Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu. Před 3 týdny mi byl píchnutý ovitrelle. Dnes bych měla být 19dpo a jsem uz 5 dní po vysazení progesteronu a ms stále nikde. Test negativní. Jak dlouho mám čekat? Šly byste už k dr? Proč mi ms nepřišla? Nechápu to, takhle dlouhou lf jsem nikdy neměla. ![]()
@Daisyy1995 píše:
Prosím o radu. Před 3 týdny mi byl píchnutý ovitrelle. Dnes bych měla být 19dpo a jsem uz 5 dní po vysazení progesteronu a ms stále nikde. Test negativní. Jak dlouho mám čekat? Šly byste už k dr? Proč mi ms nepřišla? Nechápu to, takhle dlouhou lf jsem nikdy neměla.
To uz neni lutealni faze, to ti drzi ten progesteron. Pockala bych jeste par dni. Uvadi se tak tyden po vysazeni. Nekdo zacne spinit i pres Utrogestan, kazde telo je jine
To si ty leky ordinujes sama, ze ti doktor nerekl co a jak?
@Tarena řekl 14 dní brát progesteron a pak udělat test, když bude negativní, tak vysadit. Jen mi to příjde divné, že už je to tolik dní od ovulace a ms nikde
@Daisyy1995 píše:
@Tarena řekl 14 dní brát progesteron a pak udělat test, když bude negativní, tak vysadit. Jen mi to příjde divné, že už je to tolik dní od ovulace a ms nikde
Tak kdyby ses zeptala, kdy dorazi menstruace po vysazeni, tak by ti rekl, ze do tydne. Zacla bych to resit s lekarem, pokud nedojde do 10 dnu.
Ovulaci vubec neres, tu menstruaci drzel ten progesteron.