Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Attila8 píše:
ok hned dneska jí zavolám..mě njevíce štve že potkávám tady máme dvě individua jedna je fetka, děcka jí berou je těhotná furt…a pka tu máme taky takovou jednu ožralou socku a ta už má 7 děcko, všechny v děcáku, protože jí je taky seberou a ty jsou ok, otěhotní rodí, chlastaj, hulí, berou drogy a nic, já nekouřím, nepiju a nic je to bordel :/
Pristupujes k tomu spatne. Nekdo vystuduje vysokou skolu bez jakekoli snahy, po vecerech kali do rana, skripta jen precte a je to. A nekdo nevytahne paty z domu, porad se uci a presto to nejde. Tak kde je nejaka spravedlnost?
Zde je to same, proste kazdy se musi snazit v necem jinem, ale litovani se jeste nikomu nepomohlo.
@Attila8 taky jsem byla ve stresu jako ty, depky z věku, z okolí, že každá druhá má dítě jen se podívá na chlapa atd… ono mi asi i hodně pomohlo, že jsem začal hubnout, hlídala si jídelníček, počítala kalorie, četla místo hrůz na emiminu články o zdravé stravě a ten měsíc kdy jsem si myslela, že je naprosto nemožné otěhotnět, prakticky jsem se na to vyprdla, to přišlo
Takže u mě byl problém minimálně z 50% v hlavě ![]()
@Attila8 To tedy strili dost od boku, co takhle udelat hormonalni profil? Co se tak na netu doctes, tak se doporucuje brat ho jen 6× za zivot kvuli zvysenemu riziku budouci rakoviny.
Ahoj holky,
je mozne, ze bez uzivani Inofolicu ovulace vymizela? Brala jsem ho tri mesice od vysazeni HA a byla jsem mile prekvapena, ze podle BT ovuluju a cyklus se rychle upravil na 28-29 dni. Minuly cyklus mi Inofolic dosel, novy jsem nekupovala s tim, ze uvidime, jestli to pujde i bez nej… jsem ted 25 DC a ovulace nikde
Znamena to teda ze uz ho musim brat porad nez se nam mimi povede? ![]()