Ovlivňuje euthyrox ovulaci?

75
5.1.24 11:31

Ovlivňuje euthyrox ovulaci?

Dobrý den, berete některá Euthyrox už dlouho? Měly jste potíže s otěhotněním, jako že by jste neměli ovulaci? Když ho beru (mám ho kvůli uzlíkům na šť. žláze), tak nemám ovulaci, když jsem ho na měsíc vysadila, ovulaci jsem měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
5.1.24 11:45

Beru, ovulaci normálně mám.

• Citovat
  • Upravit
2287
5.1.24 12:53

Je to hormonální lék a spousta hormonů v těle nějak tak spolupracuje a nebo se doplńuje, lidské tělo je záležitost celostní, ne záležitost jednotlivých odborností. Hormony štítné žlázy mají i souvislost s hormony pohlavními. Jelikož je každý člověk originál a na každého může každá látka působit trochu jinak, je možné, že může ovlivnit i ovulaci. Ale na to by vám nejlépe odpověděl lékř, předpokládám, že profil hormonů štítné žlázy vám dělá, bylo by tedy vhodné doplnit ještě hormonální profil pohlavních hormonů a měl by mít lékař jasno. Ono totiž pokud delší dobu pravidelně neovulujete, je více než pravděpodobné, že budete mít nedostatek progesteronu, tímto nedostatkem může vzniknout estrogenová dominance a co to vše přináší si můžete dohledat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.1.24 14:20

Beru rok a půl, normálně ovuluji každý měsíc. Otěhotnět se nedaří, ale z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.24 21:31

Beru už cca 15 let, ovulaci mám, dvě otěhotnění bez problémů (jen jsme museli počkat, než se zadařilo). Ale každý jsme jiný, třeba to u tebe vliv na ovulaci mít může, ptej se svého endokrinologa.

• Citovat
  • Upravit
435
11.1.24 13:42

Euthyrox beru 17 let, teď mám vedle sebe 1,5 ročního prcka 😊 ovulační testy mi tenkrát vycházeli dobře, otěhotněla jsem po třičtvrtě roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí