Těhu je to možné?

Anonymní
2.1.24 15:02

těhu je to možné?

Je možné že by se zdařilo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2485
2.1.24 15:32

Asi bych zkusila test. Tohle je takové věštění z koule 🤷‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
2.1.24 15:34

Ženský bože proberte se ty pitomý kalkulačky vám reálnou ovulaci fakt nespočítají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 15:36

@ka2ka mě to takhle vychází ikdyz si počítám sama

• Citovat
  • Upravit
1349
2.1.24 15:42
@Anonymní píše:
@ka2ka mě to takhle vychází ikdyz si počítám sama

A podle čeho si to vypočítáváš? Jet na téhle aplikaci, tak neotěhotním nikdy. Zásadně jí mám později, než aplikace ukazuje. A každý měsíc i jinak. Proč neděláš ovulační testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 15:44

@Mall126 podle prvního dne měsíčku a délky cyklu… me to vychází tak proc kupovat kdyz si to můžu lehce vypočítat…

• Citovat
  • Upravit
15517
2.1.24 15:47
@ka2ka píše: Ženský bože proberte se ty pitomý kalkulačky vám reálnou ovulaci fakt nespočítají :zed:

Já doufám, že tohle nikdy neotěhotní …. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27698
2.1.24 15:48
@Anonymní píše:
@ka2ka mě to takhle vychází ikdyz si počítám sama

no a jak to víš? zkoušela jsi třeba pár měsíců testy aby jsi si byla jistá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
2.1.24 15:51
@Anonymní píše:
@Mall126 podle prvního dne měsíčku a délky cyklu… me to vychází tak proc kupovat kdyz si to můžu lehce vypočítat…

Já měla menstruaci pravidelnou vždy 28 dní, kalkulačka mi ukazovala ovulaci 14.den. Podle utz vždy byla kolem 10.dne. Holky ti tady radí dobře, když říkají, že kalkulačka ti neřekne tvou ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
2.1.24 15:53
@Anonymní píše:

Ty jsi sladká, jak jsi naivní. Tělo nefunguje jako kalkulačka… Každý cyklus je jiný, tohle je hrozně obecný. Doktorka ti to takhle třeba 4 cykly potvrdila? Mám cyklus 25 dní a ovulaci mám třeba až 17 den… Ze začátku jsem fungovala jen s testama nebo bazální teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.1.24 15:58
@Anonymní píše:
Je možné že by se zdařilo?

Ahoj, mi gynekoložka řekla, že máme mít sex co 2 dny a že se zadaří.
Nechci si dělat ovulační testy a znervózňovat se kdy ji mám a kdy ne a porovnávat ovulační testy a stresovat kdy musí být sex. A hlavně já to na sobě poznám, že ovulaci mám(výtok, cítím vaječníky).
Takže no stress a užívej si dostatek sexu :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
2.1.24 16:07

Vždy je to buď a nebo, my opravdu nevíme, jestli se zadařilo, nebo ne. Jak bude vhodný čas, udělej test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35805
2.1.24 17:00
@Soňa511 píše:
Ahoj, mi gynekoložka řekla, že máme mít sex co 2 dny a že se zadaří.
Nechci si dělat ovulační testy a znervózňovat se kdy ji mám a kdy ne a porovnávat ovulační testy a stresovat kdy musí být sex. A hlavně já to na sobě poznám, že ovulaci mám(výtok, cítím vaječníky).
Takže no stress a užívej si dostatek sexu :hug: :D

Takže jsi měla ale jen dva styky, jeden na začátku a na konci plodného období :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.24 17:15

@pikola ne ale ty sou nejdůležitější

• Citovat
  • Upravit
4
2.1.24 17:15
@pikola píše:
Takže jsi měla ale jen dva styky, jeden na začátku a na konci plodného období :nevim:

Já se podle toho moc neřídím. Máme sex kdy chceme a doufám, že se brzo povede. Nechali jsme tomu volný průběh a uvidíme kdy. Já se jen znám a vím, že bych pak furt řešila ovulační testy a byla z toho akorát tak nervózní.. jasný, že až se delší dobu nebude dařit, tak to asi začnu prožívat a řešit víc, ale teď se tím zatím stresovat nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí