Injekce a progestan

6.1.24 00:55

Injekce a progestan

Ahojky maminky potřebuji poradit. Chteli jsme s manželem podstoupit umělé oplodneni v Unica Brno. Po prohlédnutí a testech nám pam doktor na klinice poradil poslední pokus s jejich menší pomocí před léčbou. Dostala jsem injekci aby se uvolnilo vajíčko a progestan v cipkach. Na vánoce sem si měla píchnout injekci v 20.00 a 26.12 měl proběhnout rano v 8.00 sex plus kazdej večer zavádět čípky. 9.1 si mam udelat test. Menstruaci sem podle kalendare mela mit 2 ale podle doktora ktery me vysetroval rikal ze bude pozdeji. A teď ta rada dnes na vecer sem měla bolesti a jen trochu růžového a po asi hodince nic. Je možné že by bylo uhnizdovani až teď nebo se děje něco špatného test sem si dělala předevčírem a byl tam úplně skoro neviditelný duch tak nemohu ani vyfotit ale opravdu s manželem o mimo stojíme snažíme se hrůzu let už dřív sem si tu s vámi psala to se mi miminko vstrebalo mam strach ze to zas bude blbě. Prosím je to normální nebo se děje něco zleho :? :? :? :,( :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11844
6.1.24 05:25

Tak to ti fakt nikdo nepovi, dovnitř tebe nikdo nevidí…nicméně lehké růžové špinění nemusí být nic špatně…pokud opravdu došlo k oplodnění a uhnízdění tak.je to všechno dole hodně prokrvené..mohl prasknout nějaká drobná zilka…
Zkus test za pár dní a uvidíš…držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15172
6.1.24 06:38

O tom že máte domluvené ivf jsi tu psala už před 4 lety, to jste za celou dobu tam ještě nebyli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.24 09:27

@karkarka ne nechávali sme temu čas a porad zkoušeli přirozeně. No nakonec jsme se odhodlali a stejně mi řekl ad to zkusíme prirozene jen s malou pomocí a pokud to nevyjde tak pak mám podstoupit ivf. Injekce uz mam doma jen se čeká jestli teda budu těhotná nebo jestli přijde menstruace a bude zahájena ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí