Injekce na srovnání hormonálního cyklu

158
23.1.14 19:53

Injekce na srovnani hormonalniho cyklu

Maminky poradte kdo mate zkusenosti
Minuly tyden jsem byla u dr na gynde a rekla jsem mu ze tyden po menstruaci zas slabe krvacim. Chvilku je to cervena krev pak je to hnede takove spineni. Tak mi rekl ze mam spatny hormonalni cyklus. Co to presne znamena? Da se to spravit? Na jare/lete chceme planovat druhe mimi. Tak chci byt zdrava.Ted mi dr dal injekci pry na srovnani hormonalniho cyklu a je to stejne a k tomu se pridaly obcasne bolesti v podbrisku- krece. Me to tak stve proc my zensky musime mit takove problemy :cert: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
23.1.14 21:23

AShojky.
Zatím nikdo nepíše a já ti taky moc neporadím. Založila jsem si téma příliš krátké cykly a tam mi ženský radí. Mám totiž to samé co ty. Skončí mi MS a za 9. dní znovu nebo za 12. dnů. Snažíme se o mimčo a kvůli tomuhle se to nepovede, protože se nestačí miminko zavrtat a odplaví se s MS. Mě teda doktor řekl akorát to, že se to časem srovná, ale mě už bude 39 let tak na nějaký časem srovnání opravdu není čas. Kolik je tobě? A nebrala jsi HA? To taky pěkně rozháže cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.1.14 08:37
@prekulka píše:
AShojky.
Zatím nikdo nepíše a já ti taky moc neporadím. Založila jsem si téma příliš krátké cykly a tam mi ženský radí. Mám totiž to samé co ty. Skončí mi MS a za 9. dní znovu nebo za 12. dnů. Snažíme se o mimčo a kvůli tomuhle se to nepovede, protože se nestačí miminko zavrtat a odplaví se s MS. Mě teda doktor řekl akorát to, že se to časem srovná, ale mě už bude 39 let tak na nějaký časem srovnání opravdu není čas. Kolik je tobě? A nebrala jsi HA? To taky pěkně rozháže cykly.

me bude 30. HA neberu uz 9let. Ale asi zkusim jeste jineho gynekologa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria