Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A dítě chcete nebo ne? Podle popisu mi to přijde, že chceš jen ty. On asi moc ne, když to hází ven. Jinak šance samozřejmě je.
No, nám to vycházelo mnohem déle, než přeruška selhala. ![]()
V polovině cyklu, resp. 12-16 dní před jeho koncem bývá ovulace. Záleží jak dlouhý ho mívás a jaký je konkrétně tento. Udělat test má smysl tak 12 dní po sexu. I později, pokud dřív nepřijde ms.
@Barevné klubíčko píše:
A dítě chcete nebo ne? Podle popisu mi to přijde, že chceš jen ty. On asi moc ne, když to hází ven. Jinak šance samozřejmě je.
Chceme oba, ale vylozene se nesnazime. To až příští rok
@Anonymní píše:
Myslíš jako zejtra?
@Anonymní píše:
Ahoj všem, prosím o názor.. nepoužívám žádný typ antikoncepce, s přítelem máme sex 2× denně, kdy ejakuluje ven. Někdy se stane, že máme sex 2× po sobě, kdy mohou zůstat zbytky spermií. Takhle to provozujeme už 3/4 roku a neotehotnela jsem. 23. a 24. 12. ejakuloval do mě, byla jsem přesně v polovině cyklu. Je možné, že jsem otěhotněla? Kdy má smysl si dělat test?
Ano, když máš nechráněny styk můžeš otěhotnět. Test si udělej po vynechání menstruace.
@Anonymní píše:
ano, tvůj přítel chce hodně dítě, když kromě Vánoc, ejakuluje ven ![]()
jinak - šance je dost velká, test po vynechání ms
Ahoj všem, prosím o názor.. nepoužívám žádný typ antikoncepce, s přítelem máme sex 2× denně, kdy ejakuluje ven. Někdy se stane, že máme sex 2× po sobě, kdy mohou zůstat zbytky spermií. Takhle to provozujeme už 3/4 roku a neotehotnela jsem. 23. a 24. 12. ejakuloval do mě, byla jsem přesně v polovině cyklu. Je možné, že jsem otěhotněla? Kdy má smysl si dělat test?