Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem normálně, celkem pravidelně menstruovala a pak jsem byla nemile překvapena, když mi dr řekla, že to vypadá na anovuláky kvůli PCOS. Na folikulometrii ani ťuk
A to mi vycházeli ovulační testy, měla jsem hlen i bolesti a prd! Brala jsem inofolic 4 měsíce, k tomu estrofem na růst sliznice, měla jsem slabou ms a špinila před i po a duphaston na srovnání cyklu. No a teď jsem v 5.měsíci těhu ![]()
@bberanka Mela jsem to stejne, cykly vzdy krasne pravidlene, i ovulacni test pozitivni, ale folikuly nedozravaly. Po trech mesicich nosifolu uz ano ![]()
@Attila8 To bych byt tebou sla hned. Vzdyt 3 roky je dlouha doba. Pokud bude nad tim tva doktorka mavat rukou, tak bych sla do caru. Mne doktorka rekla, at zkusim ten nosifol misto clostylbegytu, ze za 3 mesice uvidime a pripadne se to zacne resit jinak.
Zavolala bych ji s tim, ze bych chtela udelat hormonalni profil.
Nic nejde samo
Mně můj BÝVALÝ dr pořád mlel, jak na to nemám myslet, že máme ještě čas (ve 33)!,neudělal mi ani utz nic, tak jsem se naštvala, změnila dr, muže vyslala na spermio a začalo se to hýbat. Na první prohlídce mi dr zjistila anovulaci, nasadila léky a já k ní za 4 měsíce už přišla těhotná
. Po dvou letech snažení, měření, čůrání na papírky, nervování atd. Takže čím dřív, tím líp
Přeju hodně štěstí ![]()
@Attila8 píše:
ok hned dneska jí zavolám..mě njevíce štve že potkávám tady máme dvě individua jedna je fetka, děcka jí berou je těhotná furt…a pka tu máme taky takovou jednu ožralou socku a ta už má 7 děcko, všechny v děcáku, protože jí je taky seberou a ty jsou ok, otěhotní rodí, chlastaj, hulí, berou drogy a nic, já nekouřím, nepiju a nic je to bordel :/
Pristupujes k tomu spatne. Nekdo vystuduje vysokou skolu bez jakekoli snahy, po vecerech kali do rana, skripta jen precte a je to. A nekdo nevytahne paty z domu, porad se uci a presto to nejde. Tak kde je nejaka spravedlnost?
Zde je to same, proste kazdy se musi snazit v necem jinem, ale litovani se jeste nikomu nepomohlo.
@Attila8 taky jsem byla ve stresu jako ty, depky z věku, z okolí, že každá druhá má dítě jen se podívá na chlapa atd… ono mi asi i hodně pomohlo, že jsem začal hubnout, hlídala si jídelníček, počítala kalorie, četla místo hrůz na emiminu články o zdravé stravě a ten měsíc kdy jsem si myslela, že je naprosto nemožné otěhotnět, prakticky jsem se na to vyprdla, to přišlo
Takže u mě byl problém minimálně z 50% v hlavě ![]()
@Attila8 To tedy strili dost od boku, co takhle udelat hormonalni profil? Co se tak na netu doctes, tak se doporucuje brat ho jen 6× za zivot kvuli zvysenemu riziku budouci rakoviny.
Ahoj holky,
je mozne, ze bez uzivani Inofolicu ovulace vymizela? Brala jsem ho tri mesice od vysazeni HA a byla jsem mile prekvapena, ze podle BT ovuluju a cyklus se rychle upravil na 28-29 dni. Minuly cyklus mi Inofolic dosel, novy jsem nekupovala s tim, ze uvidime, jestli to pujde i bez nej… jsem ted 25 DC a ovulace nikde
Znamena to teda ze uz ho musim brat porad nez se nam mimi povede? ![]()
@Attila8 ano, je to možné, ovulační cyklus a menstruační cyklus jsou 2 „věci“…