Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od včerejška me od odpoledne páli na vnější straně prsa a kousek před zahybem podpaží. V noci me palelo i cele prso a někdy se bolest stěhovala až pod nej. Mám strašný strach jestli to není infarkt, ale nevím jestli není moc brzy na můj věk. Rodiče si mysli ze to mám namozene nebo od páteře jelikož spavam strašně vysoko (moc polštáru pod hlavou) vím přesně kde me to bolí a na hrudní kosti me nic nebolí. Někdy me bolí i trochu ruka. A mám pocit jak kdyby to bolelo i na zebrech a na pohmat je to citlivé. Mám strašný strach, myslíte ze by to mohlo být tak vážný? Včera mi busilo hodně srdce a měla jsem vysoký tep tak nevím jestli by to nemohlo být i z toho?
@ClaCh píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od včerejška me od odpoledne páli na vnější straně prsa a kousek před zahybem podpaží. V noci me palelo i cele prso a někdy se bolest stěhovala až pod nej. Mám strašný strach jestli to není infarkt, ale nevím jestli není moc brzy na můj věk. Rodiče si mysli ze to mám namozene nebo od páteře jelikož spavam strašně vysoko (moc polštáru pod hlavou) vím přesně kde me to bolí a na hrudní kosti me nic nebolí. Někdy me bolí i trochu ruka. A mám pocit jak kdyby to bolelo i na zebrech a na pohmat je to citlivé. Mám strašný strach, myslíte ze by to mohlo být tak vážný? Včera mi busilo hodně srdce a měla jsem vysoký tep tak nevím jestli by to nemohlo být i z toho?
Tak pálí tam tebe, nebo tvou dceru? Viz tvá diskuze ze včerejšího večera - https://www.emimino.cz/…rane-471875/
@ClaCh píše:
@Moringa tohle jsem nepsala ja nevím jestli má Mamka účet
to si děláš srandu, ne. Celou dobu nás tu vodíš za nos.
@ClaCh píše:
Děvčata. Tož citujeme. Raději
.
Až dojde matroš, tak to smaže.
@ClaCh píše:
@Moringa tohle jsem nepsala ja nevím jestli má Mamka účet
![]()
Vždyť je dotaz pod stejným nickem. Přestaň tu trollit a jdi se léčit, psychiatra potřebuješ.
@ClaCh píše:
No a proč už nejsi dneska u doktora, když to řešíš od včerejška?
Nech se pořádně vyšetřit. Ale ne srdce, ale hlavu.
Stačí si přečíst tvoje ostatní diskuse a je jasný, že potřebuješ psychiatra.
@PetraJ píše:
Nech se pořádně vyšetřit. Ale ne srdce, ale hlavu.Stačí si přečíst tvoje ostatní diskuse a je jasný, že potřebuješ psychiatra.
reirkarnace Heduš
@vokishka píše:
reirkarnace Heduš
Hele a kdo je ta Hedus? Uz jsem to jméno, viděla zmíněno několikrát😂.
@EvieK píše:
každý den, někdy i 2×, zakládala diskuse, co jí je. Někdy štítná žláza, pak ani nevím, srdce, prostě pořád něco. Vyšetřená horem dolem, dostala antidepresiva, ty brát nechtěla, i když jí tu každý říkal, že je to panická porucha. Měnila u toho nicky, jak se jí zachtělo. Ted jsem asi dva dny nic neviděla, tak možná konečně udělali admini bubu
@EvieK píše:
Heduš je původně nick HedusH12 nebo aktuálně ElissHook (a asi tak dalších deset nicků, které mezi tím stačila založit)… koukni na její diskuze a pochopíš, kdo to je…
Tahle ClaCh ale podle mě Heduš není…
@Moringa píše:
Heduš je původně nick HedusH12 nebo aktuálně ElissHook (a asi tak dalších deset nicků, které mezi tím stačila založit)… koukni na její diskuze a pochopíš, kdo to je…
Tahle ClaCh ale podle mě Heduš není…
asi ne Heduš, ale nějaká 16 už tu něco podobného vypisovala, ne?
@Moringa tady je něco k tomu, jaké má probémy
https://www.emimino.cz/…deti-471814/