Clostilbegyt, ovitrelle, progesteron a ms nikde

698
2.1.24 17:21

Clostilbegyt, ovitrelle, progesteron a ms nikde

Prosím o radu. Před 3 týdny mi byl píchnutý ovitrelle. Dnes bych měla být 19dpo a jsem uz 5 dní po vysazení progesteronu a ms stále nikde. Test negativní. Jak dlouho mám čekat? Šly byste už k dr? Proč mi ms nepřišla? Nechápu to, takhle dlouhou lf jsem nikdy neměla. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10913
2.1.24 17:26
@Daisyy1995 píše:
Prosím o radu. Před 3 týdny mi byl píchnutý ovitrelle. Dnes bych měla být 19dpo a jsem uz 5 dní po vysazení progesteronu a ms stále nikde. Test negativní. Jak dlouho mám čekat? Šly byste už k dr? Proč mi ms nepřišla? Nechápu to, takhle dlouhou lf jsem nikdy neměla. :(

To uz neni lutealni faze, to ti drzi ten progesteron. Pockala bych jeste par dni. Uvadi se tak tyden po vysazeni. Nekdo zacne spinit i pres Utrogestan, kazde telo je jine
To si ty leky ordinujes sama, ze ti doktor nerekl co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
2.1.24 19:50

@Tarena řekl 14 dní brát progesteron a pak udělat test, když bude negativní, tak vysadit. Jen mi to příjde divné, že už je to tolik dní od ovulace a ms nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
2.1.24 19:54
@Daisyy1995 píše:
@Tarena řekl 14 dní brát progesteron a pak udělat test, když bude negativní, tak vysadit. Jen mi to příjde divné, že už je to tolik dní od ovulace a ms nikde

Tak kdyby ses zeptala, kdy dorazi menstruace po vysazeni, tak by ti rekl, ze do tydne. Zacla bych to resit s lekarem, pokud nedojde do 10 dnu.
Ovulaci vubec neres, tu menstruaci drzel ten progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí