Otěhotnění před menstruací

Anonymní
2.1.24 18:31

Otěhotnění před mens

Dobrý den, koukala jsem v jiných diskuzích na toto téma, protože je ho tu nespočetně, ale nenašla sem totožného, proto zakládám novou diskuzi. Měla jsem s manželem styk 4 dny před očekávanou menstruací. Styk byl nechráněný a manžel se tzv. udělal do mě. Menstruace mi poté nepřišla, a když už byla opožděná osmí den, udělala jsem si test na kterém vyšel duch. Řekla jsem si, že až to bude přesně 14 dni, tak si udělám pro jistotu ještě jeden, ale samozřejmě sem si byla jistá, ze bude pozitivni. Jenže po deseti dnech se menstruace dostavila. Myslite, že duch na testu byl nějaký omyl, nebo bych mohla být tehotna? Nebo se plod neudržel? Plánují si test udělat až ms skončí, ale jsem nervózní. Miminko bych velmi ráda. Snažíme se už skoro 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
2.1.24 19:28

Mas fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sbums
2.1.24 19:55

Autor

@Tichošlápek píše:
Mas fotku?
  • Citovat
  • Upravit
21311
2.1.24 19:58

@Sbums ryska, je tenká a ma jinou barvu než by měla testovací čárka. Ale třeba se pletu a klapne to :kytka: prala bych ti to, vím jaké to je se dlouho snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.24 19:31

Zdravím holky, osobní dotaz ohledně tehu
Par dni před očekávanou ms ( 4 dny ) jsme měli sex s partner se do me”udělal” menstruace přece jen přišla ale s tridennim spozdenim, ale hlavou mi vrtá proč byla jen tak chvilkova 4 dny obvykle mívám 7-8 dni. Cyklus cca 29 -30 dni jak kdy prsa me pobolivaji, někdy mi je mdlo unavena jsem mi přijde furt 😂
Jelikož už dvě děti máme, jedno otěhotnění přes antikoncepci😅 tak jsem trochu znervoznila když jsem si přečetla zde par diskuzí. Každopádně rada bych se zeptala, zda se to nekomu stalo či opravdu je to možné otěhotnět před ms a zároveň ji mít pokud jsem tehu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
23.1.24 19:35

A co takhle si udělat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.1.24 19:39

Udělej test, uz ukáže