HCG v krvi 7

paprika20
2.1.24 14:12

HCG v krvi 7 a endometrioza

Ahoj, holky tak teď jsem úplně mimo. Mám zpoždění viz aplikace, sex proběhl toho 16. ale mám nepravidelnou menstruaci, takže ovulace mohla proběhnout o nějaký den dřív nebo později. Poslední menstruace byla 21.11. Dnes jsem byla na vyvolávačce a dr řekl, že mám dělohu nějak hodně velkou a hodně vysoko, poslal mě radši na krev. Teď jsem tam volala a řekli mi, že mám hodnotu v krvi 7 a že mám přijít příští týden znovu. Můžu i tak být těhotná? Přece by ty hodnoty byli dnes už přece jen o dost vyšší ne? Trpím na endometriozu, tak to může být třeba s tím? Mockrát děkuji za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1239
2.1.24 22:07

Ano, dnes už by hodnoty měly být daleko vyšší. Endometrioza může být ta vyšší sliznice - endo v děloze - adenomyoza (někdy to nazývaji zvětšená děloha). Ale nezpůsobovalo by to zvýšení HCG. HCG zvyšují některé druhy cyst nebo onemocnění (ale to bys pravděpodobně neměla zpoždění ms), ale taky by mohlo být nízké u mimoděložního, tak se nejspíš chtějí přesvědčit, zda a jak roste/klesá :nevim: Ale kdo ví, držím pěsti, ať to dopadne tak, jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paprika20
2.1.24 22:09

@Catalinn Mockrát děkuji. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1239
2.1.24 22:16

Není vůbec zač. Podle toho kalendáře a HCG bych ocekavala, že jsi nebo byla jsi těhotná a HCG klesá… A těhotenství nevyslo. U mimoděložního by rostlo, sice pomaleji, ale tolik dní zpoždění, to je i na mimoděložní dle mě nízká hodnota… Příští týden se to rozsekne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí