?), nalepenou ji máme na stránce pro ZÁŠKRT-TETANUS-ČERNÝ KAŠEL-HIb. Na stránkách o obrně (poliomyelitis) a žloutence (hep. B) nemáme žádný záznam, i když Hexa obsahuje i vakcínu na ně. To je tedy OK z pohledu očkování?

No jsou to takové „nedůležité“ otázky, ale třeba to někoho taky zajímá, nebo připíše i další poznámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
4.2.15 18:02

@LaManka nám zatím valili vše do jedné nožky i pneumokoky. a ampulky jsou u hexy dvě, upřímně já a to nekoukala, ale po smíchání to může mít bílou barvu. a nálepky jsou ok. zvlášt to nelepí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí