Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ženský bože proberte se ty pitomý kalkulačky vám reálnou ovulaci fakt nespočítají ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka mě to takhle vychází ikdyz si počítám sama
A podle čeho si to vypočítáváš? Jet na téhle aplikaci, tak neotěhotním nikdy. Zásadně jí mám později, než aplikace ukazuje. A každý měsíc i jinak. Proč neděláš ovulační testy?
@Mall126 podle prvního dne měsíčku a délky cyklu… me to vychází tak proc kupovat kdyz si to můžu lehce vypočítat…
@ka2ka píše: Ženský bože proberte se ty pitomý kalkulačky vám reálnou ovulaci fakt nespočítají
Já doufám, že tohle nikdy neotěhotní …. ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka mě to takhle vychází ikdyz si počítám sama
no a jak to víš? zkoušela jsi třeba pár měsíců testy aby jsi si byla jistá?
@Anonymní píše:
@Mall126 podle prvního dne měsíčku a délky cyklu… me to vychází tak proc kupovat kdyz si to můžu lehce vypočítat…
Já měla menstruaci pravidelnou vždy 28 dní, kalkulačka mi ukazovala ovulaci 14.den. Podle utz vždy byla kolem 10.dne. Holky ti tady radí dobře, když říkají, že kalkulačka ti neřekne tvou ovulaci.
@Anonymní píše:
Ty jsi sladká, jak jsi naivní. Tělo nefunguje jako kalkulačka… Každý cyklus je jiný, tohle je hrozně obecný. Doktorka ti to takhle třeba 4 cykly potvrdila? Mám cyklus 25 dní a ovulaci mám třeba až 17 den… Ze začátku jsem fungovala jen s testama nebo bazální teplotu
@Anonymní píše:
Je možné že by se zdařilo?
Ahoj, mi gynekoložka řekla, že máme mít sex co 2 dny a že se zadaří.
Nechci si dělat ovulační testy a znervózňovat se kdy ji mám a kdy ne a porovnávat ovulační testy a stresovat kdy musí být sex. A hlavně já to na sobě poznám, že ovulaci mám(výtok, cítím vaječníky).
Takže no stress a užívej si dostatek sexu
![]()
Vždy je to buď a nebo, my opravdu nevíme, jestli se zadařilo, nebo ne. Jak bude vhodný čas, udělej test ![]()
@Soňa511 píše:
Ahoj, mi gynekoložka řekla, že máme mít sex co 2 dny a že se zadaří.
Nechci si dělat ovulační testy a znervózňovat se kdy ji mám a kdy ne a porovnávat ovulační testy a stresovat kdy musí být sex. A hlavně já to na sobě poznám, že ovulaci mám(výtok, cítím vaječníky).
Takže no stress a užívej si dostatek sexu![]()
Takže jsi měla ale jen dva styky, jeden na začátku a na konci plodného období ![]()
@pikola píše:
Takže jsi měla ale jen dva styky, jeden na začátku a na konci plodného období
Já se podle toho moc neřídím. Máme sex kdy chceme a doufám, že se brzo povede. Nechali jsme tomu volný průběh a uvidíme kdy. Já se jen znám a vím, že bych pak furt řešila ovulační testy a byla z toho akorát tak nervózní.. jasný, že až se delší dobu nebude dařit, tak to asi začnu prožívat a řešit víc, ale teď se tím zatím stresovat nechci ![]()
Je možné že by se zdařilo?